Hipnagogia
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.
Timp estimat de citire: 3 minute

Să ne îndreptăm acum atenţia către dezvoltarea capacităţilor spirituale prin intermediul hipnagogiei, referitor la cum ne putem deschide telepatia sau clarviziunea folosind călătoria cu ajutorul conştiinţei pe cursul trecut-prezent-viitor.

Deşi beneficiem azi de tehnologie ultraperformantă, mai ales în domeniul telecomunicaţiilor, cu certitudine dacă ne uităm la modul nostru de reacţie faţă de atâtea probleme existenţiale, vom înţelege că mai avem mult până să atingem acel nivel de la care aceste probleme să nu mai reprezinte deloc un stres.

Spuneam în numărul anterior că ar trebui să ne lărgim perspectiva de înţelegere a acestei realităţi fizice în care trăim, precum şi cea de conceptualizare, pentru a pătrunde tot mai mult către nivelele de conştientizare extinse la nivel dimensional şi temporal. Astfel dacă ne gândim la trecut, ne amintim de multe lucruri pe care le-am trăit. Dar dacă ne gândim la viitor, oare intervine acelaşi mecanism al amintirii? Ce fel de proces cuantic se produce într-un asemnenea caz, dacă noi încă nu am ajuns să trăim acele momente de peste 1 an, 3 ani, 5 ani? Sunteţi siguri că nu le-aţi trăit deja? Din perspectiva voastră, a celor de acum din acest prezent perceput de propria minte, este evident că nu l-aţi trăit încă. Dar din perspectiva Continuumului, devine clar că aţi trăit deja viitorul. Pentru că nu se pot explica altfel de exemplu anumite chestiuni – cum este Deja-Vu-ul – asupra cărora, deşi nu avem toate elementele necesare pentru a decide, simţim sigur că le putem face doar într-un anumit fel atunci când va veni vremea.

Următorul episod<< Hipnagogia – Tehnici (VI)Hipnagogia – Oglinda (VIII) >>
Articolul precedentFloarea Soarelui şi secretul ei – Floarea Vieții
Articolul următorŢuica, un leac din bătrâni
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile