Cei care trăiesc pe suflet emană o energie care poate stăvili focul negativ al minții umane, ei au o energie precum apa, care stinge și domolește.

Foarte multă lume trăiește la ora actuală într-o degringoladă totală la nivelul propriei personalități. Ego-ul uman tinde să devină tot mai exacerbat, pe măsură ce majoritatea devin tot mai „deștepți”, ca urmare a unei erudiții sterile bazată doar pe navigarea pe internet și pe anii de experiență profesională la locul de muncă, experiență care de multe ori se dovedește fie că nu este de ajuns, fie că este depășită de multe alte descoperiri într-un domeniu sau altul. Însă la majoritatea oamenilor, această experiență este acumulată doar la nivel mental, pe baza multor analize ale situațiilor prin care au trecut.

Vă explicăm aici despre lucruri pe care oamenii le manifestă și prin intermediul cărora strică multe alte lucruri în viața lor…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

  
Articolul precedentLucrătorii în Lumină – atacurile energetice
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 179 – Iulie 2022
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile