Acasă Ascensiune

  Ascensiune

  139
  0

  Simplu spus, Ascensiunea (sau Înălţarea) se referă la expansiunea conştiinţei în dimensiuni mai înalte de existenţă. În realitate, Ascensiunea este un proces cuantic complex care se produce la nivel genetic și care guvernează mișcarea conștiinței către etape superioare de evoluție provocând mutații în zona ADN-ului.

  Ascensiunea/Înălțarea este unul dintre cele mai neînțelese și misterioase procese de evoluție din întreaga lume. Cunoscută sub multe nume, cum ar fi „extazul” (eng. rapture) sau „recolta” (eng. harvest), Înălțarea este un proces evolutiv de schimbare a frecvenței la nivelul ADN-ului prin declanșarea unor procese de transformare/transfigurare/transmutare a corpului fizic trimidensional către dimensiuni mai puțin dense sau superioare (4D, 5D, etc).

  Ascensiunea este de două feluri, Asceniune Fizică și Ascensiune Spirituală.

  În starea de Înălțare, ADN-ul începe să declanșeze procese alchimice la nivelul sistemului endocrin prin eliberarea de hormoni asociați cu funcțiile superioare ale creierului și care implică stări spirituale de transcendență (absorţie fotonică). Unele cercuri ezoterice, susțin că într-o asemenea etapă de transformare, corpul fizic trece de la o structură de carbon către una de siliciu formând Corpul Cristalin sau Corpul de Lumină. Acestă parte a procesului biologic de Înălțare poate manifesta simptome fizice, mentale și emoționale precum și crize spirituale!

  Gânduri?

  Lasă-ne o vorbă!
  Cum te strigă?