Acasă Blog Horoscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – III

Horoscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – III

0
312
Horoscop 2017 Cheile Genelor
© Vadim Sadovski / 123rf

Horoscop 2017 şi Cheile Genelor.

În această a treia şi ultimă parte a materialului referitor la evenimentele aduse de planete pe parcursul anului 2017, au rămas trei dintre ele de analizat, respectiv Uranus, Neptun şi Pluton. Acestea sunt planete colective şi rolul lor este de a prelua acţiunile individuale care trec de la indivizi către societate, prin intermediul planetelor interpersonale Jupiter şi Saturn.

Aşa cum aţi citit în prima parte a acestui material sunt perioade de-a lungul acestui an când cele trei planete grele retrogradează. Când are loc o astfel de deplasare, în societate se pot rezolva multe probleme care au stagnat sau au întâmpinat destule blocaje, iar pe de altă parte aspectele karmice survin la nivel colectiv cu efecte asupra diferitelor sectoare de activitate.

Uranus este planeta conştiinţei colective.

Neptun este semnficatorul credinţei colective.

Pluton guvernează voinţa colectivă.

Fiind planete mari şi lente, acţiunea, influenţa şi energile lor au impact asupra întregii civilizaţii, iar de la nivel colectiv fiecare primeşte influxurile lor în raport cu modelul din harta sa natală.

Chiar dacă oamenii nu-şi cunosc, mulţi dintre ei, harta natală şi nici n-ar crede în astrologie, oricum energiile planetelor lente ajung la fiecare dintre ei, afectându-i exact în sectorul de viaţă arătat de Uranus, Neptun şi Pluton în harta natală în semnele zodiacale şi case.

Să începem deci materialul actual cu Uranus, planeta ce guvernează conştiinţa colectivă.

Astrul uranian are o perioadă de parcurs al întregului zodiac în 84 de ani, ceea ce face ca acest ciclu al său să poată fi împărţit în două – 42 de ani, dar şi în patru – 21 de ani şi veţi vedea ce explicaţii oferim aici deoarece de aceste subcicluri uraniene sunt legate două dintre cele mai importante perioade din viaţa noastră.

Intrarea în societate – pragul vârstei de 21 de ani şi vârsta de mijloc – 42 de ani care în astrologie poartă numele de criza adultului. Şi vom explica şi de ce, ca să înţelegeţi de ce Uranus va avea efectele sale în perioada de retrogradare din acest an, care va fi între 2.08.2017 şi 2.01.2018, deci timp de 5 luni.

Poziţia actuală a lui Uranus este în Berbec la 22 de grade iar pe durata deplasării sale retrograde se va întoarce în acest semn de la 280 până la 240  la începutul anului următor.

Aveţi timp până în luna august să vă pregătiţi pentru tot ce vă aduce Uranus la nivel de schimbare de conştiinţă, astfel încât să puteţi beneficia de energiile care vor aduce multe noutăţi în propria existenţă.

Cele 4 grade parcurse cu destulă lentoare oferă tuturor posibilitatea de a se adapta cerinţelor ce apar, chiar dacă se va menţine cuadratura cu Pluton aflat la 190 în Capricorn.

Este ultima mare fază de cuadratură a acestui deceniu şi efectele sale se vor putea resimţi multă vreme de acum încolo, mai ales că ea se realizează pe ultimele deplasări retrograde ale celor două planete.

Informaţiile despre efectele retrogradării lui Uranus în a doua parte a acestui an sunt valabile pentru toată lumea, dar cu precădere pentru cei care au actualmente 21 şi 42 de ani, deci generaţiile născute în 1975 şi 1996.

Aceste informaţii le vom conecta cu cele oferite de Cheile Genelor, deoarece sistemul acestora aduce informaţii suplimentare şi în privinţa a ceea ce sa va petrece la nivel de ADN, dar şi din perspectiva atitudinilor, organelor anatomice specifice cât şi atitudinilor şi caracteristicilor corespunzătoare oferite de Cheile Genelor specifice segmentului zodiacal 240 – 280 Berbec.

Pentru că astrul uranian se deplasează retrograd, va parcurge gradele înapoi, aşa că prima Cheie a Genelor analizată este 3, apoi Cheia 42. Fiecare Cheie a Genelor are trei nivele, cel inferior numit Umbra sau Viciul, cel mediu numit Darul sau Calitatea şi cel superior numit Siddhi sau Virtutea.

Fiecare Cheie este legată de un organ şi de un aminoacid, deci putem vedea că în raport cu asemenea aspecte putem pune cap la cap toate informaţiile necesare ca să vedem ce ne aşteaptă.

Mai adăugăm la aceste chestiuni şi o importanţă opoziţie între Uranus şi Jupiter, între 1 septembrie şi 26 octombrie, cu o aspectare foarte importantă şi interesantă realizată de conjuncţia Jupiter – Soare din semnul Balanţei în opoziţie cu astrul uranian.

Deci Cheia Genelor 3 acţionează în prima parte a retrogradării lui Uranus, mai exact între 1 august şi 23 octombrie.

Iată ce conţine Cheia Genelor 3:

Umbra/Viciul – Haos
Dar/Calitate – Inovaţia
Siddhi/Virtute – Inocenţa

Aceste trei nivele vor caracteriza în primul rând manifestările de personalitate ale tuturor, de la cel mai simplu om până la preşedintele ţării.

Retrogradarea uraniană va face ca aceste trei nivele să se manifeste peste tot în societate, dar nu la cotele lor normale ci mult mai accentuate.

Dat fiind faptul că Uranus se află în Berbec în al treilea decan, cel spiritual, rezultă că dintre cele trei nivele va fi cel mai activ şi mai benefic cel de-al treilea – Inocenţa.

Se pot manifesta şi Haosul şi Inovaţia, dar la cote mai reduse.

Caracteristicile Cheii Genelor 3 – „Prin ochii copiilor”, „Mutaţia” şi „Dificultăţile începutului”  se împletesc cu cele uraniene pentru a imprima un model de evoluţie şi schimbare a lucrurilor în societate de-o manieră foarte acceptabilă.

Bineînţeles că elementele subversive vor reacţiona la asemenea înnoiri dar energia de Inocenţă manifestată de către cei care dispun de capacităţi profesionale, intelectuale şi spirituale va contracara asemenea influenţe negative.

Se va înmulţi energia ce îndemnă la libertate, la nou, la expansiunea de conştiinţă şi la înţelegerea aspectelor subtile care se află la baza descoperirii adevărului în multe domenii.

Iar asta se va petrece îndeosebi în justiţie, procuratură, parlament, cercetare, legislaţia muncii, reţeaua financiar-bancară şi transporturi între 1 septembrie şi 26 octombrie.

Este posibil ca în această perioadă să se schimbe foarte multe lucruri, de voie, de nevoie, consecinţele în acest sens privind în mod prioritar conducerea ţării.

În perioada menţionată am putea asista fie la o schimbare la nivelul preşedinţiei, ca o reacţie neaşteptată în viaţa social-politică a ţării, fie la punerea preşedintelui într-o postură foarte neplăcută ca urmare a unor acţiuni ale parlamentului. Vorbim aici de situaţii care au conexiune cu viaţa socială a cetăţenilor şi de aici cu ceea ce trebuie să se întâmple pentru ca schimbarea în bine să ia amploare spre direcţia stabilă şi ireversibilă. Pe de altă parte afacerile, comerţul, cercetarea, finanţele, vor trece printr-un proces de revizuire a multor norme, iar relaţiile României cu alte ţări vor şi ele trecute printr-un filtru nou.

Este posibil ca statul român să aibă o altă poziţie faţă de ţările Europei de Vest cel puţin din perspectiva modului cum sunt trataţi românii plecaţi la muncă în străinătate, dar şi naţiunea în ansamblul ei.

Piaţa imobiliară ar putea cunoaşte o revigorare bruscă şi binevenită între 1 septembrie – 26 octombrie, cu tendinţe de ieftinire a locuinţelor, de acordare mai facilă de împrumuturi bancare în acest sens de către bănci.

În altă ordine de idei vorbim pe partea medicală de probleme de sănătate determinate de probleme ale leucinei în corp, fie lipsa ei, fie excesul acesteia, ceea ar putea duce la diverse dereglări hormonale îndeosebi la nivelul ficatului. Şi asta deoarece leucina este folosită preponderent de către ficat pentru reglarea cantităţii de zahăr din sânge.

Astfel cei care au diabet dar şi cei cu predispoziţie la bolile metabolice s-ar putea să aibă destule probleme de sănătate, dar şi să descopere noi tratamente în această privinţă.

Cheia Genelor 42 vine şi ea cu următoarele caracteristici:

Umbră/Viciu – Pretenţii
Dar/Calitate – Detaşare
Siddhi/Virtute – Celebrare

Îi corespund Plexul solar ca regiune anatomică, acesta fiind responsabil din punct de vedere subtil de relaţiile pe care le avem.

Apoi mai avem caracteristicile Creştere, Evoluţie, A Începe, iar aminoacidul echivalent acestei Chei este tot leucina, aşa cum am spus ceva mai înainte când am explicat despre rolul ei.

Cheia Genelor 42 aduce pe lângă informaţiile Cheii Genelor 3 un cumul de aspecte necesare înţelegerii situaţiilor cu care ne vom confrunta.

În plan social s-ar putea să survină schimbări neaşteptate după 26 octombrie până în 25 decembrie datorită unor aspecte astrale benefice şi motivante în acelaşi timp.

Contractele, comunicarea la nivel interpersonal, capitalul de imagine, viaţa afectivă în cuplu, finanţele proprii vor cunoaşte o ameliorare substanţială, însă va trebui ceva atenţie în privinţa modului în care toate chestiunile personale vor fi astfel organizate încât să se deruleze fără prea multe perturbări.

Desigur se pot manifesta şi situaţii determinate de persoane cu nivel mediocru sau scăzut de evoluţie, acestea putând ocupa chiar diferite funcţii importante prin diferite instituţii, chiar şi prin parlament.

Asemenea lucruri ţin de nivelul Viciului indicat de Cheia Genelor 42, adică Pretenţii fel de fel care pot perturba bunul mers al lucrurilor. Cel mai probabil şefii de instituţii, managerii, consilierii şi secretarii de stat ar fi categoriile acestea atinse de Pretenţii, şi dacă mulţi dintre aceştia ocupă posturi cheie vă daţi seama ce consecinţe pot fi.

În concluzie referitor la Uranus retrograd, atât pe plan naţional, cât şi internaţional astrul va aduce răsturnări spectaculoase de situaţii, multe dintre ele aparent neplăcute, dar care se vor dovedi ulterior benefice pentru omenire.

ONU va cunoaşte o largă restructurare ideologică şi ca urmare multe relaţii internaţionale vor trece pe alte coordonate mult mai bune.

Sistemul financiar-bancar şi clica din spatele său vor primi în toamnă o lovitură foarte importantă din partea forţelor benefice ce-şi dezvoltă reţelele pe planetă.

În România vom asista la posibile schimbări pozitive în ceea ce priveşte legislaţia muncii, respectul pentru munca cetăţeanului şi pentru om în primul rând, precum şi la spectaculoase răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte modul în care de acum încolo legea şi drepturile se aplică pentru îmbunătăţirea nivelului de trai.

Neptun retrograd  – astrul neptunian are un ciclu de 164 de ani şi actualmente se află în propriul semn, cel al Peştilor.

Dacă Uranus retrograd aduce o revoluţie în conştiinţă, Neptun imprimă prin deplasarea sa retrogradă o revoluţie în ceea ce priveşte modul în care omenirea va privi de acum încolo religia, paranormalul, fenomenele spirituale dar şi credinţa existentă în diferite părţi ale lumii.

Deci o revoluţie a sufletului şi credinţei.

Foarte mulţi oameni, practic zeci de milioane în toată lumea cel puţin, dacă nu chiar câteva sute de milioane, vor determina prin atitudinea lor schimbarea paradigmei religioase.

Începutul va fi în vara acestui an, când planeta viselor şi a lucrurilor mistice va retrograda de la 140 la 110 în semnul său.

Aparent doar 3 grade n-ar determina cine ştie ce efecte, dar să nu uităm că Neptun patronează sufletul colectiv şi ceea ce se trezeşte într-o parte a lumii, va determina reacţia în lanţ necesară trecerii la un nivel superior pentru înţelegerea mai profundă a ceea ce înseamnă în realitate conexiunea omului cu Dumnezeu.

Desigur că şi perioadele anterioare de retrogradare ale lui Neptun au imprimat salturi în nivelele de credinţă, dar anul acesta prin cuadratura la Saturn din Săgetător aduce o motivaţie oamenilor de a termina cu ceea ce este vechi în sensul unei ideologii religioase prăfuite.

Retrogradarea lui Neptun începe în 15.06 şi se termină în 21.11 deci aproximativ 5 luni ca şi Uranus şi cele 3 grade parcurse, deşi par nesemnificative la prima vedere pentru un salt în schimbarea credinţei către eliberarea de dogme, poartă în ele aspecte foarte importante.

Saturn din Săgetător fiind Profesorul Karmic va taxa vechile concepţii referitoare la modul în care lumea vedea până acum legătura dintre om şi Dumnezeu.

Saturn va da o mână de ajutor lui Neptun pentru a deversa în planul psihic o nouă energie prin care oamenii vor percepe diferit conceptul de religie.

Mulţi s-ar putea să renunţe la asemenea concepte perimate, trecând pe o credinţă proprie liberă de orice fel de îngrădire.

Este posibil să vedem, dar nu neapărat, din ce în ce mai puţini enoriaşi şi credincioşi în sensul clasic, căci Neptun fiind în decanul doi al aspectelor intelectuale va aduce şi uneltele necesare schimbării.

În altă ordine de idei vor apare multe cărţi, scrise de autori care deschid larg orizontul cunoaşterii şi ce credeam noi că era grozav, din cărţile citite până acum, ni se va părea deja simplist.

Setea de cunoaştere directă prin trăire şi de adevăr se va accentua.

Cheia Genelor echivalentă celor 3 grade în care Neptun va dansa un balet cosmic retrograd este Cheia 63.

Umbra/Viciul – Îndoială
Darul/Calitatea – Căutarea
Siddhiul/ Virtutea – Adevărul

Deci nici că se putea o potrivire mai bună decât asta!

Aspectele oferite de Cheia 63 sunt Căutând Sursa, După îndeplinire şi Motivaţia.

Deci iată încă trei elemente care converg către revoluţia spirituală care se va manifesta în zeci şi sute de milioane de oameni din întreaga lume. Organul anatomic echivalent Cheii 63 este chiar glanda pineală, care astrologic vorbind este patronată de Uranus şi Soare.

Deci în perioada 1 septembrie – 26 octombrie, când Uranus se va afla în opoziţie cu Soarele, Neptun va aduce şi el energia sa transformatoare la nivelul glandei hipofiză, fiind vorba de un circuit între chakra din creştet şi cea a frunţii, circuit care va cunoaşte schimbări majore din punct de vedere psiho-energetic.

Desigur că unii vor avea încă Îndoieli conform nivelului Umbrei din ei, alţii vor continua să Caute adevărul, iar alţii vor trăi Adevărul în urma unor revelaţii majore despre ce sunt ei şi locul lor aici în lume.

Este chiar posibil ca asemenea trăiri şi transformări să fie parcurse şi de către oameni simpli dar cu deschidere spirituală sinceră.

Din perspectiva anatomică, aminoacidul influenţat de energiile neptuniene este prolina.

Rolul acesteia în organism este fundamental împreună cu alţi câţiva aminoacizi.

Prolina este una dintre principalele componente ale colagenului, acesta la rândul său menţine sănătatea şi tienreţea articulaţiilor şi a pielii.

De asemenea este un aminoacid foarte important pentru funcţionarea muşchiului cardiac, deci a inimii, iar cum sufletul este conectat la inimă prin trăirile credinţei proprii, rezultă că deplasarea retrogradă a lui Neptun va oferi tuturor celor ce sunt pe fază în cele 5 luni posibilitatea de a-şi regenera organismul pe aproape toate nivelele.

Mulţi oameni vor simţi că întineresc la propriu şi iniţial vor avea tendinţa să considere că acest lucru ar fi un mic miracol. Sau li se va spune de către alţii că arată mult mai bine decât înainte.

În altă ordine de idei, retrogradarea lui Neptun în propriul semn va aduce şi chestiuni legate de unele sacrificii ce trebuie făcute, în ideea de a renunţa la vechi obiceiuri de 20-30 de ani, pentru a  putea merge mai departe din punct de vedere al propriei evoluţii. Şi asta deoarece viaţa noastră nu e făcută doar din credinţă şi concepţii dogmatice.

Avem nevoie de multe lucruri de-a lungul vieţii, inclusiv de bani, astfel că Neptun retrograd va schimba în mod radical sistemele de credinţă şi convingerile personale despre care oamenii credeau până acum că le erau folositoare.

Asta se va petrece pentru cel puţin câteva sute de milioane de oameni. Ceea ce este vechi va dispare treptat începând cu vara acestui an.

Iar între 25 septembrie – 3 octombrie Neptun se va afla într-o foarte interesantă opoziţie, în timp ce se va afla şi la cuadratură destul de lejeră cu Saturn, cu Marte şi Venus din Fecioară.

S-ar putea ca în toamna acestui an în intervalul menţionat să auzim şi să vedem fie de o revoluţie care să aibă la bază fanatismul religios, poate un nou val de imigranţi musulmani în Europa, ori de un atentat sau în varianta mai paşnică, de evenimente care să determine capii religiilor lumii să se adune într-o reuniune premergătoare viitorului conciliu ecumenic ce va avea loc în 2018 la Bucureşti.

De asemenea s-ar putea ca să mai auzim de un eveniment în lumea catolică, fie un atentat la Papa Francisc, fie decesul acestuia din cauze misterioase, fie de schimbarea sa cu un alt Papă.

Cert este că omenirea în toamna acestui aN ar putea fi marcată serios de un eveniment de anvergură care poate influenţa cursul unor evenimente atât în Europa, cât şi în restul lumii.

Pe partea de sănătate sistemul imunitar va trece prin schimbări majore.

Cei care deja aveau probleme şi n-au făcut progrese spirituale este posibil să intre într-un stadiu galopant al dezechilibrelor sănătăţii, cu precădere în perioada toamnei.

Cei care au lucrat pentru deschiderea lor spirituală vor beneficia de fluxuri sporite de energii subtile ce le vor întări capacitatea sistemului imunitar.

Mulţi vor putea să-şi acceseze primul stadiu de clarvedere, de telepatie şi alte asemenea abilităţi spirituale. Desigur că este doar un început, dar este un stadiu important.

De asemenea foarte mulţi mai ales cei cu deschidere spirituală vor putea înţelege şi mai bine noţiunea de Prezenţă Divină în propria fiinţă astfel încât vechile religii care-l plasează pe Dumnezeu în exterior vor fi schimbate cu conceptul cel adevărat al existenţei Creatorului în fiecare dintre noi.

Nu în ultimul rând Neptun retrograd se mai referă şi la descoperirea unor mari adevăruri ascunse până acum omenirii şi acestea vor fi date publicităţii în toamna acestui an.

Pe lângă asta se pare că în multe ţări din lume îţi vor face apariţia tot mai mulţi maeştri spirituali ghidaţi de Shamballa, astfel încât în multe ţări mai ales în Europa de Est se vor petrece în rândul tinerelor generaţii adevărate revoluţii conceptuale şi de atitudine.

Iar în Rusia va avea loc o schimbare majoră la nivel religios ceea ce va angrena o succesiune de mari schimbări geo-politice.

Pluton retrograd – astrul tenebrelor şi misterelor abisale va avea şi el tot o deplasare retrogradă de doar 3 grade, întocmai ca Neptun, de la 190 la 160 în Capricorn.

Pluton patronează organizaţiile mondiale – financiare, de afaceri, corporaţiile transnaţionale, finanţele globale,  grupurile subversive dar şi pe cele cu caracter progresist care aduc marile schimbări în lume în sensul benefic.

Perioada sa de retrogradare în cursul acestui an este între 19.04 – 28.09 deci aproximativ 5 luni.

În acest interval energia plutoniană va oferi tuturor posibilitatea de a-şi revizui Voinţa şi capacitatea de a-şi schimba cu totul direcţia existenţei.

De asemenea îi va pune pe toţi în situaţia de a privi la inevitabilele schimbări ce vor trebui acceptate, deoarece acestea nu pot fi blocate, nici nu te poţi împotrivi lor, şi nici nu au cum să fie evitate. Cum se mai spune în alte variante, este însăşi Destinul care prin forţa implacabilă îi pune pe oameni în postura de a realiza schimbările care sunt necesare.

Celor care au preponderent fapte rele la activ, le va aduce fie o accentuare a efectelor negative care se întorc asupra lor ca un bumerang dacă nu înţeleg să se oprească din aşa ceva, pentru cei care ar continua în acest sens, fie posibilitatea de a renunţa sau de a-şi răscumpăra faptele, iar pentru cei care sunt pe sensul pozitiv al existenţei, indiferent de domeniul în care lucrează şi de pregătire şi nivel de evoluţie, le va oferi şansa unui salt transformator atât de amplu şi profund încât astfel de oameni vor fi aceia despre care se va vorbi că au deschis căile adevăratei revoluţii a civilizaţiei umane prin ideile, şi faptele lor.

În plan personal mulţi vor simţi nevoia de a renunţa la cramponarea de partea materială, fără să renunţe însă la o folosi, în folosul trezirii conştiinţei divine din ei înşişi.

Cheia Genelor corespunzătoare celor 3 grade din Capricorn este Cheia 54. Aceasta vine cu următoarele caracteristici.

Umbra/Viciu – Lăcomia
Dar/Calitate – Aspiraţia
Siddhiului/Virtutea – Creşterea

Cheia 54 este caracterizată de aspectele Căsătoria virgină, Respectul, Calea ascunsă.

Prin însăşi semnificaţia Destinului, Pluton retrograd va imprima vreme de 5 luni cursul necesar unei veritabile mutaţii de conştiinţă în interiorul civilizaţiei umane.

Finanţele lumii vor cunoaşte un blocaj temporar începând cu 21 martie acest an, până în septembrie şi ca urmare asta va oferi noi modalităţi de a schimba ceea ce este vechi cu modele noi de circulaţie a valorilor financiare, instituţiile lumii şi din toate ţările vor fi restructurate pe noi baze legislative, în timp ce economia mondială este posiibl să înceapă să aibă o formă iniţială de tranzit de la carburanţii convenţionali către formele de energie neconvenţională, altele decât cele bazate pe energia solară, eoliană sau din alte surse de tip eco.

Desigur că vor mai fi încercări, din partea vechilor structuri care au dominat lumea, de a menţine în unele zone ale economiei mondiale monopolul, făcând uz pentru asta chiar şi de intimidări pe faţă despre care opinia publică mondială va lua la cunoştinţă.

Dar nevoia de dreptate şi de libertate, mai ales spirituală, din partea naţiunilor lumii, vor împinge treptat aceste forţe anacronice către stadiul de a autodizolva de la sine.

Iar perioada de retrogradare a lui Pluton din acest an oferă omenirii o asemenea oportunitate foarte mare. Şi asta va fi datorită faptului că deja în sute de milioane de oameni pe toată planeta, inclusiv în România, s-au realizat conexiunile de lumină şi iubire necesare pentru a pune bazele viitoarei lumi noi.

Aspiraţia către Bine, Dreptate, Adevăr, Lumină şi Iubire nu poate fi oprită, iar acum ne aflăm în stadiul în care mugurele a devenit boboc.

Suntem o lume de boboci care într-o zi se vor deschide pe tot Pământul într-o splendidă mare de culori şi lumină.

>>Reprogramează-ţi ADN-ul.

Testează pe viu Cheile Genelor la cabinetul COSMOS.

Următorul episod<< Horoscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – II

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?