Hibrizii extratereştri
Masha Tyelna este numele fetei din imagine care a stârnit mult interes în comunităţile de studiu al fenomenelor extraterestre datorită apariţiilor sale publice, meseria ei fiind de model.
Timp estimat de citire: 3 minute

Se vehiculează ipoteza că înmulţirea s-ar datora şi unui alt plan pus la cale de către alte civilizaţii extraterestre benefice, care folosesc divizarea Sufletului Bază.

În ultimii 200 de ani civilizaţia umană s-a dezvoltat vertiginos, nu doar pe partea tehnologiei, ci şi pe cea demografică. Practic într-un singur secol populaţia lumii s-a înmulţit de cel puţin patru ori, acest aspect al exploziei demografice demonstrând nu doar creşterea nivelului de trai, ci şi un alt aspect mai puţin studiat de către ştiinţă.

Dacă în 1800 populaţia lumii era de aproximativ 1 miliard, în 1900 era de 1,6 miliarde, pentru ca să crească într-un ritm expansiv, după cum spuneam, în numai 8 decenii ajungând la o cifră triplă faţă de 1900, adică la 4,8 miliarde. Şi dacă în 1985 era la acest nivel, 10 ani mai târziu ajungea la 5, 7 miliarde, pentru ca în 2005 să atingă pragul de 6,5 miliarde şi în 2015 să fie la nivelul de 7,3 miliarde.

Ca să facem o foarte scurtă paralelă, între 1800-1900 populaţia lumii a crescut doar cu 600 de milioane, în timp pe o aceeaşi unitate de timp – un secol, între 1900-2000 – să crească de trei ori mai mult. Şi aici putem introduce ideea misterului care stă la baza exploziei demografice.

Trebuie să spunem că avântul tehnico-ştiinţific de abia după cel De-al Doilea Război Mondial a influenţat creşeterea demorgafică, căci până în 1945 populaţia lumii depăşea cu puţin cifra de 2 miliarde, deci în doar 50 – 70 de ani practic s-a triplat.

Oare ce a determinat acest boom al înmulţirii oamenilor? Să fie tehnologia de după ultimul război?

Cuceririle ştiinţifice au fost obţinute cu greu şi nu se poate pune creşterea populaţiei pe seama acestora. Rămâne de luat în calcul factorul extraterestru care după 1947, după celebrul incident de la Roswell, a influenţat în mod major şi decisiv realitatea cel puţin a unei părţi a societăţii – cea americană.

Sutele de mărturii ale oamenilor din multe state americane, dar şi din ţări ale Americii Centrale şi de Sud, precum şi în unele state occidentale europene, despre răpirile la bordul unor nave extraterestre, unde li s-au făcut investigaţii foarte ciudate, duce la ideea că ceva enigmatic se petrece dincolo de tumultul societăţii planetare.

Unele mărturii obţinute în stare de hipnoză relatează despre recipiente la bordul acelor nave, în care se aflau forme de ftuşi cu aspect uman-extraterestru.

Oare ce urmăresc aceste civilizaţii care cresc în recipente pline cu soluţii de conservare asemenea hibrizi? Există vreo intenţie a unei civilizaţii ostile omenirii, de a înlocui într-o modalitate perfidă omenirea prin hibrizi?

Răspunsul pare să fie afirmativ atâta vreme cât această realitate – încă ascunsă – există!

Pe de altă parte geneticienii au reuşit să identifice în ultimii ani în ADN-ul uman un segment de ADN care nu corespunde nici omului, nici vreunei alte vieţuitoare cunoscute de pe Pământ, ceea ce bineîneţeles pune mari semne de întrebare cu privire la prezenţa unei asemenea secvenţe genetice.

Mai mult de atât, se vehiculează ipoteza că înmulţirea s-ar datora şi unui alt plan pus la cale de către alte civilizaţii extraterestre benefice, care folosesc divizarea Sufletului Bază în mai multe părţi care apoi se întrupează într-o duzină sau mai multe duzini de persoane. Ar fi interesant să discutăm şi despre cum intră toate aceste părţi de suflete extraterestre în trupurile umane prin naştere, dar o vom dezbate numărul următor.

Şi mai sunt şi aceşti copii supradotaţi din diferite ţări care calculează numere cu cel puţin 10 cifre mai repede decât computerul, care văd prin pereţi, deplasează obiecte şi controlează vremea.

Cine sunt aceşti copii supradotaţi? De unde vin şi cine i-a trimis? Sunt aceşti copii chiar hibrizii reprezentanţi ai unor civilizaţii ostile sau benefice? Şi dacă aceşti copii deja sunt aici şi sunt mari unii dintre ei, înseamnă că civilizaţia umană deja e în stadiul de a fi înlocuită?

În numărul viitor vom aborda un răspuns…

Următorul episodHibrizii extratereştri – II >>
Articolul precedentCuantele şi inteligenţa umană – II
Articolul următorPrecogniţia şi undele Gamma
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Lermina Anati
Lermina Anati
3 ani în urmă

De aceea, unii dintre noi, mai spunem uneori ca..,, vreau acasa , parca locul meu nu este aici,, ! E o traire ciudata, simtim ca suntem tinuti oarecum fortat, si ne e mult mai bine ,, acasa,, !