Identitatea nu este o chestiune ușor de gestionat, pentru că implică întreaga structură a ființei umane, precum și încărcătura karmică cu care persoana vine la întrupare.

Fiecare om este așa cum este, fiecare are un drum de parcurs, care poate fi mai greu sau mai ușor, în funcție de cât de bine te cunoști pe tine însuți.

A te cunoaște pe tine însuți înseamnă să aduni foarte multă informație, pentru a te descoperi în complexitatea persoanei și ființei tale. În acest fel îți poți afla și cerceta aspectele propriei identități. Dar în momentul în care-ți afli identitatea, este vorba despre mult mai mult decât personalitatea. Descoperi și latura sufletului și a Sinelui Spiritual, ceea ce amplifică această chestiune a identității. De aceea mulți dintre cei care-și descoperă identitatea, ajung la un moment dat să-și pună întrebări legate de ceea ce sunt: „Cine sunt eu?”, „Sunt eu doar personalitatea? Sau sunt un spirit care se exprimă prin personalitate?” Și desigur pot fi multe asemenea întrebări pe drumul descoperirii de sine. 

Când intri pe acest drum al lumii interioare, este important să cunoști clar anumite lucruri…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Identitatea, sursa dezechilibrelor (I)Identitatea, sursa dezechilibrelor (III) >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Identitatea, sursa dezechilibrelor
Articolul precedentSuferința, un șut în fund pentru evoluția noastră
Articolul următorNumerele și vibrația lor (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile