Suntem convinși că mulți dintre voi ați cunoscut oameni care sunt prea plini de ei, deși vor să treacă drept persoane onorabile și la locul lor.

Pământul ca planetă trece acum, împreună cu întregul sistem solar, prin zona de la periferia Centurii Fotonice. Multe stări prin care trec la ora actuală miliardele de ființe umane sunt cauzate de impactul energiei ecosistemului cu frecvențele energo-informaționale provenite din această zonă periferică a Centurii.

Datorită acestei traversări a unei asemenea zone galactice, tot ceea ce există pe suprafața Pământului trece printr-o transformare ireversibilă. Dacă ați observat foarte multe animale de companie au devenit ceva mai inteligente, unele dintre ele chiar aproape umane, am putea spune, în comportamentul față de stăpânii lor. Și conform unor analize pe care noi le-am făcut cu aparatul Biospecter la cabinetul nostru, nivelul de IQ al multor persoane a crescut cu o medie de 15% în ultimii 3 ani. Deci anumite lucruri se dezvoltă, se schimbă și se îmbunătățesc.

În același timp putem vedea în spiritualitatea românească tot felul de aiureli, susținute și propagate de mulți neaveniți care spun că au în spate 10-15 de experiență în domeniu. Un simplu criteriu vă ajută să-i deosebiți pe aceștia de cei autentici – atitudinea. Dacă veți vedea pe cineva că apare des pe Youtube, ori la un studio de televiziune, adică cel puțin odată pe săptămână, acolo clar este ceva dubios. Cine în viața asta are interesul să apară așa de des? Are ceva foarte important de spus semenilor săi? Sau este doar o nevoie de a ieși în față ca păduchele în frunte, cum e vorba românească?

În alte circumstanțe, îi putem vedea pe unii și pe alții, după ce li se dau pe față anumite chestii, despre care ei cred că nu pot fi dibuite de cineva experimentat, cum încep și se agită. Și te amenință ei voalat cu procese, ori recurg la intimidări de tot felul uzând de un arsenal destul de bogat de expresii ca să pară drept persoane stilate, culte și lezate de faptul că le-ai lovit imaginea sau că le-ai dat peste cap afacerea, ori că-și vor pierde simpatizanții care se uită în gura lor ca la sfintele moaște! Suntem convinși că și mulți dintre voi, în viața voastră de zi cu zi, v-ați lovit de asemenea împrejurări, cu oameni de lângă voi care sunt prea plini de ei, deși vor să treacă drept persoane onorabile și la locul lor.

Este evident că tot mai mulți oameni, și bărbați, și femei, indiferent de pregătirea lor, dar care au rămas cu nivelul de conștiință pe 3D maxim 4,2D și chiar și unii care susțin ei că fac o treabă spirituală pentru semenii lor, sunt pe ego tare de tot! Acolo unde îi veți vedea, mai ales pe Youtube și pe Facebook, că vă prezintă tot felul de informații și felul lor de a vorbi este fragmentat, sărind de la o idee la alta, să fiți convinși că acele persoane au rămas pe ego, chiar dacă ele spun și pretind că sunt terapeuți, scriitori, practicanți de diferite tehnici spirituale. Cum îi veți deosebi pe aceștia de cei care au rămas pe suflet și vorbesc din suflet? Aceștia au o exprimare coerentă, felul în care vorbesc și prezintă lucrurile este curgător, fără întreruperi sau fragmentări ca la ceilalți care au rămas pe minte. Și asta n-ar fi tot! Cei care au rămas pe ego au și pretenția să fie recunoscuți, căutați, să le fie recunoscute merite pe care nu le-au câștigat pe drept. Egoul lor pretinde să fie considerate drept persoane cunoscătoare și chiar dacă n-o exprimă pe față sau direct, au pretenția să fie recunoscute ca mentori ai celor care le citesc cărțile, ori se uită la înregistrările live ale acestora de pe Facebook. Toți ăștia sunt lupi în blană de oaie în domeniul spiritual românesc. Și de aceea este important să vă uitați la felul în care se exprimă, fragmentarea felului lor de a vorbi dându-i de gol chiar dacă pretind că sunt altfel de cum sunt ei în realitate, crezând că nu-i vede nimeni în adevărata lor fire pe care și-o ascund.   

Articolul precedentCronica Timpului – Industria idolilor
Articolul următorMisterele Pământului – Adevărata formă a planetei (III)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile