Informare, conștientizare, aplicare
© CC BY / Flickr

Nu toată informaţia a fost valabilă, dar a existat tot timpul posibilitatea de a-ți alege prin simțire ce îți este necesar.

Sunt vremuri teribile pentru omenire, și din păcate puțini sunt conștienți de ce se întâmplă în aceste timpuri!

De cel puțin 20 de ani a fost un bombardament informațional extraordinar.

Când rămânem în vechile paradigme agățându-ne de vechile religii, dogme și cutume, în fixitatea minților noastre, ne prăbușim.

Nimeni nu ne va lua cu forța să ne treacă puntea. Toată lumea „știe”, toată lumea „simte”, nimeni nu aplică.

Dacă te împotrivești agățându-te de idei fixe, aceste energii te strivesc fără milă, pentru că tu ești cel care aplici sau nu ce ai învățat.

Toate rasele transmit informație mediumnică valoroasă pentru salvarea noastră. Suntem „naufragiați” oameni buni, și dacă nu găsim metode viabile pe care evident să le aplicăm perseverent în viața noastră, nu ne scapă nimeni.

Un naufragiu presupune o informație corectă despre o situație, dar mai ales o aplicare conștientă a mijloacelor de salvare. Toată lumea pe zi ce trece, din cauza valurilor de energie care coboară acum, o iau razna pentru că nici un creier uman nu este pregătit să primească ce vine, fără să fie afectat.

Atașamentele noastre ne țin legați „cu odgoane de oțel” de tot felul de lucruri, dar mai ales de familiile noastre care din neputința de a înțelege ceva, se agață de noi, iar noi din „datorie” rămânem pe loc cu „ghiulele„ legate de mâini și de picioare. Ne amăgim că îi putem salva noi, dar nu este așa! Ei au instrumentele lor de percepție și salvare pe care le pot folosi mai bine decât noi. Nedepășindu-și barierele minții, rămân prizonierii propriilor convingeri în energiile vechi.

În acest nou salt, scapă cine este pregătit și lucrează pentru el. Îi putem ajuta pe cei dragi cu un gând bun, o informație, un sfat, dar efortul trecerii este personal.

Energiile care vin nu sunt o greutate pe care o putem căra în locul altuia.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?