Cel mai lung păr documentat aparține lui Xie Qiuping, din China, cu o lungime 5.627 metri! Nu și-a mai tăiat părul de la vârsta de 13 ani.

Căderea părului se datorează atât factorilor interni cât și factorilor externi.

Părul și fața reprezintă primul impact, cartea noastră de vizită la întâlnirea cu cei din jur. Ai observat că de multe ori ținem minte o persoană sau o descriem după păr: „Tipa aia cu părul blond tunsă bob” sau „Tipa aia cu păr lung roșcat, cârlionțat” și imediat știi despre cine se vorbește.

Pentru un păr frumos și sănătos trebuie să avem în vedere:

  • ingredientele produselor de îngrijire ale părului, mai ales cele pentru vopsire, fixarea frizurilor –  caută 100% ingrediente naturale, fără silicon, coloranți, parabeni sau alte substanțe sintetice. Dacă ai timp, crează-ți propriile produse;
  • alimentele pe care le consumăm – cumpără cât de des poți de la țăranii autentici, alimente organice. Dacă ai posibilitatea crește-ți propria ta hrană;
  • vitaminele și mineralele din organism – organismul să aibă tot ce-i trebuie;
  • starea de spirit – evitare sau abilități de management al stresului.

Pentru că o persoana dragă m-a întrebat de ce remediu ar avea nevoie pentru căderea părului, m-am apucat și am făcut o mică cercetare pe care o și punem în acțiune.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Molarii (VII)
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 153 – Mai 2020
Un om idealist, sincer și de partea dreptății, încă de mic copil citește ingredientele de pe etichetele produselor. Valurile dese ale schimbării din viață i-au adus înțelegere și compasiune aducând omului lumină și zâmbete.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile