@ ALAMY

Va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să ne întoarcem la vechi.

Se spune că nu te poți întoarce în timp. Putem schimba felul cum am reacționat într-un moment anume din trecut, dar nu putem modifica evenimentele care au avut loc. Astrologii spun că Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din 21 Decembrie 2020 ne va schimba viața și destinul pentru totdeauna. Vom trăi cu adevărat pe pielea noastră ce înseamnă să nu te mai poți întoarce în trecut. Poți să încerci s-o faci, poți să înoți împotriva curentului, dar vei plăti prin mult efort care te vlăguiește de sănătate.

Știu că astrologia pare de multe ori nemiloasă, rece, dar ea nu face altceva decât să ne corecteze mersul, la fel cum părinții noștri ne ajutau să facem primii pași. În astrologie, conjuncția nu este doar un fenomen artistic, ci o amplificare de energii suprapuse. În această conjuncție, Saturn și Jupiter sunt la doar .1 grad diferență, mărind și intensificând tranzitul astral ca o lupă cosmică. Nu degeaba se spune că această suprapunere astrală este chiar Steaua din Bethleem. Miturile ascund întotdeauna un adevăr, iar Steaua Magilor anunță pogorârea Conștiinței Hristice în oameni.

Este prima oară după 800 de ani când aceste două planete gigant se întâlnesc în semn de Aer, pentru a marca oficial noua eră a Vărsătorului, oferindu-ne o doză serioasă de optimism – în ciuda psihozei din societate. Noua Energie ne va ajuta să pornim schimbările la care visam cu ochii deschiși. Această conjuncție va fi la cuadratură cu Uranus, care ne va trăsni viețile cu fulgere de iluminare. La această sincronicitate cosmică se mai adaugă și energia Solstițiului, creând astfel un aer de auspiciu atât de dramatic, încât nu va mai exista cale de întoarcere. Și nu pentru că trecutul nu mai există, ci pentru că trecutul nu se va mai putea repeta! Va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să ne întoarcem la vechi.

Berbec
E bine să gândești măreț. Întotdeauna există un plan B. Oferă-ți timp pentru introspecție. Trebuie să te eliberezi de ideea cum că dacă viața nu merge conform planului, faci tu ceva greșit. Trăim într-un ocean karmic, interconectat și sunt lucruri care pur și simplu nu depind de tine. Mai bine ai grijă cum comunici cu tribul tău. Nu știu ce promisiuni ai făcut în trecut, dar vezi să nu te țină pe loc din evoluție!

Taur
Reînnoirea înseamnă de fapt să te ridici, să te scuturi și să privești în jurul tău. Îți place ceea ce vezi? Să stai într-un loc doar pentru că e confortabil, nu e tocmai un motiv să rămâi. Nu confunda stabilitatea cu zona de confort. Dacă era ușor de făcut, o făcea toată lumea. Așadar, ia taurul de coarne și înfruntă transformarea, pentru că singurul lucru cert și constant în univers este Schimbarea!

Gemeni
Voi aveți cele mai bune idei, dar fugiți de realism. Este timpul să uniți polaritățile, să transcendeți dualitatea. E momentul să devii o singură ființă și să te detașezi de ideea cum că pentru a fi cineva, trebuie să renunți la altceva. De ce te limitezi? De ce statul într-un singur loc echivalează cu o singură alegere? Acest tranzit te va ajuta să înveți din trecut și să capeți rădăcini coerente. Locul unde te afli acum e posibil să fie locul potrivit pentru tine.

Rac
Acasă este inima, dar unde este inima ta, Racule? Casă este bucuria ta, dar ce se întâmplă când casa devine un fel de închisoare? Convingerile despre tine, despre familia ta și obligațiile tale, intră în revizie tehnică. Ceea ce nu mai funcționează devine dificil de dureros. Nu prea mai există opțiunea de a continua doar de dragul de a continua. Ai pornit deja niște schimbări, iar 2021 te va ajuta să le continui. Eliberează ceea ce nu mai iubești.

Leu
Cuvintele contează, dar nu doar ce spunem ci cum o spunem. Ți-ai luat notițe? Unde te angajezi și mai ales, ce ai de gând să manifești? Da, viața este acțiune, dar trebuie să te mai și exprimi, să mai iei o pauză de dialog. Atât timp cât vorbești din inimă, nu vei răni pe nimeni. Comunicarea nu se reduce doar la cuvinte, este un limbaj al înțelegerii. Chiar dacă le știi pe toate, a venit momentul să dezvolți o înțelegere diferită față de viața ta și lumea din jur și să clarifici modul în care te exprimi cu ceilalți.

Fecioară
Dacă ceva te ține înapoi, nu înseamnă că te ține și înainte. Există o diferență între securitate și conformitate. A venit momentul să găsești un spațiu, doar pentru tine. Un echilibru între stabilitate și creativitate. Ce anume te împiedică? Măcar gustă din posibilități, fă-o treptat. Consecvența este în realitate o stare de flux. Ce dacă nu ai un plan exact? Eliberează-te de frică și fă saltul în golul conștiinței.

Balanță
Dragă Balanță, adevărul poate fi și subiectiv. Adevărul este uneori situațional și cu cât creștem mai mult, cu atât adevărul nostru poate să evolueze. Nu asta e problema, ci faptul că trebuie să-ți reechilibrezi viața din când în când. Nu putem să trecem la următorul nivel luând și vechea viață cu noi. Trebuie să știi când să te retragi în glorie, înainte să se producă dezastrul. Este o piesă de puzzle care nu se mai potrivește. Nu datorezi nimănui nimic, decât adevărul.

Scorpion
De simțit, simțim mulți, dar ce facem cu ceea ce simțim? Sentimentele pot fi un adevărat sprijin atunci când explorăm adâncurile subconștientului nostru, dar nu ne putem agăța de sentimentele noastre la infinit; viața s-ar putea să treacă pe lângă tine. Vine un moment potrivit pentru a construi în următorii ani poduri de legătură transformatoare cu acțiune inspirată. Cu alte cuvinte, totul este pe cale să se schimbe, așa că renunță la ideea cum că nu ești gata. Înveți în timp ce faci și faci în timp ce înveți!

Săgetător
Viitorul te așteaptă. Pentru a merge înainte, trebuie să nu te mai uiți peste umăr. Trecutul tău contează, te-a făcut cine ești, iar rădăcinile vor fi mereu înfipte adânc în solul existenței tale. Dar Soarele răsare într-o nouă eră. De multe ori exagerezi, dar de data asta ai dreptate. Te așteaptă un capitol complet nou pentru care te-ai pregătit toată viața! Trecutul a trecut. Îndeplinirea tuturor dorințelor sufletești nu este ceva de care să te temi, e ceva firesc.

Capricorn
Capricornii nu prea plâng, dar cu toate acestea, chiar și ei se plâng câteodată! Ai încercat atât de mult să faci lucrurile în felul tău, încât s-ar putea pur și simplu să nu funcționeze. Deși meriți câteva lacrimi alese, nu-ți plânge de milă pentru că viața ta nu a decurs conform cu planurile tale. Se întâmplă oricui, deci revino-ți! Eliberează-te de ideea cum că poți controla totul, inclusiv acțiunile și alegerile celorlalți.

Vărsător
Trage adânc aer în piept Vărsătorule, căci a venit timpul tău! Nu înseamnă neapărat că plouă cu succes, dar următorii ani îți vor dedica schimbări speciale. Îți amintești de lucrurile pentru care ai jurat că nu le vei face niciodată? E bine, așteaptă-te la neașteptat. Nici măcar tu nu poți prezice cu exactitate ce-ți va aduce viața, iar viața ta îți va arăta în curând că nimic nu este imposibil. Dacă tu crezi că ai greșit cu ceva, nu înseamnă că și decizia a fost greșită.

Pești
Iubirea arată diferit acum. Acei ochelari frumoși roz, pe care i-ai purtat cândva, sunt dați la o parte de către adevăr. Viața arată diferit acum. La fel și iubirea. Pregătește-te în următorii ani pentru un capitol plin de abundență, cu totul nou. Te vei bucura în sfârșit de lecțiile învățate. O meriți. Trebuie să ai mai multă încredere în tine pentru a face următorul pas. Renunță la ideea cum că trebuie să știi totul și mergi cu fluxul vieții.

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile