@ Cheile Genelor

Soarele va intra în semnul de Pământ al Taurului în noaptea de 19 spre 20 aprilie. Pe data de 23 aprilie va fi faza de Lună Nouă, prilej de noi începuturi în toate activităţile şi domeniile, mai ales că tot atunci va fi şi o interesantă conjuncţie între Soare şi Uranus. Apoi pe data de 1 Mai Mercur face şi el o conjuncţie cu Uranus, care este octava sa superioară. Iar după 5 zile astrul mercurian va realiza o conjuncţie cu Soarele, o combinaţie explozivă într-o zi cu mize foarte mari din punct de vedere material-financiar.

Să vedem ce efecte aduce în plan personal această perioadă zodiacală.

Cheia Genelor 3 deschide suita de aspecte astrale, datorită primelor două grade din Taur în care Soarele se va afla între 20-21 aprilie. Primele caracteristici ce trebuie luate în considerare sunt cele legate de specificul Cheii 3 şi care impregenază energiile Taurului: Iubirea-Dansatorul-Frumuseţea Întruchipată. Am putea spune că în aceste prime două zile ar trebui să ne comportăm pozitiv în raport cu tot ceea ce apare în viaţa noastră. Dar întocmai ca şi dansatorul, trebuie să ştim bine, cum spune şi vorba din popor, „pe ce picior dansăm”.

Cheia Genelor 3 este definită de următoarele caracteristici: A vedea prin ochii de copil şi Dificultatea Începutului. Pentru că Soarele este personalitatea noastră, rezultă că vom avea de-a face cu toţii cu tot felul de mici piedici, întârzieri şi blocaje referitoare la cum obţinem venituri, cum ne îndeplinim treaba acolo unde ne ducem activitatea şi nu în ultimul rând, cum ne vom comporta în raport cu aspectele benefice care ne apar ca oportunităţi în zilele de 20 şi 21 aprilie. Este un interval scurt de timp, în care ar trebui de fapt să nu acţionăm, ci să analizăm bine ce decizii vom lua pe mai departe. Mulţi vor resimţi stări ciudate în zona abdominală, iar chakra cea mai activă va fi Swadhistana. Cuadratura pe care Soarele o face cu Saturn din Vărsător va determina simptome osoase sau dureri circulatorii în zona şoldurilor. Pe nivelul Umbrei (Frica) va acţiona starea de dezordine, pe nivelul Darului (Calităţile) – Inovaţia şi pe nivelul Siddhi-ului (Virtuţile) – Inocenţa.

Intervalul 22-27 aprilie – Soarele parcurge gradele de la 2 la 7 în Taur, realizând şi conjuncţia aceasta inedită cu imprevizibilul Uranus, cel care dă întotdeauna calculele peste cap la modul brusc. În acest interval acţionează Cheia Genelor 27, cu următoarele sale caracteristici: Hrana Zeilor (Prana) şi Hrănire. Partea anatomică vizată în acest interval, mai ales că se menţine cuadratura cu Saturn, este Plexul Solar, deci stomacul cu funcţia digestivă. S-ar putea spune că mulţi nu vor putea înghiţi anumite situaţii de viaţă sau pe unele persoane. Dar dacă ar da puţină atenţie celor trei nivele ale Cheii 27, ar înţelege cum să gestioneze propriile probleme: Umbra – cu Egoismul, Darul – cu Altruismul şi Siddhi-ul cu Detaşarea. Tot ceea ce ţine de administraţie, de baze de date, de aprobări, decizii, iniţiative, poziţie socială şi comunicare online va fi în această perioadă întârziat şi dat peste cap. Întreruperi, blocaje, accidente foarte multe, posibile proiecte de anvergură blocate. Evenimente majore pe pământ şi în aer: trenuri deraiate, accidente şi rutiere aviatice inexplicabile şi ciudate. De asemenea la nivel de sănătate apar probleme digestive cu implicarea sistemului circulator şi a etajului cardiac.

Intervalul 28 aprilie – 3 mai – astrul solar parcurge gradele 7 – 13 din Taur. Cu menţiunea că în data de 1 Mai aşa cum spuneam şi Mercur face o conjuncţie cu Uranus, iar în data de 5 mai cu Soarele. În acest interval acţionează Cheia Genelor 24. Iată care sunt caracteristicile Cheii 24: A se odihni în gol şi Punctul de Cotitură. Cuadratura cu Saturn s-a desfăcut. Dar acţionează latura imprevizibilă a lui Uranus, ceea ce înseamnă că între 28 aprilie şi 3 mai trebuie să ne aşteptăm la tot felul de veşti, de acte, contacte, documente care survin brusc şi acest lucru este valabil îndeosebi în mediul online, adică pe internet. Se pot obţine aprobări de tot felul, de la un banală învoire până la credite pentru casă sau pentru diferite alte proiecte. Partea anatomică vizată de acest interval este cortexul cerebral, iar cele trei nivele ale Cheii 24 sunt: Umbra – cu Dependenţa, Darul – cu Invenţia şi Siddhi-ul cu Tăcerea (vorba noastră, „a tace şi a face”). Pot apare câştiguri mici şi bruşte la loterie, la loteriile de pe internet, la tot felul de pariuri şi nu în ultimul rând mulţi pot încasa sume neaşteptate din mici prestări de servicii. Pe partea de sănătate nu apar probleme majore. Ideile şi iniţiativele rapide au mare câştig de cauză.

Intervalul 4 – 9 mai – Soarele parcurge gradele 13 – 18 Taur. Mercur aflat în Taur face un trigon cu Pluton şi cu Jupiter din Capricorn, ceea ce oferă tuturor mari oportunităţi în toate domeniile. Mai ales în procese legate de recuperări de bani şi de cauze litigioase vechi. Cheia Genelor pentru acest interval este 13. Aceasta are următoarele caracteristici: A asculta prin intermediul iubirii şi Prietenia. S-ar putea spune că în acest interval zodiacal se pot rezolva foarte multe lucruri ce rămăseseră blocate în ultima vreme. Este o perioadă foarte importantă, deoarece anatomic vorbind Cheii 13 îi corespunde Amigdala cerebeloasă, care este în realitate un receptor al plăcerii dar şi un Centru de Condiţionare. Dacă mâncăm ceva bun de exemplu şi ne place, semnalul acestei plăceri se înregistrează în amigdală şi vom căuta mereu prilejuri de a ne satisface acea plăcere culinară. Cele trei nivele ale Cheii 13, care vor acţiona ca şi cele din intervalele, anterioare, sunt: Umbra – cu Discordia, Darul – cu Discernământul şi Siddhi-ul – cu Empatia. Trigonul lui Mercur cu Jupiter şi Pluton va permite preponderent manifestarea nivelelor Darului şi Siddhi-ului, iar Discordia ca stare de lucruri va rămâne blocată. Se pot încasa bani mulţi din tot felul de proiecte, apar noi oportunităţi de afaceri, proiectele actuale avansează către un nou stadiu. În această perioadă sunt binevenite toate tratamentele medicale şi neconvenţionale.

Intervalul 10-15 mai – Soarele parcurge gradele 18-24 din Taur. Mercur face o cuadratură cu Marte din Vărsător la începutul acestei perioade, ceea ce aduce blocaje de tot felul şi discuţii contradictorii la toate nivelele. Cheia Genelor pentru acest interval este 49, cu următoarele caracteristici: A Schimba lumea din interior şi Revoluţie. Aspectele astrale menţionate favorizează astfel de schimbări. Pe cele trei nivele avem: Umbra – cu Reacţiune, Darul – cu Revoluţie şi Siddhi-ul – cu Renaştere. Imaginea de ansamblu este a unei perioade de schimbări care se vor produce indiferent de câte blocaje vor fi. Desigur în funcţie de mediul social şi de nivelul celor din aceste medii va acţiona unul dintre cele trei nivele ale Cehii 49. Anatomic vorbind acestei Chei 49 îi corespunde Plexul Solar, care este şi Centru de Putere Personală. Mulţi din cei care vor întâmpina blocaje vor trece cu tăvălugul peste asemenea situaţii pentru a obţine ceea ce vor. Dar Plexul Solar se ocupă cu lecţiile de viaţă şi cuadratura dintre Mercur şi Marte poate declanşa situaţii neplăcute în plan personal. Se recomandă evitarea oricăror situaţii conflictuale.

Intervalul 15-20 mai – Soarele parcurge gradele 24-30 din Taur şi realizează un trigon cu Jupiter şi Pluton. Sunt favorizate toate tipurile de câştiguri. Cheia Genelor pentru acest interval este 30, care are caracteristicile următoare: Focul Celest şi Focul Căţărător. Cele trei nivele sunt: Umbra – cu Dorinţa, Darul – cu Luminozitate şi Siddhi-ul – cu Înălţare. Anatomic avem pentru acest interval sistemul digestiv, deci vorbim de aspecte care ţin de însuşirea unor lecţii de viaţă importante, însoţite de rezultate pozitive în plan material-financiar. Vin bani, vin oportunităţi foarte bune, se câştigă procese, se obţin credite şi sume foarte mari şi importante pentru proiecte de anvergură. Pe partea de sănătate în acest interval este bine să fie folosite tratamente naturiste de regenerare şi menţinere a tonusului pe bază de plante şi produse neconvenţionale.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile