Încălțămintea simbolizează cunoaștere și deplasare prin destin
Timp estimat de citire: 3 minute

Destinul este rolul pe care ni l-am asumat la întrupare și este factorul numărul 1 în evoluția noastră ca suflete în Existență.

Ceea ce se întâmplă acum în lume, nu are legătură în mod direct cu drepturile și libertățile oamenilor. Aceste concepte au devenit un fel de victime colaterale. Cum să ai libertate pe o planetă carantinată timp de 26.000 de ani? Poftim? 26.000 de mii de ani? Credeam că oamenii sunt miezul buricului cosmic. Tu, Copilul Haosului, care te străduiești s-aduci atât de multă ordine și siguranță în viața ta. De ce te străduiești atât de mult să reușești dacă viața oricum se întâmplă de la sine, fără scop și sens?

“Controlorii” planetei știu că lucrurile urmează să se schimbe odată cu Era Vărsătorului. Pentru prima oară după multe milenii, ascensiunea spirituală nu mai era rezervată doar inițiaților și maeștrilor. Țin să vă spun că pe planetă, sunt familii și grupuri mult cunoscătoare decât noi, cei care ne luăm informația de pe Goagăl, crezând că astfel le știm pe toate. N-ai cum să ții pasul cu așa ceva din garsoniera ta, când LUMEA e resetată odată la câteva sute de ani, neamul tău de mult pierdut în negura timpului, cărțile arse, istoria rescrisă, cunoșterea ocultată, iar liniile temporale schimbate ca pe ciorapi.

Absolut tot ceea ce se petrece acum, este de fapt un furt al destinelor! Toate măsurile luate sunt împotriva împlinii destinului nostru, atât ca indivizi, cât și ca grup colectiv! Distanțarea socială (atenție, nu distanțarea fizică!), izolarea, șantajul emoțional și bombardarea cu stimuli de frecvență joasă, toate au rolul de-a ne ține departe de îndeplinirea destinului nostru.

Menirea sau destinul, este principalul motiv pentru care ne aflăm aici, în această experiență. Este rolul pe care ni l-am asumat la întrupare și este factorul numărul 1 în evoluția noastră ca suflete în Existență. Neîndeplinirea destinului este principalul motiv pentru care oamenii mor neîmpăcați, indiferent cât de multe posesiuni materiale au acumulat sau indiferent câți urmași au lăsat în urma lor. Chestia asta chiar nu vă dă de gândit?

“Controlorii” planetei mai știu o chestie importantă. Pasarea responsabilităților individuale de la unul la altul, așa cum se întâmplă cu această programare obsesivă a v@cc1nului și a măștii. Nu domne, că de fapt o faci pentru celălalt, nu pentru tine. De când Doamne iartă-mă ne pasă atât de mult de celălalt? N-am cum să nu observ c-o bună parte din oameni au ajuns efectiv tâmpiți de cap din cauza acestor slogane repetate în mod compulsiv. Au ajuns să-ți mulțumească ușurați că le spui să-și dea masca jos când se află lângă tine și că pot respira ca niște oameni normali!

A ceda responsabilitatea ta personală unei alte persoane, naște fricțiuni karmice. De ce? Pentru că nu poți fi responsabil pentru trăirea altuia! N-ai cum. N-ai cum să fii responsabil pentru felul cum acționează sau gândește altcineva. Cel puțin nu atâta timp cât ai și-o experiență individuală. Pasând pisica moartă de la unul la altul, ajungem să trăim pentru alții și nu pentru noi, ori așa ceva e imposibil. Chestia asta va naște o psihoză uriașă în societate! Atenție din nou! A trăi pentru celălalt, nu e tot una cu a-l servi pe celălalt. Trăiești pentru tine și numai pentru tine, dar ceea ce faci, serviciile pe care le-aduci, sunt pentru colectiv, pentru Întreg. Este o diferență mare! Sunt cizmar pentru că-mi place să fac pantofi, îmi place să văd oamenii încălțați cu chestii de calitate (încălțămintea simbolizează cunoaștere și deplasare prin destin). Dar nu m-am făcut pantofar pentru că așa mi-a cerut X sau Y. O fac pentru că asta mă împlinește pe mine! Dacă nu-ți asumi TU, tot ceea ce trăiești (gând-cuvânt-faptă) vei rămâne în permanență o victimă a circumstanțelor exterioare.

Ce să vă mai zic.

Rămâneți conectați la emoțiile celorlalți, dar dintr-o poziție de observator, compasională. Doar așa veți schimba reflexia oglinzii. Absolut toată lumea trece prin schimbări. Acceptați doar cum vă simțiți voi, la interior, dar nu acceptați ceea ce se întâmplă în societate, în exterior, pentru că nu acesta este destinul nostru. Destinul nostru colectiv este LIBERTATEA. Este un vis care nu poate fi înțeles decât dacă este trăit!

Rețineți vorba aceea. Peştele de la cap se împute și de la coadă se curăță!

Articolul precedentÎn cătarea puștii
Articolul următorNuanțe de Lumină
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile