Hibrizii extratereştri
Masha Tyelna este numele fetei din imagine care a stârnit mult interes în comunităţile de studiu al fenomenelor extraterestre datorită apariţiilor sale publice, meseria ei fiind de model.

S-a constatat că din 100% material genetic existent la specia umană, doar 3% din ADN aparţine lui Homo Sapiens, restul fiind de origine necunoscută.

Deşi suntem 7,5 miliarde de fiinţe umane trăitoare pe această planetă, se pare că nu toţi sunt oameni. Cel puţin ca spirite care vin la întrupare. Ştiinţa Spirituală cunoaşte de mii de ani fenomenul de venire la întrupare a spiritelor, fie că sunt din cele bune, fie din cele rele. Mecanismul este acelaşi.

Ştiinţa modernă încă nu a identificat modalitatea prin care un spirit vine şi se întrupează într-un corp uman. Un asemenea fenomen este dificil de explicat chiar şi prin intermediul Ştiinţei Spirituale, dar vom aborda acest aspect printr-o manieră simplistă, ca să puteţi înţelege cum se produce reîntruparea sau reîncanarea aşa cum se foloseşte termenul în literatura esoterică.

Revenind acum la subiectul prezentului articol, să vedem dacă este posibil ca spiritele Griiilor sau ale altor reprezentanţi ai altor civilizaţii să se întrupeze în corpuri umane.

Conform studiilor realizate în deceniul trecut, pentru stabilirea bazei de date referitor la genomul uman, s-au obţinut rezultate clare în privinţa componenţei ADN-ului omului.

S-a constatat că din 100% material genetic existent la specia umană, doar 3% din ADN aparţine lui Homo Sapiens, restul fiind de origine necunoscută.

Geneticienii au estimat că 10% din 97% material genetic uman aparţine unui fond comun al omului cu celelalte specii de vieţuitoare de pe Pământ, dar rămân aproximativ 85% ADN care aparţine altor lumi şi altor fiinţe decât omul.

Este posibil ca acest procent foarte mare să fi existat încă din antichitate sau e de dată recentă în rezervorul genetic uman?

Un răspuns în acest sens poate fi afirmativ, cu preponderenţă pentru vremurile moderne, de când s-au înmulţit apariţiile de OZN-uri şi întâlnirile de gradul 3, fie pe Pământ, fie la bordul unor nave extraterestre.

Există la ora actuală copiii supradotaţi, chiar şi la noi în România, IQ-ul multora dintre ei depăşind cu mult nivelul de 200.

Dacă majoritatea cetăţenilor lumii au un IQ de 130-140, vă daţi seama ce diferenţă este între oamenii obişnuiţi şi aceşti posibili hibrizi? Şi spun posibili hibrizi pentru că nu există indicii genetice la ei referitor la o eventuală mutaţie calitativă în genetic, pentru a putea spune că ei sunt următorul nivel de Homo Sapiens ca salt evolutiv.

Reîntruparea spiritelor din planurile dimensionale, unde se află până vin pe Pământ, se face prin structura superioară a fiinţei, respectiv Sinele spiritual care îşi îmbracă „maieul” adică corpul sufletesc, apoi „cămaşa” – care e conştiinţa. Apoi ca spirit, când familia în care se va naşte va procrea, îşi fixează corzi energetice de aura mamei, după care în prima lună când începe să se formeze corpul fizic al fătului, Sinele spiritual cu sufletul şi conştiinţa intră în zona planului mental, de unde ia un corp mental specific pentru viaţa pe care o va trăi.

Se pare că în cazul copiiilor supradotaţi corpul mental este unul elevat, nu ca cel primit de majoritatea oamenilor atunci când se nasc. Sunt corpuri mentale specializate deja şi cu traseele energetice deschise.

Chiar şi în cazul Micilor Cenuşii, care au realizat răpiri pentru hibridizare, spiritele lor au mentalul mult mai evoluat decât cel al oamenilor Pământului. Şi în cazul lor, când vin la întrupare, datorită materialului genetic recoltat de către specia lor în anii 90, vibraţiile specifice spiritului lor s-au adaptat la vibraţia corpului uman. Astfel a rezultat acest val al copiiilor supradotaţi, Copii de Cristal şi Copiii Curcubeu.

Să fie oare mulţi dintre aceştia, în realitate, Mici Cenuşii reîntrupaţi pe linia umană?

Având în vedere procentul de 85% de ADN necunoscut din genomul uman, o asemenea realitate deja există! Şi pentru că din multe rapoarte clasificate referitoare la faptul că Griii sunt o specie foarte inteligentă, deci cu un IQ foarte mare, este la fel de posibil ca o parte din aceşti copii supradotaţi să fie spiritele de-ale Griiilor întrupate în corpuri umane.

Suntem în curs de a fi înlocuiţi sau se dă o altfel de luptă prin reîntruparea spiritelor din alte lumi, inclusiv Griii, în corpuri umane? Aflăm în numărul următor…

Următorul episod<< Hibrizii extratereştri – IHibrizii extratereştri – III >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Hibrizii extratereştri
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Eugen

Declarati ca, citez:”Dacă majoritatea cetăţenilor lumii au un IQ de 130-140″, OARE??? Am sa va citez dintr-o revista de specialitate(Worldindata):
“The ‘Flynn Effect’ describes the phenomenon that over time average IQ scores have been increasing. The change in IQ scores has been approximately three IQ points per decade. One major implication of this trend is that an average individual alive today would have an IQ of 130 by the standards of 1910, placing them higher than 98% of the population at that time. Equivalently, an individual alive in 1910 would have an IQ of 70 by today’s standards…”
Materialul este superb, cu mici inadvertente in detalii, Spor Divin!