Iluzia civilizaţiei
© Familia Simpson

Folosim exemple din politică pentru a demonstra pe baza principiilor esoterice cum acţiuni de acest fel duc la încărcarea societăţii cu energii karmice negative.

De curând – aproximativ cu o lună în urmă – la redacţia noastră a sunat o doamnă care după spusele domniei sale locuia undeva în partea de vest a ţării. Foarte ofuscată s-a precipitat la telefon să ne semnaleze că era dezamăgită de faptul că în editorialul din numărul trecut Contele s-a referit, în viziunea dumneaei, foarte urât la faptele preşedintelui Iohannis. În realitate dacă veţi reciti acel editorial acolo a fost punctată atitudinea lui Iohannis şi efectele acesteia asupra energiilor karmice ale societăţii româneşti, emise de către oamenii care trăiesc în această ţară.

Încercând să-i explice cum stă treaba, omul nostru de la secretariat a aflat de la această doamnă cum că ea se simte atât de umilită de asemenea opinii guvernanţilor care strică imaginea preşedintelui Iohannis. Desigur că la argumentele noastre nu a reacţionat pozitiv, ceea ce ne-a făcut să considerăm că adevărul unei asemenea realităţi deranjează foarte tare pe adepţii nazistului Iohannis. Căci el ca preşedinte, în loc să fie echidistant, aşa cum îi cere Constituţia. Practic el este împotriva guvernării, aşa cum este aceasta bună, proastă, cum o fi ea, dar acest guvern a fost investit prin votul unei majorităţi care a votat masiv o schimbare, pentru că nu se mai putea după 12 ani de jaf şi distrugere! Ori ca să ignori complet o asemenea realitate determinată de votul şi alegerea de către majoritate, înseamnă aceeaşi atitudine de tip nazist pe care şi Hitler cu acoliţii lui au avut-o începând cu 1933, în acea seară de 10 mai de foarte tristă amintire când în piaţa Opernplatz au fost arse de către nazişti circa 25.000 de cărţi din diferite domenii ale culturii, mare parte din ele din literatura universală, adevărate capodopere literare şi filozofice.

Ei bine, asemenea atitudini ca aceasta şi ca altele desfăţurate de către Hitler şi acoliţii săi ideologici încă din 1923, de când începuse vânătoarea şi decimarea rivalilor lor politici, vedem în prezent la Iohannis şi la liberalii lui Ludovic Orban. Orice le-ai spune, orice le-ai dovedi şi demonstra, e tot ca ei! O ţin pe-a lor chiar de-ar fi să crape în secunda următoare! Şi singurul lor scop e să forţeze în mod nedemocratic, în stil nazist, ca PSD-ul să fie înlăturat de la guvernare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Iluzia civilizaţiei – IXIluzia civilizaţiei – XI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?