Anul 2024 va fi poate cea mai mare și mai puternică ciocnire dintre LUMINĂ și ÎNTUNERIC în care epoca veche Kali Yuga se termină.

Te salut dragă OM! Am contemplat câteva ore bune înainte să redactez acest articol, deoarece simțeam că trebuie să scriu <ceva> [important] dar nu știam ce anume. Trecem printr-o supra-abundență informațională datorită radiațiilor luminice în care Pământul se află ca într-un fel de “cuptor cu microunde”.

Știați că Anul Nou a debutat c-o Erupție Solară „Clasa X” (din categoria cea mai mare), chiar de 1 Ianuarie? Adânc în sufletul meu, știu că suntem deja ajutați de către Ființele de Lumină și Ierarhiile Celeste, ocrotitorii acestei Scoici Albastre în care se ascunde spiritul planetei Geea, o Perlă a Liberului Arbitru din tot acest vast nisip cosmic. Să nu-ți fie frică niciodată de aceste schimbări!

Această supra-abundență informațională transpare nu doar la nivel subtil, ci și între granițele dintre fizic și virtual, cum este Internetul, care atrage după sine o restructurare la nivel neuronal și implicit un cumul de informație stocată în membrana aurică datorită vitezei cu care accesăm datele din mediul Online.

Problema apare atunci când informația nu este pusă în aplicare, practicată și “împământată”. Cumulul de informație nefolosit se manifestă ca o supra-sarcină în structurile Personalității (minte-corp-emoție) care devin pur și simplu copleșite (surplus electrostatic) și astfel din punct de vede psihologic apare un fel de stare antagonică în care vrei-să-faci-de-toate-și-nimic. Aici intervine și Legea Schimbului Echitabil (Legea Fluxului) în care fără să vrei ești nevoit să dai și tu mai departe ceea ce acumulezi (date/informație/cunoaștere) căci astfel nu poți face loc noului și nu poți primi nici tu la rândul tău pe mai departe. Altfel apare un fel de blocaj cognitiv, o supra-saturare a circuitelor neuronal-eterice sub forma unui sictir față de tot ce este nou și nicio informația nu te va mai satisface.

O altă metodă de a rămâne în flux și echilibru este să te pui în Serviciul-pentru-Ceilalți – aici te include și pe tine căci și tu faci parte din Ceilalți – în felul acesta creezi karmă bună (dharmă) iar în viața următoarea nu te vei mai strofoca să obții lucrurile de care ai nevoie.

în 2024 va trebui să știi foarte bine ce vrei

În anul 2024 va fi poate cea mai mare și mai puternică ciocnire dintre LUMINĂ și ÎNTUNERIC în care epoca veche Kali Yuga se termină. Această ciocnire se va reflecta și în noi. Din punct de vedere numerologic, 2024 se află sub influența numărului 8. Este un an premergător lui 2025, care prin cifra 9 va anunța încheierea unui ciclu, iar 2026 prin cifra 10 va reprezenta un restart complet.

Cu alte cuvinte, în 2024 va trebui să știi foarte bine ce vrei, altfel în 2026 riști s-o iei de la început… cu totul… și nu știu dacă vei mai avea puterea, răbdarea și timpul să construiești de la zero ceea ce trebuia să faci cu ani în urmă. Cifra 8 este un număr saturnian, al responsabilității, al asumării și al plantării de semințe karmice.

Este un an bisect și va trebui să plătim o mulțime de datorii karmice (inclusiv între națiuni!). Rezultatele vor depinde de acțiunile sau de inacțiunile noastre. Unii se vor uni și vor obține succes. Alții vor rămâne blocați într-o stare apatică și nu vor înțelege unde sunt, cine sunt și unde vor merge mai departe. Fiecare decizie va afecta felul în care vom fi răsplătiți de Univers. Se vor face multe plăți și se vor încheia multe socoteli în 2024, de aceea este nevoie de un control bun al situațiilor, acolo unde are fiecare puterea să schimbe ceva în bine.

8-ul este singura cifra cu “circuit închis” ceea ce amintește de Șarpele Ouroboros care își înghite propria coadă (ceea ce transmiți se va întoarce la tine) mai ales că anul 2024 din punct de vedere al calendarului chinezesc este Anul Dragonului de Lemn, iar dragonul este simbolul energiei kundalini, al sexualității neprelucrate, brute dar și a creativității, de aceea 2024 va acutiza nevoia și dorința de Uniune, de a-ți regăsi familia de suflete, sufletul pereche și de a te contopi cu Energia Dumnezeiței.

De asemenea, cifra 8 reprezintă energia lui Sirius și a Conștiinței Leului. Să nu uităm de intrarea lui Pluto în Vărsător, care va distruge efectiv matricea vechiului sistem 3D.

Se vor face multe plăți și se vor încheia multe socoteli karmice

Energiile DRAGON + LEU + PLUTO [în Vărsător] sunt capabile să răstoarne balanța puterii, ștergând energiile malefice ale Elitei Întunecate. Împreună, aceste Energii vor ataca mintea Întunecaților și le vor “deteriora” sufletul (ce-a mai rămas din el). Împreună, aceste 3 energii formidabile simbolizează PUTEREA, ÎNȚELEPCIUNEA și CUNOAȘTEREA ASCUNSĂ. Este o FORȚĂ SPIRITUALĂ PUTERNICĂ și DIRECTĂ. Această energie pe trei nivele este diferită de alte energii spirituale (în formele lor singulare). Vei ști pe măsură ce vei continua să simți. Este electrizantă, transformatoare și inspirațională. Este o energie destul de “furtunoasă” care poate provoca amețeli, dezorientări și ceață mentală. Dar nu-ți fă griji, pentru că de-asta ai venit aici!

Această Energie Trinară este, de asemenea, o FORȚĂ DE PROTECȚIE. Va proteja tot ceea ce este constructiv, bun și dăruit pentru voi de către Lumină. Este un Gardian al tuturor Comorilor Materiale și Spirituale. Îi va proteja pe Călăreții Furtunii deoarece <<Voi sunteți „Comorile materiale și spirituale” de pe Pământ>>.

2024 va acutiza nevoia și dorința de Uniune, de a-ți regăsi familia de suflete

Fiecare dintre noi poartă un bagaj, unele mai ușoare, altele mai grele, altele aproape insuportabile. Faptul c-am ales această Misiune pentru a ne valorifica evoluția ne-a agitat prea mult miezul sufletului și acum lucrăm cu toții la vindecare, o vindecare mult mai profundă. Da, suntem aici pentru a ne ajuta și, așa cum am mai spun: fă ceea ce depinde tine, atât cât poți de bine!

Familia ta Cosmică este aici să te susțină!

Poate-ți faci griji că aceste radiații care ajung pe Pământ vor declanșa niște evenimente neplăcute. Lăsând la o parte evenimentele nefaste orchestrate de Întunecați, această lumină plasmatică are rolul de a ne curăța structurile subtile și sufletul. Este o baie de Lumină, la propriu, și dacă-ți faci griji, ar trebui să te întrebi serios următoarea chestie: oare Creatorul se joacă cu viețile oamenilor?

– Vor exista unele interferențe asupra sateliților din cauza acestor erupțiilor solare? Răspunsul este da, dar nu trebuie să te temi de asta.

– Va exista o creștere a activității vulcanice? Răspunsul este da, dar nu trebuie să te temi de asta.

– Vor exista tulburări în interiorul Pământului care vor provoca unele ajustări tectonice? Răspunsul este da, dar nu trebuie să te temi de asta.

— De ce nu trebuie să te temi? Pentru că tu ești TU, și pentru asta ai venit pe Pământ: să ajuți în procesul de vindecare prin care trece Geea împreună cu populația de la suprafață. Nu-ți fie frică. Nu te teme de capcanele pe care răul le poate întinde împotriva ta.

Intrăm într-un an special în care multe dintre preocupările noastre materiale pot fi rezolvate prin disciplină datorită faptului că Saturn și Pluto guvernează chakra rădăcină care este Chakra Prosperității.

Anul 2024 este un an al echilibrului fizic, atât pentru tine cât și pentru Mama Pământ. Viața ta materială va începe să intre în armonie pentru că vei fi fizic în armonie. Este un an în care vei începe să vezi cine ești cu adevărat, în ciuda faptului că mulți oameni vor rămâne într-un mediu care se va destrăma, pentru că nu este experiența lor reală a-cine-sunt-cu-adevărat.

2024 cere autenticitate. Cere ca tu să fii în adevărata ta esență și Saturn te va chema la asta continuu pe parcursul anului. Această forță astrologică îți cere să te angajezi față de adevărul sufletului tău, scopul real și, desigur, să rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, fără întârziere, pur și simplu pentru că nu mai este timp de pierdut! Bucură-te de acest An 8 și concentrează-te pe stabilitatea materială, pe planificare și pe proiecte noi și priorități de evoluție a conștiinței, cu focus pe capacitățile INFINITE ale SUFLETULUI tău.

Intrăm într-un an special în care multe dintre preocupările noastre materiale pot fi rezolvate

Ți-ai pierdut încrederea în tine. Ai văzut cum dragostea din inima ta se răcește datorită războaielor și conflictelor din jur. Ai uitat de tine și ai implorat dragoste. Te-ai lăsat umilit/ă și ți-ai predat viața în mâinile altora și, reciproc, ai căutat iubirea în exterior dar nu într-un mod echilibrat și dezinteresat ci pentru a obține validare. Ai căutat pe cineva care să-ți umple golurile psihologice. Ai căutat <<ceva>> care să te reconecteze la Sursa Primordială a Iubirii lui Dumnezeu.

Eoni de întuneric te-au făcut să crezi la nivelul sufletului că nu ești vrednic/ă de iubire, că nu ești suficient/ă de bun/ă și că nu ești suficient de iubit/ă și dorit/ă. Hai să-ți spun ceva care s-ar putea să te deranjeze. Nimeni nu este interesat cu adevărat de ceea ce EȘTI tu. Poate nici măcar familia ta, părinții tău, copiii tăi, nu mai zic de prieteni, cunoștințe sau dușmani. Sigur, ei îți servesc ca și oglinzi, reflecții, învățători, dar NIMENI nu trăiește în locul tău! Noile Energii te vor reconecta treptat la Sursa Iubirii din tine însuți dar pentru asta va trebui să te accepți cu tot cu cicatriciiile cauzale ale trecutului tău și să ai încredere mai multă în Planul Divin și astfel îți vei da seama de această iubire care se revarsă din inima ta. Vei vedea asta în 2024, pentru că este un an în care îți vei recâștiga stima de Sine.

Este un an în care îți vei recâștiga stima de Sine

Un alt fenomen care se va amplifica odată cu 2024 va fi fără îndoială fenomenul de Dezvăluiri (Disclosure). Va fi un an în care Contactele cu reprezentanții civilizațiilor ET se vor amplifica, dar nu vor fi contacte oficiale așa cum vedem prin filme, vor fi contactați oamenii [aparent] simpli care sunt dedicați evoluției spirituale, grupuri și comunități cu un nivel de conștiință suficient de pur și elevat. Întunecații știu acest lucru și vor arunca în joc tot felul de fente care să îndepărteze omenirea de contactele cu rasele binevoitoare de aceea fiți cu băgare de seamă și nu vă luați după tot ce “zboară” pe internet și în mass-media.

Cea mai mare luptă se va da pe frontul Dezvăluirilor de aceea veți vedea cum persoanele autentice vor fi ridiculizate și marginalizate prin hărțuire cibernetică, în timp ce unii falși “guru” vor fi promovați pe mai multe canale media, multă lume luând drumul Ascensiunii False.

Impostura va fi la cote maxime în 2024 (și pe mulți bani!) inclusiv pe unele canale media din România.

Fiecare își va lua doza lui de rezonanță, de aceea așa cum spunea și Yeshua Immanuel Iisus, rămâi vigilent, capabil să percepi sub-frecvențele personajelor pe care le urmărești și la care apelezi, adică ce se ascunde dincolo de ascunzătoare, ca să folosim o expresie mai plastică. Pentru asta e nevoie să devenim cu adevărat sintepatici, adică să ne folosim TOATE simțurile (sunt peste 20 de simțuri!) și să urmărim mai multe indicii în același timp: limbajul corpului, microexpresiile, dar și structurile fizice și subtile.

Odată cu 2024 vor fi multe dezvăluiri

Cam atât pentru acest articol. Voi mai posta pe Blogul revistei Cosmos. Te rog să împărtășești această revistă și cu cei care crezi că au nevoie, oameni care poate se simt singuri în aceste timpuri, care au nevoie să evadeze din cotidian sau să-și confirme unele trăiri spirituale pe care nu le pot împărtăși cu ușurință altora, datorită faptului c-am fost instruiți să nu vorbim despre suflet și despre lucrurile pe care nu le înțelegem așa ușor. Îți mulțumesc că ești Aici și Acum.

AminOM

4.4 24 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

13 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Camelia Moisescu

Multumesc pentru vesti,cu totii simtim ca se intampla ceva si este o bucurie cand cineva iti confirma atat de clar si te ajuta in ordonarea informatiilor.

Stefan Magdalena

Buna ziua,va mulțumesc pt.articol,mi-a ridicat nivelul de încredere într-un viitor mai “luminos”.Cred ca in tot ce se va întâmpla,Creatorul Suprem ne ajuta sa evoluam(in ciuda fenomenului de ‘nemernicie’),va trebui sa efectuam cele prevăzute pt.fiecare
in Planul Divin.Ar fi bine daca in urma socotelilor karmice am lua numai niste ‘cucuie’ care ne silesc sa gandim pe care treapta ‘de jos’ stam pe scara(infinita) evoluției spirituale SI poate sa aplicam mai bine legea solidaritatii si iubirii.Cred ca totuși vom face un mic salt chiar ‘dureros’ sa fie.Cu stima Stefan Mag.

Ecaterina Arsulescu

Anul 2024 trebuie să se afirme ca un an al unui salt spiritual uriaș, în ciuda tuturor opozițiilor, venite din partea multiplilor farisei ai lumii, instruiți să distrugă unitatea și coeziunea umană, precum credința creștină, unul din cei trei piloni ce susțin umanitatea, alături de familie și patrie. Creatorul Suprem ne va susține puternic în toate demersurile pozitive, învingând astfel forțele satanice, atât de răspândite pe Pământ.

Marta Szekely

Mulțumesc Andrei S. Grama !

Mihaela

Minunat , mulțumesc cu iubire și recunoștință,pentru că împărtășiți cu noi aceste lucruri importante și da se simte demult în aer vremea schimbării și fiecare o percepe in felul sau,la nivelul său de vibrație, cel mai bun lucru pe anul ăsta,se fi sa incepem sa ne iubim unii pe alții și să IUBIM pur și simplu tot ce mișcă ,respira, trăiește,căci IUBIREA și CREDINȚA sunt cele mai înălțătoare sentimente,Doamne ajuta ❤️

Focsa

Mulțumesc pentru informație detaliate!

Ena Liliana MK

Multumesc Andrei , exceptional articol, imi place cum scrii iar sintagma ”vast nisip cosmic” mi-a placut si m-a facut sa simt la propriu ca fac parte din acet praf cosmic . Stiam desigur insa imaginatia m-a purtat de la scoica albastra si sufletul mamei Pamant la acest intreg care se numeste Creatie. Felicitari!

Marian Balcan

Andrei S. Grama Are legatura cu trecerea prin centura fotonica, cum se afirma ? Multumesc !

Pusa Stanca

Am citit în revista, și mă bucur pt că , am așteptat și am suferit prea mult! Mulțumesc !

Kato

Multumesc cu iubire si recunodtinta pentru acest articol. Este important sa traim aici si acum in prezent iar tot ce vine spre noi ca si informatie e bine sa o trecem si prin filtrul nostru. Multumesc!!!

Huci Mihaela

Mulțumesc!

Andreea

Unde e Kate?! Ce înseamnă asta pt viitorul casei regale.

Ada

✨Multumim pentru articol! Amin ! Sa fie lumina!