Poză luată de pe National Earthquake Hazards Reduction Program (NEHRP)

Cutremurul din 28 Octombrie 2018 produs pe cale artificială?

  • Seismul din 28 Octombrie nu a avut cauze naturale
  • Analiză esoterică pe baza sistemului Cheile Genelor și I Ching
  • Caută oculta mondială calea către Axis Mundi?

Aşa cum v-am, spus revin cu informaţii referitoare la analiza despre producerea seismului din noaptea trecută. Dar înainte de a trece propriu zis la explicaţii, ceea ce am spus eu dimineaţă a fost confirmat de către Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului:

În general s-a simţit numai unda, cea mai puternică undă transversală care vine ceva mai târziu şi a durat cam 5 secunde aproximativ. A fost o mişcare scurtă.

Cutremurul n-a avut cauze naturale

Conform site-ului “quake.utah.edu” un seism durează minim 10 secunde, o durată medie a unui asemenea fenomen fiind cuprinsă între 30-45 de secunde. Faptul că seismul de la noi din noaptea trecută a durat maxim 5 secunde demonstrează că nu a avut cauze naturale.

Cineva postase un răspuns cum că o personalitate de la noi din lumea ştiinţei care a apărut la un post de televiziune anunţase cu ceva timp înainte că este posibil să fie un cutremur în data de 28 octombrie. Alte persoane care au răspuns la postarea pusă de mine (pe Facebook) au afirmat că se ştia despre acest cutremur încă din 15 august, conform unui algoritm bazat pe calcule matematice (despre algoritm găsiți aici).

Se conturează ideeea unei anumite conspiraţii care avansează tăcută

Prima dată am analizat de mai multe cu ajutorul ansei, pentru a stabili adevărata magnitudine. Ce să vezi? Ansa s-a oprit de fiecare dată în dreptul cifrelor 6 şi 4, deci magnitudine 6,4 pe Richter. Un alt răspuns verificat şi obţinut cu ansa se referă la faptul că acest cutremur nu a avut cauze naturale, oricât s-ar spune despre exploatările gazelor de şist care ar provoca la o adică asemenea fenomene sau despre ciclicitatea aleatoare a seismelor din Vrancea. (nu ești familiarizat cu radiestezia?)

Să nu uităm că adâncimea la care s-a produs este de 151 de kilometri, conform informaţiilor oferite de Institutul Naţional pentru Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Ori gazele de şist nu se află la asemenea adâncimi sau nici măcar la o adâncime apropiată de valoarea aceasta, pentru a provoca zguduiri ale scoarţei cauzate de extragerea gazelor, care odată cu extragerea lor ar lăsa gol de presiune în zona respectivă. (informații succinte despre proces puteți găsi aici)

Astrologic cutremurul de astă noapte NU se verifică pe baza teoriei Lunii Pline

Astrologic cutremurul de astă noapte nu se verifică pe baza teoriei Lunii Pline, aşa cum este vehiculată ideea de către foarte mulţi astrologi. Eu sunt la rândul meu astrolog şi pot să vă spun că nu se verifică în nici un fel legătura dintre Luna Plină şi un cutremur. Mai ales că azi suntem la patru zile diferenţă de faza Lunii Pline din 24 octombrie. Mai degrabă este aşa cum am menţionat în câteva comentarii din revista Cosmos că un cutremur are o legătură astrologică cu Marte. În prezent astrul marţian se află în Vărsător în trigon cu Luna aflată în Gemeni. Dar tot pe Vărsător se află şi Luna Neagră (Luna Neagră mai reprezintă şi oculta mondială şi acţiunile ei ascunse), cea care indică subteranele Pământului din perspectiva aspectelor telurice, aşa cum indică şi Pluton, ambele fiind guvernatoarele semnului Scorpion care patronează subteranele abisale. Ori Luna Neagră (acţiuni oculte) se află în cuadratură cu Soarele (societatea) şi Venus din Scorpion şi cu Uranus (tehnologia) din Taur. Astrul uranian guvernează schimbările, dar în acelaşi timp indică şi tehnologia – uneori necunoscută – care este utilizată în scopul căutării prin subteranele planetei a acelor portaluri de acces către alte lumi superioare nouă şi către zone unde stau ascunse la mari adâncimi artefacte de origine extraterestră.

Analiză esoterică pe Cheile Genelor și I Ching

Dacă luăm în calcul gradele la care se află Luna Neagră, Luna, Uranus şi Neptun, Luna aflându-se în cuadratură cu astrul neptunian la momentul producerii acestui seism cu totul atipic – doar 5 secunde!! – pe baza informaţiilor oferite de Cheile Genelor, acest sistem predictibil care ne oferă răspunsuri la toate chestiunile, avem următoarele date:

Luna Neagră în Vărsător cu Cheia 19 – Apropierea (scormonire prin subterane), Marte în Vărsător cu Cheia 49 – A Schimba Lumea din Interior (acţiune în adâncuri), Luna în Gemeni cu Cheia 45 – Ierarhia (ocultă), Neptun în Peşti cu Cheia 63 – A Ajunge la Sursă (căutarea artefactelor extraterestre), Soarele şi Venus în Scorpion cu Cheia 28 – A Îmbrăţişa Partea Întunecată (oamenii ocultei), şi Uranus în Taur cu Cheia 3 – Prin Ochii De Copil (adică “staţi liniştiţi că nu e decât un cutremur”). Dar mai avem o cuadratură între Mercur cu Jupiter – Cheia 14 – Prosperitate şi Mare Posesiune (oculta şi finanţele) şi Marte – Cheia 49. Cuadraturile aici le interpretăm ca acţiune.

Conform aspectelor dintre planete avem astfel: Luna Neagră în acţiune cu Soarele şi Venus, respectiv Apropierea în aspect de acţiune cu A Îmbrăţişa Partea Întunecată. Apoi Luna în acţiune cu Neptun, respectiv Ierarhia ocultă în acţiune cu A Ajunge la Sursă (ceea ce caută în adâncuri). Mai avem o cuadratură între Luna Neagră şi Uranus, respectiv Apropierea în acţiune cu Prin Ochii De Copil, plus cuadratura dintre Prosperitate şi Mare Posesiune cu A Schimba Lumea Din Interior.

Citiţi cu atenţie din nou paragraful anterior, căci Cheile Genelor nu se referă doar la ADN, ci şi la acele aspecte subtile din spatele unor aparenţe lumeşti, se referă la acţiunile unor fiinţe poate umane care caută ceva în subsolul României, deoarece sistemul celor 64 de Chei este bazat pe hexagramele I Ching care oferă răspunsuri la toate lucrurile. Eu aici v-am redat pe scurt denumirile principale purtate de Cheile Genelor menţionate, denumiri pe care le puteţi corela cu aspectele producerii seismului ciudat care a avut loc noaptea trecută.

Caută cineva ceva prin subsolurile României?

Asta este o întrebare foarte interesantă – apropo de cărţile lui Radu Cinamar – în contextul faptului că o personalitate cunoscută de la noi ştia dinainte ce urma să fie şi a aruncat de curând pe ştiri informaţia, şi mai ales că durata seismului a fost foarte scurtă, ca şi când în loc de mişcări de plăci tectonice, s-ar fi detonat undeva în adâncuri o încărcătură explozivă pentru a pătrunde într-o zonă unde de fapt nu este permis accesul fiinţelor umane.

Se ştie că zona Buzăului, unde s-a produs seismul, este ţara legendelor străvechi şi fiind o zonă în care de-a lungul timpului s-au petrecut ciudate fenomene – dispariţii de oameni, apariţii de OZN-uri şi altele, unde există portaluri către adâncuri unde se găsesc artefacte din afara planetei noastre lăsate de alte civilizaţii şi către alte lumi, este clar că seismul din noaptea trecută a fost provocat de mâna omului.

Cine sunt cei care caută căile de intrare către asemenea artefacte şi către Axis Mundi – aflată cum scria Mircea Eliade în zona Buzău – pentru a pune mâna pe Cunoaşterea Străveche? Ori după cum spune un vechi dicton ”Cunoaşterea înseamnă putere”, ne dăm seama că cineva, nişte persoane trimise în adâncurile României cu echipamente tehnologice, perforează diferite straturi pe acolo pentru a obţine căi de acces.

Oculta caută calea către Axis Mundi

Deci suntem în faza în care oculta caută calea către Axis Mundi. Aceasta este singura explicaţie plauzibilă pentru un seism atât de scurt cu o magnitudine de 6,4 pe Richter. Voi trageţi singuri concluziile, dar cu certitudine acest seism este semnul unei intervenţii nepermise în adâncuri a unor oameni care servesc cu totul alte scopuri decât cele ale binelui.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?