Glanda pineală – generatorul divin – I
© Shutterstock

Odată ce glanda pineală este activată, acest proces activează o altă glandă aflată în spatele hipofizei numită Glanda Secretă care asigură secreţia unui hormon pe care cei vechi îl numeau Amrita sau Nectarul Nemuririi.

Omul este mult mai mult decât ce vedem noi în oglindă în fiecare zi. Avem impresia că sistemul nervos este cel care dă comenzile pentru toate cele câte le trăim în interiorul corpului nostru.

Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de faptul că glanda pineală nu le mai funcţionează corespunzător începând de pe la vârsta de 45 de ani. Şi ca să vedeţi ce se petrece în corpul nostru, redăm pe scurt procesul care se petrece în acest sens între hipofiză şi epifiză, adică între pituitară – Ajna şi pineală – Sahasrara.

Între aceste două glande, aşa cum a fost creat omul ca fiinţă, trebuie să existe un canal de lumină, nu lumină fizică ci spirituală deci tahionică, pe care esoteriştii îl numesc Antahkarana.

Acest nume desemnează în realitate adevăratul al 3-lea ochi, deoarece între cele două chakre menţionate trebuie să circule permanent un flux de lumină sau altfel spus de fotoni şi tahioni. Primii pot gravita în jurul chakrei frunţii, fiind vorba de planul fizic trimdimensional în care trăim şi ca atare, fotonii având masă, sunt caracteristici unui asemenea flux energetic la nivel conştient. La rândul lor tahionii, neavând masă ci doar energie, pot gravita în jurul glandei pineale menţinând conştiinţa deschisă în mod conştient către dimensiunile superioare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Glanda pineală – generatorul divin – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?