Vă recomand tuturor să vizitați Sarmizegetusa Regia și locurile sacre din România. Ele vor lucra în tăcere, în timp ce o nouă Prezență își va face apariția în sufletul vostru. 

De mulți ani mi-am făcut un obicei să ajung la sanctuar, la „Sarmis”, capitala geților, SARMI-GETUZO. Aceste excursii le consider un fel de Inițieri cap coadă. Plecarea, Drumul și Întoarcerea. Am plecat cu câteva zile înainte de Luna Plină din Berbec, pentru a beneficia de energiile active, de foc, ale semnului zodiacal care anunță începutul Echinocțiului de Primăvară, Berbecul fiind asociat cu sistemul cerebral și cele mai importante “glande spirituale”, pineala și pituitara. Pentru Inițieri spirituale este întotdeauna bine să vă orientați și în funcție de configurațiile astrale, pentru a beneficia de cât mai mult „vânt din pupă”.    

Vremea a fost bunicică, iar cerul plin de acele dâre super-controversate lăsate de avioane la care nicio „voce oficială” n-are vreodată vreun răspuns concret, au brăzdat cerul timp de trei zile! În sfârșit, am scris un pic despre acest subiect pe pagina mea de social media, unde am primit de la cititori peste 500 de poze cu aceste dâre! (Fig. 1) Revenind la subiectul articolului, ne-am pus pe drum. Ca de obicei ne-am cazat la pensiunea Cotiso, unde cred că s-a format și-o legătura de suflet, indiferent de condițiile locului. Râul e aproape, pensiunea e frecventată de spiritualiști, iar oamenii de acolo ne cunosc deja. Despre drum și infrastructură, ce să vă zic. Suntem în urmă rău de tot! La noi totul funcționează dintr-o inerție. Dacă n-ar fi fost natura asta pitorească a României și moștenirea genetică a geților/pelasgi/hiperboreeni, am fi dispărut de pe harta lumii de mult. Părerea mea…

La Sarmizegetuza se fac niște săpături noi. O bună parte din terasa sanctuarului, căci acolo este doar vârful aisbergului, este oricum îngropată cu pământ. Ar fi fost foarte interesant să se folosească o tehnologie LIDAR pentru cartografierea solului. Reconstrucțiile oficiale ale clădirilor de pe plăcuțele informative sunt departe de realitate și adevăr. Se vede că sunt niște reconstituiri superficiale, realizate parcă de niște studenți fără experiență în istorie antică. Unele clădiri, zici că sunt hambarul bunicilor de la țară (Fig. 2). Sunt niște chestii puerile, fără studiu aprofundat, ca să nu mai spun că acolo, dac-ai întocmi o echipă de graficieni profesioniști și niște mediumi cu acces în Akasha, ai face niște reconstituiri ale sanctuarului de-ar „muri” lumea. Altfel e greu, pentru că mintea omului obișnuit nu este calibrată pe acea linie temporală cu influențe atlantido-lemuriene și nu poate percepe stilul și importanța acelei culturi. În sfârșit, nu știm să facem turism spiritual și nici nu prea ne interesează. N-ai voie nici să te așezi pe iarbă, pentru că chipurile, te mușcă viperele, de parcă până atunci, nu ți-ai purtat singur de grijă. Bazaconii!

Nici la Costești nu mai există intimitate, ceea ce mă duce cu gândul la următoare idee. De acum încolo va fi necesar să lucrăm direct pe 5D-7D, chiar dacă pe 3D, ne purtăm aparent normal. Vă dați seama că lipsa aceasta de intimitate, plus toate aceste reguli stupizele încât n-ai voie să stai pe iarbă, toate acestea, reprezintă bruiaje și perturbări ale Inițierilor spirituale care se desfășoară în aceste zone sacre ale Ancestralilor. Aveți acum șansa, la modul practic, să experimentați “invizibilitatea psihologică”, în sensul că din exterior puteți părea niște simpli turiști, dar pe subtil, puteți realiza conexiuni, acordaje sau transmisiuni, fără ca cei din 3D să-și dea seama ce faceți. Cam așa se vor desfășura multe lucrări spirituale de acum încolo, cel puțin până când are loc tranziția completă către Era Luminii.

Buuun. Să revenim la energiile locului. Zonele sacre sunt din ce în ce mai „securizate”, în sensul că informațiile sunt accesate numai prin trăire. La Sarmizegetuza toate coloanele sunt așezate respectând distanțele și configurația Arborilor Sefirotici, asemănători cu cei din Kabbalah, dar mult mai complecși, ceea ce arată că strămoșii noștri geți dețineau o super-cunoaștere (Fig. 3). Ca și mesaje primite de la Stră-Buni, mi s-a spus că ABSOLUT toate tiparele societății, de la individ la colectiv, vor suferi un colaps, moment în care avem șansa să reconstruim o nouă viață, bazată pe vindecare și echilibru spiritual. Toate aceste deprogramări ne vor ajuta să ne aducem aminte CINE SUNTEM dincolo de constructele noastre mentale. Vom avea o intuiție mult mai „ascuțită” accesând astfel o înțelege superioară de mult uitată.

Pentru cei avansați spirituali, li se recomandă să lucreze în mod activ cu chakra Steaua Sufletului (care se află la 1,5 metri deasupra capului). Semințele Stelare, Lucrătorii de Lumină, Consilierii Spirituali, Ghizii de Ascensiune, Vindecătorii, Mediumii, Alchimiștii etc, pot începe prin a se „împământa” mai întâi în Plexul Solar (puterea personală), apoi pot crea imaginea/cadrul dorit în Chakra Frunții (Al Treilea Ochi), iar prin concentrare și intenție o vor trimite în Steaua Sufletului, de unde o vor transmite/proiecta în tărâmurile nemanifestate. Această tehnică va atrage toate frecvențele înalte, utilizate la manifestare în planurile fizice. Când ești aliniat cu Sinele Înalt, poți crea lucruri minunate în lume! Acestea fiind spuse, vă recomand tuturor să mergeți și să vizitați aceste locuri. Ele vor lucra în tăcere, în timp ce o nouă Prezență își va face apariția în sufletul vostru. 

4.8 6 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Vasile Crișan

Am fost anul ăsta pe la începutul lunii aug.Mi-am dorit de mai mulți ani să vizitez. M-am înbrăcat ca un haiduc cu opinci,tulnic,fluier,frunză. Cînt la instrumente tradiționale de suflat,am cîteva diplome,spectacole…însă în sanctuar nu mi-au dat voie să cînt nici măcar la tulnic. În repertoriul meu au loc în primul rînd doinele. Mi-au spus că restricția se datorează practicanților de yoga,care au făcut tot felul de acțiuni necuvincioase în perimetrul sanctuarului. Păcat ! Eu m-am dus acolo la străbunii mei să le cînt. Am avut voie doar jos în parcare să ma desfășor.

Luminitanica

Am trăit o experienta acolo în 2019 care m a marcat.Nici acum nu am un raspuns(deși îmi doresc)la ceea ce s a întâmplat atunci.Poate cu ajutorul cuiva pot înțelege!

Cristian

cum se poate ajunga la Sarmisegetuza ?

Denisa

Este foarte bine ca nu te lasă să faci nimic evident , ostentativ. Nu mergi acolo ca să iei ci ca să dai ceva. Cel puțin un semn entităților de acolo. Și apoi poți comunica de la distanță nu trebuie neapărat să stai în iarba de acolo. Îți faci prieteni copacii de acolo și ii îmbrățișezi cu privirea nu cu bratele și tot așa…

Niai

Si ce facem, ajungem sa traim intr-o lume in care totul e de la “distanta”? Locurile acelea au fost acolo mii de ani, doar nu strici tu acum o piatra ca stai cu curu pe ea si meditezi.

Mihaela Huci

Foarte frumos spus…dacă s-ar dori ca turismul spiritual sa fie cunoscut, cu siguranta ca vor fi mulți mai mulți oameni care vor dori sa se conecteze la istoria noastră adevărată. Datorita vouă, scriitorilor ,se va face cunoscuta aceasta istorie. BRAVO!!

Luminitanica

Buna seara!Am o poveste trăită acolo pe care mi as dori sa o încadrez
undeva..În realitatea palpabila sau în altceva…