Injectații sunt persoane care au rămas cu conștiința pe nivelul 3D, materialiste și incapabile să mai acceadă partea sufletească a existenței.

Deși am trecut demult de nebunia pandemiei, chiar dacă asta a fost în ultimii doi ani, chiar dacă pare să fi trecut mult mai mult, ecourile ei încă mai hălăduie prin lume fiind propagată mai mult din inerție de către cei care și-au făcut una, două sau chiar trei doze ale vaxului.

Substanțele din vaxuri sunt concepute pentru acțiune cu bătaie lungă în timp

Da! Nu vă mirați! Sunt și români care și-au făcut trei doze de vax!! Chiar noi, cei din redacția revistei, știm de la cabinetul nostru Cosmos, pacienți care au venit pentru diferite consultații, și care ne spuneau că și-au făcut – unii dintre ei de nevoie – chiar și a treia doză de vax! Cât de nebun poți să fii să te duci tu pe tine însuți, într-un derizoriu atât de obscur, încât, ca să-ți atingi scopul, ești în stare să-ți vinzi sufletul contra unui vax de cacao?! Am văzut persoane ce declarau sus și tare că ele își fac vaxul pentru că vor să călătorească și să vadă lumea! OK, nimic de zis, vrea omu’ să vadă piramidele, ori să ajungă în Tenerife sau prin Tailanda! Gusturile nu se discută, se știe asta! Dar băi Injectatule, crăpai dacă așteptai să treacă nebunia asta ca să călătorești unde vrei tu? Că doar n-au intrat zilele în sac!

În prezent, din cât se știe, nu se mai cere aproape nicăieri în lume să-ți faci vaxul, doar să faci un test înainte de a călători în străinătate. În unele țări, nici testarea nu mai este cerută, doar în țările arabe a rămas o asemenea cerință. Probabil fiind un flux foarte mare de turiști acolo, se înțelege că asta este o măsură preventivă. Dar în restul lumii, în marea majoritate a țărilor, nu se mai cere nici vaxul, nici testarea, pentru că pandemia – cum au pretins oculții – a trecut, ne-am imunizat și acum totul e OK! Însă după faza aceasta, au început să apară probleme cu cei ce au făcut vaxul.

Este un fenomen care ar trebui să ne pună pe gânduri

Injectații – ca să folosim un termen generic pentru toți „fericiții” care s-au înțepat atât de inconștient – au devenit, mare parte din ei, niște persoane cu mintea încețoșată, cu mari probleme de înțelegere și cu privirea cam ștearsă. Nu li se mai observă în ochi acea licărire a vieții care e prezentă până și la bunicuța din piață care vinde roșii, ardei și ceapă. Și acești Înțepați-Injectați au luat-o deja pe o pantă decadentă, viața lor cunoscând o cotitură nefericită din multe puncte de vedere.

Se pare că Injectații sunt influențați de ceva care a fost pus în acele vaxuri infecte, pentru că atitudinea lor este fie una orientată – în mod greșit evident – către latura material-financiară, care-i interesează în mod excesiv, de parcă n-ar mai exista și altceva în lumea asta, fie către respingerea realităților spirituale sau a acelora, care au tangență cu latura abstractă a vieții. Este o respingere care nu e motivată de nimic concret, fiind determinată cu certitudine de ceva care se întâmplă în interiorul lor, cauzat de vreo componentă a vaxului. De aici se desprinde o idee interesantă, printre multe altele, și anume, că ținta vaxurilor, a fost aceea de a stopa evoluția spirituală a omenirii. Injectații sunt persoane care au rămas cu conștiința pe nivelul 3D, materialiste și incapabile să mai acceadă partea sufletească a existenței. Este foarte posibil ca ele să devină străine de propriul suflet, și dacă se va confirma așa ceva – precum spunea Rudolf Steiner în urmă cu aproximativ 100 de ani – Injectații vor deveni niște zombizați folosiți de către ocultă pentru o altă etapă a agendei lor. Cel puțin așa intenționau când au lansat vaxurile pe piață! Căci această desprindere a sufletului de trup este doar prima fază a acestui plan în care omenirea s-a vrut a fi sacrificată în cel mai mare ritual satanist din istoria sa! Să nu credeți că există doar faza aceasta, substanțele din vaxuri sunt concepute pentru acțiune cu bătaie lungă în timp. Dar nu mor caii când vor câinii, nici câinii când vor stăpânii…

5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mircea

În perioada de Plandemie,a fost un asalt fără precedent asupra constiinței si sufletului omenesc.Greu a fost si este ,să-i reziști.Dar cei care s-au trezit dinaintea perioadei au reușit.Sataniști globaliști ,n-au renunțat și nu renunță la vinătoarea de suflete.Tot ce facem pe lumea asta ,aici rămine.Ducem cu noi doar faptele și experiența noastră.Noi am primit la venirea pe lume,LUMINA divină și asta trebuie să apărăm și să ducem cu noi.

Mihaela :)

E ok, nu e cazul sa împrăștiem asemena frica sau sa ne exprimam atât de agresiv. Nu toți cei care au făcut “v@x” s-au oprit din a evolua spiritual sau au rămas cu conștiința in 3D sau sunt și vor fi “vai de capul lor”, după cele prezentate in acest articol.
Haideți totuși sa menționam și faptul ca prin CONȘTIENTIZARE putem anula tot ce nu ne este benefic. Suntem CREATORI, bucata din sursa primordială a creației, suntem complet stăpâni pe experiența noastră pe pământ și prin lumina și iubirea care suntem putem dizolva orice efect advers. MEREU îți poți creste frecventa iar legătura cu sinele nu este niciodată pierdută așa ca haideți sa nu mai pretindem ca nu exista cale de întoarcere.
Este așa o energie de separare chiar si prin articolele de genul. Da, este mare nevoie si de informații prin care oamenii sa înțeleagă pe ce lume trăiesc dar mai presus de toate, e nevoie de iubire, caldura, UNITATE. Suntem toți in calatoria asta, nu “vaccinatii” si “nevaccinatii”!