@ Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 4 minute

Readucem în atenţia voastră această rubrică, într-un stil inedit şi foarte interesant. Este o tehnică bazată pe analiza Cheilor Genelor, astfel încât oricine se poate recunoaşte la nivelul personalităţii sale în aceste predicţii.

Soarele va parcurge semnul Berbecului, zodie în care energiile naturii încep să crească oferind florei şi faunei, dar şi nouă oamenilor, impulsuri noi ce ne împing înainte pe drumul vieţii. Semnul de Foc al Berbecului cuprinde 5 Chei şi o jumătate dintr-o a 6-a, respectiv Cheile 25, 17, 21, 51, 42 şi jumătate din Cheia 3.

Fiecare Cheie guvernează un organ anatomic, trei nivele de atitudine şi o direcţie de manifestare. Şi vom realiza predicţiile pe intervalele specifice fiecărei Chei din cele menţionate, pentru că influenţa vibraţional-cosmică a aştrilor este recepţionată de ADN-ul nostru, care ne determină apoi comportamentul sub toate aspectele sale.

oricine se poate recunoaşte la nivelul personalităţii sale în aceste predicţii.

20-23 martie: Soarele parcurge primele grade ale Berbecului, guvernate de Cheia 25. Aceasta este relaţionată cu inima fizică şi chakra inimii, şi singura aspectare negativă pe care o primeşte astrul solar este de la Axa Nodurilor Lunare – Calea Destinului. De aceea pentru toate zodiile este valabilă atenţionarea pe partea de sănătate a etajului cardiac. Este un interval în care foarte mulţi îşi pot examina ceea ce se numeşte “rana sacră”, adică acea problemă rămasă nerezolvată de-a lungul vieţii şi care a pus probleme întotdeauna. Poate să apară şi rezolvarea. În rezolvarea chestiunilor cotidiene este necesară o atitudine de inocenţă şi de acceptare. De asemenea pot să se manifeste pusee cardiace însă doar la cei care se împotrivesc situaţiilor cu care se confruntă, precum şi dureri de cap şi presiuni persistente în zona superioară a capului (hipertensiune).

24-29 martie: astrul solar parcurge porţiunea dintre gradele 3 – 9 în Berbec. Cheia 17 guvernează acest interval şi putem spune că este foarte important să vă analizaţi în detaliu gândirea conştientă. Deoarece partea anatomică relaţionată cu Cheia 17 este hipofiza deci chakra frunţii. Este favorizată folosirea şi deschiderea celui de-al treilea ochi, mai ales că este fază de Lună Nouă când astrul selenar este conjunct cu cel solar. Este recomandat să se evite situaţiile în care criticaţi şi cele conflictuale, apelând la experienţa de viaţă în rezolvarea lucrurilor de zi cu zi. Mai multă organizare este necesară în gestionarea treburilor curente. În acest interval se pot planifica chestiuni importante pentru viitor.

30 martie – 4 aprilie: astrul solar parcurge gradele de la 10 la 15 în Berbec şi nu primeşte aspectări de nici un fel, deci o perioadă calmă, în care vă puteţi rezolva eficient toate treburile. Cheia relaţionată cu această porţiune din Berbec este 21, şi anatomic este relaţionată cu plămânii. În această perioadă, dacă veţi medita la sensul vieţii voastre, veţi putea descoperi ceea ce se numeşte “Nobleţea Vieţii”, adică acea stare interioară prin care puteţi transcede toate nemulţumirile cauzate de raţiunea minţii. Ceva mai mult autocontrol este necesar în evaluarea şi aplicarea practică a soluţiilor în problemele curente. Ca urmare este momentul să vă faceţi loc şi să înaintaţi printre lucrurile şi situaţiile care vă apar în viaţa de zi cu zi, pentru a reuşi în ceea ce vă propuneţi. Faceţi-vă curaj şi confruntaţi-vă cu vechile chestiuni rămase nerezolvate, căci în acest interval astrele vă favorizează.

5 – 9 aprilie: Soarele parcurge gradele de la 15 la 20 în Berbec. Este o perioadă foarte favorabilă pentru noi începuturi în absolut orice privinţă, pentru toată lumea. Cheia 51 guvernează acest interval, iar relaţionarea anatomică este cu vezica biliară. Soarele începe să realizeze cuadraturi cu Jupiter şi Pluton din Capricorn. Este şi fază de Lună Plină. Excesle de odihnă şi sedentarismul trebuie evitate în acest interval. Atitudinea este factorul cheie în privinţa felului în care veţi rezolva problemele cotidiene. Orgoliul şi superioritatea (chiar dacă ştiţi mai multe decât alţii) trebuie înlocuite cu înţelegerea şi cooperarea. Altfel vă veţi confrunta cu blocaje şi pierderi de bani, reputaţie, poziţie socială şi cu criză de personalitate. Sunt de preferat iniţiativele care pot să-i aducă pe ceilalţi la un numitor comun cu punctul vostru de vedere într-o chestiune sau alta. Sunt favorizaţi cei care se află într-un proces de spiritualizare, le sunt oferite de către destin oportunităţi de evoluţie care le transformă conştiinţa şi atitudinea. Pot apare dureri de cap, de fiere, de ficat şi ceva probleme circulatorii.

10-15 aprilie: astrul solar parcurge porţiunea gradelor 20-26 din Berbec. Se menţin cuadraturile cu Jupiter şi Pluton. Cheia 42 care guvernează acest interval este relaţionată cu zona plexului sacral, respectiv etajul lombo-sacral: oasele bazinului şi încheieturile şoldurilor şi picioarelor. Se pot manifesta dureri şi crize osoase, de sciatică, dureri hepatice şi de colon, dar şi simptome pancreatice. Glicemia trebuie observată cu atenţie, căci pot apare pusee de hipoglicemie. Cei care au diabet sau probleme circulatorii să fie atenţi la excesele alimentare şi de atitudine. Orice proces de detoxifiere este binevenit. Nu trebuie să aveţi niciun fel de aşteptări de la nimeni. Detaşarea este necesară pentru depăşirea cu bine a tuturor stărilor şi situaţiilor ce se ivesc în acest interval. Este o perioadă extrem de bună pentru a medita chiar şi în cursul unor plimbări prin parc la sensul propriei vieţi trăite aici pe Pământ.

16-19 aprilie: Cheia 3 guverenează acest interval, împreună cu primele grade din următoarea zodie a Taurului. Soarele parcurge deci ultimele grade din Berbec, iar relaţionarea anatomică a Cheii 3 este cu zona ombilicală, deci cu chakra Swadhistana care este responsabilă cu asigurarea cerinţelor de confort material şi financiar. Unii se pot trezi în situaţii în care frica şi neatenţia îi face să fie dezordonaţi. O astfel de stare interioară poate fi depăşită prin căutarea acelor soluţii inedite şi chiar neconvenţionale în unele privinţe. Soarele realizează cuadratură cu Jupiter şi Saturn, şi există astfel posibilitatea ca să vă confruntaţi în acest interval cu tot felul de situaţii extreme, de la pasivitate totală la reacţii alerte. Se pot manifesta în continuare probleme hepatice, biliare, circulatorii şi osoase. Mulţi veţi simţi o relativă apatie sau neputinţă în rezolvarea anumitor chestiuni de ordin personal. Totul va trece însă. Calmul şi analiza atentă a situaţiilor vă ajută să mergeţi mai departe. Problemele de ordin material şi financiar sunt dificil de gestionat în intervalul menţionat, dar cu atenţie şi motivaţie puteţi găsi soluţiile cele mai bune. Este o perioadă favorabilă înţelegerii propriului destin.

Articolul precedentCuloare şi destin
Articolul următorInterpretarea viselor – Simbolistica vehiculelor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile