© Pixabay

Sfântul Duh este alt nume al Mamei Cereşti. De aceea atunci când am spus că orice păcat este iertat, numai cel împotriva Sfântului Duh nu se iartă.

„Bun găsit, oameni dragi. Eu Sunt Sananda sau aş putea pur şi simplu să spun „Sunt Sananda”, dar aţi remarcat acel Eu Sunt, care desemnează Sinele Spiritual care-şi are provenienţa în Tatăl Ceresc.

Poate multă vreme v-aţi întrebat cine este Tatăl? Și dacă există un Tată Ceresc, atunci cine este Mama Cerească? Și dacă rugăciunea pe care v-am lăsat-o vouă încă din vremea sa începe cu Tatăl Ceresc, atunci este cazul că lămurim acest lucru. Asta pentru că marea voastră majoritate, atunci când vă rugaţi şi spuneţi acele cuvinte ale Rugăciunii Domneşti, nici nu ştiţi cui vă rugaţi, şi nici nu înţelegeţi la ce vă rugaţi. De aceea rezultatul rugăciunii voastre este aproape întotdeauna inexistent. Şi atunci începeţi să vă faceţi tot felul de idei, cum că Dumnezeu nu vrea să vă asculte rugăciunea, ori că aţi fi prea mici ca să vă ia El în seamă şi de aceea apelaţi la îngerii voştri păzitori, despre care şi despre ei deseori credeţi că nu ar exista sau că nu vă aud.

Tatăl Ceresc este Principiul care guvernează Viaţa în întreaga Creaţie. Altfel spus mecanismul. Ca să poată crea, acest mecanism are nevoie de o energie, care poate fi interpretată drept combustibilul care alimentează Principiul-Mecanismul. Einstein al vostru a intuit bine acest secret al Creaţiei atunci când s-a exprimat referitor la dualitatea undă-corpuscul, dar lucrurile sunt mult mai largi de atât. Ca să înţelegeţi mai bine. Principiul este ca maşina cu care vă deplasaţi voi, şi mă refer strict la forma ei – e construită pentru a se deplasa. Aşa este şi Principiul – Mecanismul, tot timpul se află în mişcare. Maşina voastră are nevoie de o energie cu care să se deplaseze, şi asemenea ei Mecanismul are nevoie de energie prin care şi cu care să creeze în univers. Această energie este Mama Cerească, ce vine şi susţine acţiunea Mecanismului de creare a tuturor fiinţelor şi formelor. Astfel puteţi înţelege că există Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Mama. Amândoi şi împreună sunt simbolizaţi prin cercul celor două energii Yin şi Yang.

Mama Cerească dă Suflul Vieţii în timp ce Tatăl Ceresc dă forma în care Suflul Vieţii intră.

Mama Cerească dă Suflul Vieţii în timp ce Tatăl Ceresc dă forma în care Suflul Vieţii intră. Şi astfel fiinţa este animată şi este vie, trăieşte conform vieţii ce i-a fost dată. De aceea aveţi câte două şiruri în toate cele 12 perechi de ADN pe care le aveţi în structura voastră, pentru că într-un şir este Tatăl, iar în celălalt este Mama. Şi acesta este motivul pentru care în orice civilizaţie care a existat pe Pământ, înainte de orice alte cuvinte acestea două au fost întotdeauna fundamentale pentru orice om – mama şi tata. Pentru orice fiinţă umană, mama şi tata sunt Matricea de care vor aparţine întreaga viaţă, prin recunoaşterea lor în ea. Tocmai de aceea sunteţi creaţi pe două genuri.

Cele două aspecte, Dumnezeu Mama şi Dumnezeu Tatăl coexistă şi creează împreună totul. Acesta este motivul pentru care peste tot în univers există două genuri. Când voi spuneţi „Tatăl nostru care eşti în Cer”, referirea este la Dumnezeu Tatăl, iar când spuneţi „Pâinea noastră cea de toate zilele” – care în realitate corect este „Suflul Vieţii cel de toate zilele dă-ni-l nouă astăzi şi întotdeauna” – referirea este la Dumnezeu Mama. Aveţi imaginea ambilor care acţionează împreună. Sfântul Duh este alt nume al Mamei Cereşti. De aceea atunci când am spus că orice păcat este iertat, numai cel împotriva Sfântului Duh nu se iartă, m-a referit la faptul că orice este îndreptat împotriva Mamei Cereşti, a Energiei care dă viaţă, nu este iertat. Acesta este motivul pentru care femeia în omenire trebuie respectată, cinstită şi iubită, pentru că prin ea se naşte Fiul – fiul şi fiica, adică rezultatul celor două energii – Tatăl şi Mama. Pentru că întocmai ca şi bărbatul, şi femeia exprimă aceleaşi două energii – Tatăl şi Mama. Şi pentru că femeia o întruchipează pe Mama Cerească, ea trebuie respectată şi iubită, preţuită pentru ceea ce ea reprezintă. Poarta prin care Viaţa se exprimă.

Eu Sunt Sananda. Pace şi Iubire!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?