Hipnagogia – un alt fel de conştienţă
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.

Este foarte important să înţelegem ce se întâmplă atunci când în cursul zilei se întâmplă să apară hipnagogia. O scurtă incursiune în trecut ne va ajuta să înţelegem cum această stare nouă de conştienţă ne poate aduce nişte avantaje enorme propriei evoluţii.

Aşa cum v-am prezentat în numărul trecut câteva informaţii despre ce este hipnagogia, să continuăm relatarea de la finalul episodului anterior.

Reluând întrebarea de ce entitatea negativă venise din nou, în momentul în care prietenul de care vă relatez a intrat din nou în acea stare hipnagogică? Ce dorea o asemenea entitate venită cine ştie de unde şi cu ce scop…? Şi de ce tocmai la acest amic? Pentru că la drept vorbind, nu era singurul de pe planetă în acel moment care trăia un moment hipnagogic. Fac o scurtă paranteză aici şi spun că astfel de trăiri, cu durata de la câteva zeci de secunde până la 30 de minute, activează în creier anumite zone care sunt conectate cu părţile subtile ale aurei dar şi cu zonele apropiate ale planului astral.

Contrar părerilor că o entitate negativă nu se apropie de o persoană pozitivă, există situaţii când asemenea persoane, care se întâmplă să aibă şi o dotare spirituală din naştere, devin ţinta predilectă pentru entităţi ale astralului inferior fie şi pe moment, datorită unui viciu precum este cel de a juca la păcănele în mod insistent şi uneori chiar obsesiv. Deci vedem că nu este de ajuns să te consideri spiritual, chiar dacă ai citit multe cărţi în domeniu şi chiar dacă îţi setezi conştiinţa pe o conduită preponderent spiritualizată.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Hipnagogia – un alt fel de conştienţă – IHipnagogia – un altfel de conştienţă – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?