Timp estimat de citire: 3 minute

Tragedia din Australia este încă jucărie pe lângă ce ar putea urma.

Cu puţin timp în urmă am văzut cu toţii tragedia din Australia, unde regnul animal a decis în grup să sacrifice aproximativ 1 miliard de vieţuitoare – această cifră a fost dată publicităţii de către organizaţia internaţională “World Wide Fund”, în timp ce estimările oficiale încă nefinalizate dau cifra de 500 de milioane de vieţuitoare – pentru ca civilizaţia umană să se oprească din nebunia la care a ajuns.

Mă refer aici la acest stadiu delirant, în multe zone ale lumii, la care omenirea a ajuns: destrăbălare, droguri în exces, crime, atentate cu dronă, proteste extrem de violente (vezi Franţa în ultimele luni), ca să nu mai spun de nebunia care a fost în mai toate capitalele lumii cu ocazia celebrării Revelionului 2019-2020. Toate aceste zeci de mii sau poate chiar sute de mii de artificii pe toată planeta, nu înseamnă oare o formă furibundă de poluare atmosferică, pe fondul unei veselii exacerbate al cărui înţeles s-a pierdut odată cu trecerea anilor?

Ce sărbătorim de fapt la trecerea dintre ani? Pentru ce se veselesc oamenii la miezul nopţii de Revelion, urlând ca apucaţii, bând şampanie, wishky sau ce-or mai bea, când în realitate dincolo de un asemenea moment probleme grave ale omenirii persistă pentru că nu se vrea a fi rezolvate? Qui prodest? Cui foloseşte tot acest delir din noaptea dintre ani care nu mai are la bază adevărata bucurie, ci o alienare a raţiunii de a fi?

Desigur, trebuie să ne bucurăm de un astfel de moment, căci odată cu solstiţiul de iarnă începe iar să se mărească ziua, deci de fapt ar trebui să celebrăm ca şi la Crăciun triumful Luminii, nu plăcerile lipsite de suport sufletesc. Dar o putem face fără atâta tam-tam şi fără atâta poluare nu numai atmosferică, ci şi energetică. Vă daţi seama că o treime din populaţia lumii iese în stradă în noaptea dintre ani, urlă, bea, sar în sus ca nebunii sau cum se mai manifestă fiecare. Toate astea înseamnă emisii de energie dezordonată, chiar dacă e aparent pe fondul unei aşa zise bucurii, şi dacă sunt miliarde de oameni care fac asta în noaptea de Anul Nou, ia gândiţi-vă ce cantitate imensă de energii dezordonate este emisă în mediul înconjurător.

Astfel Mama Geea să ştiţi că s-a cam săturat de noi ca civilizaţie, iar prin faptul că a permis această tragedie din Australia ne trage un semnal de alarmă pentru a fi foarte atenţi începând cu acest an 2020 la ceea ce facem. Pentru că dacă vom continua aşa, Mama Geea ne aşteaptă după colţ cu un plan bine pus la punct. Şi vă spun că tragedia din Australia este încă jucărie pe lângă ce ar putea urma. Nu mai spun că astrologic vorbind circulă prin lume informaţia despre conjuncţia dintre Saturn şi Pluton la 22 de grade în Capricorn. Când aceste două astre s-au mai întâlnit în ultimul lor ciclu anterior, s-au produs catastrofe de proporţii mai ales în urma trezirii bruşte a unor vulcani sau în urma unor cutremure de magnitudini foarte mari.

Fie că se spune că australienii au vrut să incendieze porţiuni de păduri în mod controlat şi le-a scăpat asta de sub control, fie că a fost ceva premeditat, nu se poate spune că acele incendii au fost cauzate de temperatură, pentru că pe timp de vară cum este acum în Australia se înregistrează oricum o temperatură de 40 de grade. Deci nu este asta! În acest caz vorbim despre KARMĂ!

Este o adevărată tragedie planetară să dispară sute de milioane de vieţuitoare nevinovate, din cauza nesăbuinţei omului! Sigur că această tragedie a stârnit un val de compasiune internaţională, zeci de vedete de renume mondial oferind imediat sute de milioane de dolari, iar opinia publică mondială se implică deja masiv în privinţa acestei tragedii, deci se poate!

Întrebarea de final este asta: oare am devenit atât de zombizaţi încât animalele şi vegetaţia Terrei trebuie să facă un asemenea imens sacrificiu pentru ne semnala să redevenim oameni în adevăratul sens al cuvântului? Dacă ar fi aşa… ne merităm soarta ca civilizaţie care s-ar putea afla în pragul unei tragedii de data asta planetare!

Articolul precedentForţa Binelui
Articolul următorCum să-ți vindeci umbra – Interviu cu Orlando Stoicescu
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile