Intâlnirea cu cititorii
Institutul Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă
Timp estimat de citire: 4 minute

Fiecare om trebuie să trăiască spre a se desăvârşi pe el pentru a putea să-i ajute pe ceilalţi.

Acest articol îl încep prin a mulţumi firmei Pharma Dacica pentru că ne-a oferit posibilitatea unei întâlniri într-un hotel elegant, în sala Ametist, unde, această culoare oferea linişte sufletului şi pace minţii.

Acest colectiv de oameni serioşi şi bine intenţionaţi care-şi fac o parte din reclamă în revista noastră (în ciuda comentariilor de tot felul la adresa reclamelor) chiar au produse excelente, scoase în laboratoare profesioniste cu multă muncă de cercetare. Noi alegem soluţiile cele mai bune din oportunităţile care apar şi facem asta şi pentru dumneavoastră, dar şi pentru bunul mers al revistei. Managerul firmei a oferit tuturor participanţilor produse promoţionale.

Sigur că la aceste întâlniri vin persoane cu diferite nivele de cunoaştere şi evoluţie. O parte din cititorii prezenţi au fost minunaţi, iubitori, toleranţi, serioşi şi bucuroşi de revedere. Dar au fost şi persoane criticiste şi cârcotaşe, chiar bârfitoare, răstălmăcind anumite lucruri care s-au spus. Nu înţeleg de ce pe banii dumnealor îşi pierd timpul şi la Biserică şi la astfel de întâlniri şi-n alte părţi pentru a comenta de prost gust tot ce nu înţeleg.

Când le-am explicat că energia lui Virgil, în transformare în acest moment, nu-i permite astfel de întâlniri pentru că în onoratul public există şi oameni care servesc partea întunecată, în sală s-a iscat un murmur de nemulţumire şi cârcoteli. Sunt persoane care nu cred decât ceea ce văd cu ochii limitaţi ai minţii, dar ceea ce nu se vede nu înseamnă că nu există atâta timp cât şi Crezul susţine acest lucru!

Intâlniri

Ferice de cei ce văd numai lumea în care îşi desfăşoară activitatea zilnică. Păcat că nu avem toţi capacitatea de a vedea câte ciudăţenii sunt în jurul nostru pentru a nu ne mai încărca sufletul cu greutatea afirmaţiilor gratuite şi nejustificate.

Aşa, este mai bine să credeţi şi să afirmaţi că noi suntem puţin deplasaţi şi să vă vedeţi pe mai departe de normalitatea lumii dumneavoastră. Am văzut ce reacţii contradictorii aţi avut şi la explicaţii referitoare la încetarea activităţii lui Virgil Marcu. Într-o zi aşa va fi şi cu dispariţia mea din viaţa dumneavoastră. Acum vă bântuie ideea că sunt o rea care spune dur adevăruri nemiloase şi care nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume.

Personal am considerat că cei care cumpără revista sunt persoane cu un grad de cunoaştere spirituală. Acum însă cred că la ABC-ul cunoaşterii nu se admite francheţea şi adevărul. Întotdeauna am abordat subiecte care ne vizează direct, lucrurile care ne dărâmă, tertipuri şi secrete macabre care ne pregătesc pieirea. Dar vă pot repeta şi ce spunea poetul: „dormi iubite, dormi în pace…”.

Apreciez subiectul dezbătut de Conte, dar din păcate mulţi n-au înţeles nimic şi-au fost „pe lângă subiect”. Probabil şi pentru că acesta nu era legat de lupta pentru supravieţuire care ne presează în aceste timpuri. Este important să vorbim şi despre genomul uman, dar mult mai esenţial este cum ne pregătim să facem saltul odată cu planeta, cum să ne îndreptăm comportamentul să ajungem la rezultate pozitive din punct de vedere al creşterii spirituale, ce trebuie să facem acum când suntem prinşi ca-n cleşte de energiile care vin.

Am observat că vă plac subiectele neutre, discutabile la nesfârşit, aparenţele frumoase, ceva căldicel şi uşor digerabil. În realitate suntem pe marginea prăpastiei chiar dacă ne facem că nu observăm hăul de sub noi.

Am avut naivitatea să cred că abordarea sinceră, directă este cea mai nimerită pentru oameni ca noi. M-am înşelat şi-o să vă las să trăiţi cu pericolele deasupra capului ca să nu vă mai înspăimânt şi să nu mai fiu rea. N-o să mai vorbesc nici de antenele montate pe blocurile în care locuiţi şi care vă ajută să „trăiţi” mai bine, nici de aerul infect şi infectat special să ucidă, nici de apa care vă otrăveşte lent şi letal, nici de tehnologie ciudată, nici de reptilieni, nici de Legile Universale… Dormiţi liniştiţi! Cineva vă veghează şi se bucură de ignoranţa pe care o afişaţi!

Şi dacă se întâmplă să aflaţi câte ceva, la ce bun? Ce faceţi cu informaţia? Cum o folosiţi să vă apăraţi?

Promit că de acum o să vă vorbesc la modul „spiritual” despre vreme, modă, culori, etc.

Sigur că s-a simţit lipsa lui Virgil (a energiei lui) aşa cum s-a simţit şi lipsa celorlalţi plecaţi din redacţie. Valorile rămân valori, şi când le ai este bine să le păstrezi şi să le asiguri drepturile care li se cuvin. Dar după „obiceiul omenesc” îi preţuim după ce nu mai sunt!

Ca să mori degeaba la fiecare întâlnire, agresat pe subtil de unul şi de altul, nu se merită! Fiecare om trebuie să trăiască spre a se desăvârşi pe el pentru a putea să-i ajute pe ceilalţi.

Intâlniri

Foarte bine venit a fost domul Mihăiţă Toma care a prezentat succint şi coerent metode de vindecare a bolilor, în multe feluri, dar mai ales prin iubire şi iertare! Fiind un om hotărât şi-a prezentat bine munca pe care o face, rezultatele ei şi modul concret în tot ce face ca vindecător.

Existând un minus de energie, întâlnirea a fost mai slăbuţă şi neînţelegerile mai mari. Şi părerea mea este că ar trebui să ne întâlnim mai pregătiţi, mai responsabili şi mai respectuoşi, să discutăm despre subiecte de real interes.

Salvarea întâlnirii a fost meditaţia de la început care a contribuit la o modestă armonizare pentru că altfel am fi fost ca „păsările cerului” – cântând fiecare pe limba lui!

Articolul precedentDăruind dobândim
Articolul următorLecţii în viaţa noastră
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile