Glanda pineală – generatorul divin – I
© Shutterstock

Odată ce glanda pineală este activată, acest proces activează o altă glandă aflată în spatele hipofizei numită Glanda Secretă care asigură secreţia unui hormon pe care cei vechi îl numeau Amrita sau Nectarul Nemuririi.

Omul este mult mai mult decât ce vedem noi în oglindă în fiecare zi. Avem impresia că sistemul nervos este cel care dă comenzile pentru toate cele câte le trăim în interiorul corpului nostru.

Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de faptul că glanda pineală nu le mai funcţionează corespunzător începând de pe la vârsta de 45 de ani. Şi ca să vedeţi ce se petrece în corpul nostru, redăm pe scurt procesul care se petrece în acest sens între hipofiză şi epifiză, adică între pituitară – Ajna şi pineală – Sahasrara.

Între aceste două glande, aşa cum a fost creat omul ca fiinţă, trebuie să existe un canal de lumină, nu lumină fizică ci spirituală deci tahionică, pe care esoteriştii îl numesc Antahkarana…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentAnasonul
Articolul următorMintea şi limbajul articulat – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile