Hipnagogia – un alt fel de conştienţă
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.

Intuiţia pură face parte din nivelul de supraconştienţă şi pentru a o dobândi, este important să respectăm Legile Vieţii.

În ultimul timp privesc peste tot în jurul meu la numeroase situaţii în care se află unii sau alţii. Şi constat, nu neapărat cu surprindere căci ştiu ce pot oamenii în general, dar mai cu seamă cu aceeaşi echidistanţă că foarte mulţi oameni habar n-au pe ce lume trăiesc, deşi eu au impresia tot timpul că ştiu pe ce lume trăiesc.

Şi o să luăm un exemplu concret pentru a înţelege în ce fel acţionează hipnagogia, uneori altfel decât aşa cum funcţionează ea aşa cum am explicat de-a lungul episoadelor. Şi vorbim aici despre o hipnagogie în timp real, care atinge nivelul capacităţii de prezicere, uneori de clarviziune în timp real şi de percepţie precognitivă.

Exemplificăm pentru a înţelege în ce fel hipnagogia – acest alt nivel de conştiinţă – acţionează de-a lungul unei zile în timp real.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Hipnagogia – un altfel de conştienţă – XI

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?