„Slava Ucraina” prostește o lume întreagă, făcând opinia publică mondială să creadă că într-adevăr acolo chiar ar fi o dramă a unei întregi națiuni.

A trecut un an de când a izbucnit conflictul de la granița noastră de nord-est. Război nu poate fi numit, căci ar fi prea mult în epoca noastră modernă. Chiar dacă la el participă țări NATO printre care și România, cu logistică sau alte elemente.

Dar ca să fim echidistanți, pentru a nu spune nimeni că ținem cu o parte sau alta, haideți să analizăm puțin chestiunea în cauză. Pe de-o parte îi avem pe vecinii noștri ucraineni, pe de alta pe ruși, iar pe de altă parte îi avem pe partenerii NATO. Atenție, aceasta nu este o analiză politică, ci una spirituală.

Ucrainenii susțin că-și apără teritoriile aflate încoace spre partea regiunii vecină cu Peninsula Crimeea. Regiunea Donbass care este un fel de măr al discordiei în acea zonă. Rușii la rândul lor susțin că apără suveranitatea celor două republici intitulate separatiste față de Ucraina. Americanii prin NATO susțin și ei că apără independența Ucrainei, deși nimeni nu a atentat la integritatea teritorială a acestui stat. Chiar dacă se susține propagandistic că rușii au invadat teritoriul ucrainean. Rușii afirmă că ei îi apără pe cei din regiunea Donbass, în timp ce americanii pretind că îi ajută pe ucraineni să-și apere teritoriul cică invadat de armata rusă. Teoretic fiecare dintre părți își susține pledoaria în fața opiniei publice mondiale. Însă există deja elemente care combat temeinic autenticitatea politică a conflictului, deoarece la aproape toate posturile de televiziune din lume au fost prezentate acele minciuni, imagini ale așa ziselor atacuri cu rachete ale rușilor asupra ucrainenilor, acele imagini fiind în realitate luate dintr-un joc video! Inclusiv cele două mari posturi TV de la noi au prezentat bazaconia asta, plus multe alte secvențe trucate ordinar, bucăți din diferite reportaje suprapuse peste altele, pentru a fabrica tragedia de proporții trăită de ucraineni, care mulți dintre ei apropo s-au refugiat la noi cu jeepane de lux, cu carduri burdușite cu sute de mii de euro și cu facilități puse la dispoziție de proștii din guvernul țării noastre. Pe lângă acestea încă și la ora actuală sunt prezentate în continuare tot felul de situații considerate dramatice, din zona de conflict, pentru a prosti opinia publică referitor la faptul că se desfășoară o tragedie acolo. Nu că n-ar fi, vorba aceea, cui îi place să trăiască în apropierea gloanțelor, a bombelor și a armelor de foc? Zilnic sunt prezentate știri la televizor despre situația celor din Ucraina, cât de oropsiți sunt cei de acolo.

În plus, s-a demonstrat că s-au folosit chiar de către acel președinte cu alură de interlop de cartier efecte speciale, pentru a induce în eroare opinia publică – chipurile că în spatele său erau ruine ale unor clădiri bombardate de către ruși, când în realitate erau imagini filmate în alte locuri și în alți ani. Și uite așa „Slava Ucraina” prostește o lume întreagă, făcând opinia publică mondială să creadă că într-adevăr acolo chiar ar fi o dramă a unei întregi națiuni. În realitate acolo se dau lupte grele pentru distrugerea unor laboratoare secrete ale americanilor, unde se testează viruși periculoși ce se vor a fi folosiți într-un viitor conflict. Cu cine…? Când…? Și mai ales de ce???

Așa că „Slava prostia” pentru toți cei care cred că acest teatru pus la cale de oculta globală este un fapt real. Nimic din ceea ce vedeți nu este ceea ce pare! 

Articolul precedentXanadu, Tărâmul Nemuritorilor
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 188 – Aprilie 2023
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Stefan Magdalena

Multumesc echipei „Cosmos„ pt.activitatile din trecut,prezent si viitor,cu stima

.