Hipnagogia – un alt fel de conştienţă
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.
Timp estimat de citire: 3 minute

Intuiţia pură face parte din nivelul de supraconştienţă şi pentru a o dobândi, este important să respectăm Legile Vieţii.

În ultimul timp privesc peste tot în jurul meu la numeroase situaţii în care se află unii sau alţii. Şi constat, nu neapărat cu surprindere căci ştiu ce pot oamenii în general, dar mai cu seamă cu aceeaşi echidistanţă că foarte mulţi oameni habar n-au pe ce lume trăiesc, deşi eu au impresia tot timpul că ştiu pe ce lume trăiesc.

Şi o să luăm un exemplu concret pentru a înţelege în ce fel acţionează hipnagogia, uneori altfel decât aşa cum funcţionează ea aşa cum am explicat de-a lungul episoadelor.

Vorbim aici despre o hipnagogie în timp real, care atinge nivelul capacităţii de prezicere, uneori de clarviziune în timp real şi de percepţie precognitivă.

Următorul episod<< Hipnagogia – Arta și Creativitatea (XI)
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XV
Articolul următorMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – X
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile