Ne referim la acești „spiritualiști” care activează în diferite domenii neconvenționale și care au luat-o pe arătură.

Da, ați citit bine, este vorba despre lașitatea unor oameni care la început au fost spirituali! Apoi au cotit-o către orizonturi „mărețe” care să corespundă perspectivei lor, așa cum credeau că pot deveni niște mici „dumnezei” ai domeniului la un moment dat. Astfel unii dintre aceștia chiar au devenit celebri, ajungând să fie cunvoscuți de milioane de români! Vă vine să credeți așa ceva? Și ani la rând cei din domeniul spiritual, unii dintre ei fiind și fani ai unor asemenea personaje, au căscat gura la „vorbele de duh” rostite de acestea.

Unii dintre ei au devenit aroganți și trecând de partea întunecată, crezând în continuare că se află pe partea bună a lucrurilor, au început să sfideze la un moment dat bunul simț. Alții dintre ei au influențat direct multe stări de lucruri, inclusiv opinia publică mai ales atunci când au avut loc proteste în Piața Victoriei. Alții dintre ei au ales pentru o vreme să fie purtătorii de opinii pentru grupuri de interese care erau împotriva națiunii, crezând că fac ceva bun pentru țara asta. Și așa mai departe. Foarte mulți dintre ei s-au înșelat amarnic, și totuși fiecare cuvânt de-al lor spus în presă sau la televizor a influențat mersul lucrurilor, karmic cel puțin dacă nu chiar și din perspectiva evoluției acestei națiuni române.

Și când ne referim la acești „spiritualiști”, în această exprimare, îi includem pe aceia care activează în diferite domenii neconvenționale și care au luat-o pe arătură. Totuși, de curând, unii dintre ei au realizat greșeala imensă pe care au comis-o prin alegerea și atitudinea lor, astfel că există postări pe Facebook ale unor astfel de personaje, care recunoșteau în acest fel cât de mult au greșit și cât rău au făcut. E târziu pentru căință? E bine că s-a întâmplat așa sau nu? Este o vorbă, care spune că Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea lui. Să fie și asta o bilă albă câștigată în urma faptului că personaje ca acestea, după cel puțin 10 ani, dacă nu și mai mult, de influență din partea lor a opiniei publice, prin tot ceea ce au făcut, la vedere sau în ascuns, vor acum să-și îndrepte gravele greșeli. Dar nu asta este important, căci își pot îndrepta erorile comise. Întrebarea e alta: cum vor repara astfel de personaje toată „strâmbătura” propagată vreme de 10-15 ani peste tot? Vorbele se știe că zboară și se duc undeva în câmpul colectiv. Nu mai pot fi aduse înapoi să le dizolvi, ca să nu mai aibă efect asupra populației. Și atunci, lașitatea acestor personaje nu prea mai poate fi spălată prin căința lor de acum, chiar dacă au dreptul în fața lui Dumnezeu la așa ceva.

Ia să ne gândim un pic așa… Dacă asemenea personaje ar fi ales să rămână de partea binelui spiritual al nației române, atunci la ora actuală – pentru că toți acești exponenți spirituali au fost fără doar și poate niște influenceri/lideri de opinie vrei-nu vrei – în mod sigur societatea românească deja ar fi fost curățată în mare parte de situațiile negative, căci populația influențată în sens pozitiv de către aceste personaje spirituale ar fi luat atitudine cu curaj în fața acelor chestiuni care ne-au afectat pe toți în ultimii ani. Și cu certitudine nu am fi trăit și trecut prin toți acești ani în felul în care am făcut-o cu toții. Și vedem cum inclusiv pe partea spirituală s-au găsit unii care să corupă, să ademenească și să murdărească, dacă nu chiar până la compromitere dacă s-ar fi putut, domeniul spiritual, unde cu atâta trudă mulți Lucrători în lumină cinstiți și-au făcut și continuă să-și facă treaba, în ciuda multor dificultăți cu care s-au confruntat fiecare pe bucățica lui.

Și uite așa, datorită lașității unor spiritualiști, multe lucruri în țara asta se vor repara mai greu. Penitența acestor lași nu face decât să confirme că Zona Românească este privilegiată din perspectiva spirituală, așa cum i-a fost dat acestui neam de Sus o soartă aparte.   

Articolul precedentLucrători în Lumină – lucrători în întuneric
Articolul următorAlzheimer NU este o boală
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile