Iluzia civilizaţiei
© Familia Simpson

Să ne uităm la ADN unde la nivel cuantic există segmente informaţionale implantate acolo de către reptilieni, căci comportamentul agresiv cu toate componentele sale sunt caracteristice acestei specii belicoase.

Modul în care ne comportăm, mai ales în anumite împrejurări pe care le considerăm deseori deosebite, arată de fapt cum gândim în mintea noastră, uneori chiar la modul egoist, iluzoriu sau limitat din perspectiva cunoaşterii.

De obicei din zona umbroasă a minţii ies modele comportamentale agresive, sălbatice sau într-atât de deformate încât de multe ori stăm şi privim la asemenea manifestări şi ne întrebăm apoi cum de a fost posibil aşa ceva.Când se întâmplă astfel de situaţii, constatăm că educaţia şi pretinsa atitudine civilizată a oamenilor dispar, luându-le locul reacţii agresive şi necontrolate.

Altfel spus mulţi oameni, în împrejurări care depăşesc normalul – cum sunt fenomenele meteo extreme sau calamităţile care apar brusc cum sunt tsunamiurile sau cutremurele – devin brusc la fel ca animalele, iar asta arată că permanent purtăm în noi, pe lângă comportamentul considerat educat şi civilizat, şi o latură paralelă care apare doar în momentele de panică, de groază, de fenomene seismice sau când survin calamităţi naturale neanunţate sau neprevăzute.

Omenirea influenţează câmpul energetic şi magnetic al planetei, fără să-şi dea seama, atunci când reacţionează din instinct prin frică şi manifestări care nu mai ţin de logică şi raţional.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Iluzia civilizaţiei – IIluzia civilizaţiei – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?