Suflet Ascensiune Gaia
Sufletul este nelimitat, expansiv și poate cuprinde întreg Universul într-o singură bătaie de inimă.

Suntem ființe orgasmice, râvnite de alte civilizații din spațiu pentru abilitatea noastră naturală de a crea mai multe versiuni proprii.

Deși țin foarte mult la vot, nu-i deranjează atunci când se iau decizii în numele lor, fără să fie întrebați. Hai mă nene, chiar vrei să te întorci în epoca de piatră? Într-un fel platformele de socializare online fac un bine nevăzut societății, în sensul că oamenii au unde să refuleze acum. Doamne fer, altfel ne pomeneam cu vreo revoltă. Trebuie doar să înveți să triezi omul de robot!

Cică nu există virusuri. De ce nu-l întrebați măi fraților pe domnul Bill Gates? Dacă nu există „viruși”, de ce dânsul ne tot recomandă să instalăm antivirus la Windows? Eu v-am zis întotdeauna că n-ai nevoie de antivirus dacă știi să te protejezi. Vă dați seama cât de traumatizați au ajuns unii oameni? E mai important cuvântul “virus” decât faptul că umanitatea e otrăvită și intoxicată pe toate părțile pentru a fi ținută într-o închisoare spirituală. Eu pot să mă adaptez și să schimb oricând cuvântul „virusat” cu un „carcalac”, „nanobot” sau „nor de plasmă defazat”.  

E normal ca orice proces de purificare să producă incertitudine și anxietate. Societatea noastră are multe straturi și complexități, iar marea noastră eroare este să considerăm că există un singur dosar cu șină, unic în lume.

Francmasoneria încearcă din răsputeri să se întoarcă la origini, la fraternitatea respectată de altă dată, cu oameni care chiar știau ce făceau. Au ajuns bășcălia tuturor conspirațiilor proaste. Nu puterea corupe, ci lipsa iubirii!  
Illuminati este efectiv ruptă în două. Este scindată între cei care și-au pierdut și ultima scânteie de lumină interioară și cei care vor să păstreze pe mai departe flacăra vie a unui Ordin Secret vechi de 200.000 de ani și care a avut cândva menirea de a păstra cunoașterea universală. Nu poți să salvezi o lume întreagă, la fel cum nu poți nici s-o cucerești! Vă puteți imagina un conflict de interese între Satan și Lucifer? Simțiți extremele? Într-o parte miroase a sânge proaspăt de nou-născut sacrificat, iar în cealaltă parte miroase a circuite supraîncălzite anorganice, cu gust de metal și țiuit electronic. Cineva chiar crede că poate să ajungă la sufletul omului prin asemenea scamatorii arhonice?

Relaxați-vă în corpul vostru. Opriți-vă din a vă mai agăța de acest pendul! Am putea spune că suntem într-un joc al conștiinței pe mai multe nivele, real, unde există durere și suferință, dar și iubire și conștientizare. Conștiința este ceva destul de evaziv, nu e ceva ce poți separa cu ușurință prin intermediul raționalului și asta ne dă bătăi de cap atunci când vrem să înțelegem realitatea din jurul nostru. Există planuri în interiorul altor planuri. Știu că mulți oameni vor să arate cu degetul o anumită persoană, o grupare politică sau să dea vina pe vreo conspirație anume. Nici măcar Dumnezeu nu e de vină. Feriți-vă de cei care găsesc în permanență țapi ispășitori. Există o Sursă Creatoare, binevoitoare, un câmp existențial interconectat din care conștiința noastră face parte într-un mod intrinsec. Noi oamenii suntem creaturile acestei Conștiințe. Suntem într-un proces accelerat de evoluție care ne poate zăpăci mintea și sistemul nervos. E imposibil să filtrezi acest flux imens de informație la nivel mental. De aceea ai nevoie de suflet!      

Suntem într-un proces accelerat de evoluție care ne poate zăpăci mintea și sistemul nervos.

Sufletul este nelimitat, expansiv și poate cuprinde întreg Universul într-o singură bătaie de inimă. Relaxează-te în așa fel încât să-ți acorzi un moment de respiro. Descleștează-ți maxilarele și relaxează-ți limba. Te-ai obișnuit să nu mai ai încredere în corpul tău, ca și cum nu e un loc prea prietenos unde să te afli. E firesc să te simți străin în corpul tău atunci când trăiești din ce în ce mai mult într-o realitate virtuală, artificială, bombardată în permanență cu stimuli externi. Ai abilitatea de a comunica direct cu corpul tău! Toată informația cosmică este stocată în celulele tale, din moși-strămoși, prin intermediul unui cordon împletit, o gaură de vierme care se întinde dincolo de ceasurile veacului, până la Mama ta primordială. Gaia. 

Suntem ființe orgasmice, râvnite de alte civilizații din spațiu pentru abilitatea noastră naturală de a crea mai multe versiuni proprii. Avem această abilitate glandulară de a țâșni, efectiv, sub presiune! Noi oamenii nu avem nevoie de nimic artificial pentru a distribui pe mai departe această scânteie de lumină electrică. O avem în mod natural. Putem supraviețui avându-ne doar pe noi înșine. Asta nu înseamnă că trebuie să devenim aroganți. Nu suntem buricul universului. Nu înseamnă că trebuie să disecăm alte ființe vii în speranța că vom putea găsi acolo un suflet. E inutil. Trebuie să cobori în inimă, să-ți găsești propria ta implozie interioară pentru a călătorii în stele, iar asta, se realizează doar prin intermediul bucuriei sincere și al extazului!

Simți energia din spatele acestor cuvinte? Atunci, așa cum spunea și Creangă, ești o bucată de humă însuflețită!

Articolul precedentCoerența cardiacă și dansul inimii
Articolul următorProstia de a fi deștept
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile