Hibrizii extratereştri
Masha Tyelna este numele fetei din imagine care a stârnit mult interes în comunităţile de studiu al fenomenelor extraterestre datorită apariţiilor sale publice, meseria ei fiind de model.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă nu cumva noi, adulţii, am dus societatea într-o direcţie periculoasă pentru sănătatea şi viitorul generaţiilor de genii.

Studiile realiuzate de către cercetători în ultimii 20 de ani indică faptul că odată cu dezvoltarea tehnologiei ar trebui să se dezvolte şi factorul IQ, adică inteligenţa intelectuală, având în vedere că există şi EQ – Inteligenţa Emoţională şi SQ – Inteligenţa psihică a sufletului. Că nu prea este aşa, o arată rămânerea în urmă a conştiinţei oamenilor, în general cam peste tot pe planetă, şi doar unii reuşesc să înţeleagă cât de cât nişte lucruri şi încep să se trezească.

În interviul lui Sal Rachele, printre altele, el se referea pentru 2015 la un nivel de conştiinţă al lumii în general de 4,25 D şi este de presupus, cu tot ceea ce s-a întâmplat până în prezent, că acest nivel se află acum cel puţin la valoarea de 4,30 D. Totuşi dacă ne referim la dispozitivele care furnizează energia liberă, acestea fiind de nivel 5D încă nu pot fi accesate de către cei ce vor să aibă aşa ceva datorită diferenţei dintre nivelele de conştiinţă.

Pentru a nu se produce o diferenţă prea mare între nivelul de conştiinţă al omenirii şi cel al tehnologiei dezvoltate, asta însemnând la un moment dat colapsul civilizaţiei prin autodistrugere, alte civilizaţii galactice au luat deja măsuri încă din anii 90, în timpul nostru, pentru a se putea redresa acest factor al responsabilităţii la nivelul individului uman şi al societăţii în general.

Trebuie spus că intelectul nostru s-a dezvoltat prea mult în sensul disciplinei educaţionale, în detrimentul educaţiei emoţionale, astfel încât la nivel de reacţii emoţionale oamenii nu dispun de un model de dezvoltare, aşa cum este pentru intelect de-a lungul anilor de şcoală, liceu şi facultate.

Acesta este unul dintre motivele pentru care există la ora actuală o bătălie mare între mai multe rase extraterestre, două dintre ele – Micii Cenuşii şi reptilienii – intenţionând să acapareze mentalul multor copii, celelalte fiind benefice şi ocupându-se cu monitorizarea evoluţiei copiiilor geniali de oriunde din lume, pentru a le asigura liniile temporale de viitor personale lipsite de riscuri majore. Desigur că aceşti copii sunt lăsaţi să înveţe din multe situaţii prin care trec, însă sunt ajutaţi de către echipajele acestor civilizaţii benefice pentru a-şi putea pune în practică genialitatea.

Este important de spus că aproape toţi copiii Curcubeu, Copii de Cristal dar şi generaţiile a doua şi a treia de Copii Indigo, adică cei născuţi în perioada 1960-1970 şi 1990-2000  sunt spirite provenite din aceste lumi extraterestre benefice. Mulţi dintre ei, îndeosebi cei Indigo din al doilea şi al treilea val, au început de câţiva ani să conştientizeze că ei nu sunt de pe Pământ, chiar dacă s-au născut şi trăiesc în familii formate din părinţi pământeni.

Celor care au dubii în privinţa unei astfel de realităţi pe care o putem înţelege dacă ne uităm la modul în care aceşti copii tratează lucrurile, prin comparaţie cu adulţii, le reamintesc de acei copii din China care dispun de abilităţi precum telekinezia, vederea prin pereţi, calcularea unor rezultate cu 20 de cifre mai repede decât computerul şi altele la fel de paranormale, despre care presa de pe mapamond a comentat în ultimii 20 de ani destul de mult. Şi la noi avem copii cu nivelul de IQ de minim 200, având în vedere că performanţele cele mai bune în privinţa adulţilor nu depăşesc nivelul de 170-180.

Aceşti copii din România cu IQ-ul de minim 200, cel puţin în Bucureşti, sunt într-un lot de pregătire sub îndrumarea Profesorului Doctor Florin Colceag, doctor în economie şi specialist în matematică, căruia i se mai spune şi „antrenorul de genii”.

Ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă nu cumva noi, adulţii, am dus societatea într-o direcţie periculoasă pentru sănătatea şi viitorul acestor generaţii de genii.

Este clar că dacă nu ne vom îndrepta, în interiorul civilizaţiei umane vom fi înlocuiţi treptat de aceste genii cărora viitorul le surâde deja de pe acum.

Următorul episod<< Hibrizii extratereştri – II
Articolul precedentAvem oare un creier cuantic? – Contemplarea (VIII)
Articolul următorDe ce existăm?
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile