Quasar
© NASA / ESA / G.Bacon, STScI / Quasarii (prescurtarea pentru obiecte quazi-stelare) sunt considerate cele mai strălucitoare corpuri celeste din univers în ciuda faptului că în miezul lor se afla aşa-zisele găuri negre (se consideră cel puţin la nivel teoretic). Quasarii diferă în apariţie şi este nevoie de schimbarea spectrului ultraviolet pentru a fi vizibile. Quasarii sau Sorii Centrali ai galaxiilor emit surse inepuizabile de lumină, energie scalară EM şi unde Gamma.

E un prilej bun de a coborî la interior pentru a transmuta energiile vechi, stătute şi întunecate, acele “umbre” celebre ale lui Jung.

Spuneam la începutul anului într-o prognoză de Tarot că (mai ales) spre toamnă vor fi schimbări măricele atât în plan personal cât şi la nivel social. Picase Turnul care înseamnă schimbări bruşte și neaşteptate (sau vechi structuri care se schimbă) în urma cărora, pentru cine are ochi să vadă, vor apărea revelaţii şi realizări sociale dar mai ales prilej de evoluţie spirituală. (revista Cosmos, nr. 138, Ianuarie)

În primul rând aşa zisa elită începe să fie expusă pe mai multe nivele, cazul “Apştain” (să nu supărăm cenzura online), reţelele de pedofilie, de trafic uman şi oculta draconiană sunt doar vârful aisbergului. Următorul pe listă este Dl. Lt. Colonel Michael Aquino, fondatorul Templul lui Set şi membru al Bisericii Sataniste (Wikipedia). Urmează îndeaproape ceea ce se cheamă “Full Disclosure”, tehnologiile reprimate şi contactul cu civilizaţiile non-terestre.

„Electricienii” (Lucrătorii în Lumină) au început să bage la greu. Se dau adevărate războaie la nivel ideologic, geopolitic, instituţional şi mai ales pe plan subtil. Cu toate că e multă confuzie la nivel informaţional, observ totuşi că lumea nu se mai schimonosește atât de mult când aude de spiritualitate, semn că Noua Energie îşi face loc încet dar sigur. Ce şi cât se prinde de fiecare, rămâne de văzut, ceea ce ne duce cu gândul la următoarea chestiune.

În al doilea rând, şi poate cel mai important, apar discrepanţe mari la nivelul conştiinţei. Energiile eliberate de “Soarele Central” (gaura neagră din centrul galaxiei) vor amplifica tot ceea ce există în fiecare individ. Probabil acum înţelegem cu adevărat ceea ce a vrut să spună Iisus prin afirmaţia că “cei buni vor deveni şi mai buni iar cei răi vor deveni şi mai răi”. Rămâneți cu familia de suflete, căci de restul se vor ocupa Ierarhiile Spirituale.

Revelaţiile vor fi doar începutul.

E un prilej bun de a coborî la interior pentru a transmuta energiile vechi, stătute şi întunecate, acele “umbre” celebre ale lui Jung. Dezvăluirile complete sunt sarcini interioare. Se deschid uşi noi iar Lumina se revarsă cu o întreagă paletă de culori care până acum au fost invizibile ochiului (apăi nici conspirațiile nu mai sunt ce-au fost). Aceste im-pulsuri galactice vor deveni în cele din urmă o transmisiune continuă şi solidă.

P.S. O stea luminează indiferent cât de mult întuneric este în jurul ei.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?