Hipnagogia
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.

Este foarte important să înţelegem ce se întâmplă atunci când în cursul zilei se întâmplă să apară hipnagogia.

Aşa cum v-am prezentat în numărul trecut câteva informaţii despre ce este hipnagogia, să continuăm relatarea de la finalul episodului anterior.

Reluând întrebarea de ce entitatea negativă venise din nou, în momentul în care prietenul de care vă relatez a intrat din nou în acea stare hipnagogică? Ce dorea o asemenea entitate venită cine ştie de unde şi cu ce scop…? Şi de ce tocmai la acest amic? Pentru că la drept vorbind, nu era singurul de pe planetă în acel moment care trăia un moment hipnagogic. Fac o scurtă paranteză aici şi spun că astfel de trăiri, cu durata de la câteva zeci de secunde până la 30 de minute, activează în creier anumite zone care sunt conectate cu părţile subtile ale aurei dar şi cu zonele apropiate ale planului astral.

Contrar părerilor că o entitate negativă nu se apropie de o persoană pozitivă, există situaţii când asemenea persoane, care se întâmplă să aibă şi o dotare spirituală din naştere, devin ţinta predilectă pentru entităţi ale astralului inferior fie şi pe moment, datorită unui viciu precum este cel de a juca la păcănele în mod insistent şi uneori chiar obsesiv. Deci vedem că nu este de ajuns să te consideri spiritual, chiar dacă ai citit multe cărţi în domeniu şi chiar dacă îţi setezi conştiinţa pe o conduită preponderent spiritualizată.

În această a doua incursiune a aceleiaşi entităţi, despre care vă relatam în numărul trecut al revistei, din spusele prietenului entitatea care venise deasupra lui se afla şi relativ fizic în cameră, dar şi undeva într-o regiune astrală, ca şi când s-ar fi dedublat. În timp ce prietenul stătea nemişcat pe pat, fiind într-un câmp energetic de impact cu entitatea respectivă, o şi vedea şi o şi auzea acolo departe în regiunea astralului inferior, cum invoca nişte incantaţii. Ulterior după ce mi-a povestit toată tărăşenia, l-am întrebat pe prietenul acesta ce spunea entitatea acolo în astral. Mi-a zis că o auzea spunând nişte cuvinte într-o limbă neauzită pe Pământ şi că intenţia acelei entităţi, prin ceea ce zicea, era de a face într-un fel să slăbească energia de protecţie existentă în plan fizic în jurul României încă din vremea Daciei Mari. Altfel spus există o barieră energetică de protecţie în plan subtil, pe care entitatea intenţiona să o atace.

Starea hipnagogică în care se afla prietenul era una de hiperluciditate, şi mi-a explicat că la câteva momente după ce a auzit şi văzut entitatea bolborosind o incantaţie, a început să rostească şi el, tot într-o altă limbă – probabil stră-străveche – o incantaţie de contracarare şi după aproximativ 2-3 minute entitatea aceea urâtă s-a retras, eliberând şi câmpul de impact care-l făcea pe amicul acesta să nu se poată mişca fizic.

Vedem că în asemenea stări hipnagogice se pot manifesta chiar şi intervenţii din partea diferitelor entităţi, căci pot fi din cele benefice, iar rostul unor intervenţii de acest fel depinde de menirea spirituală pe care persoana vizitată o are.

Important este să fim conştienţi în acele momente de ceea ce se întâmplă, deoarece uneori pot exista situaţii în care, datorită felului în care trăim – stresaţi sau cu prea multe vicii, putem fi vizitaţi de Sucubi şi Incubi.

Ce sunt aceştia?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episodHipnagogia – Un alt fel de conştienţă (I) >>
Acest articol face parte 1 din 12 seria Hipnagogia, o stare de conștiință
Articolul precedentCetatea Luminii din Ţara Luanei – Analize Astrologice (IV)
Articolul următorBinele şi răul, în mâna noastră – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile