Întâlnirea pe unde fractalice – 9 Iunie 2018
Cosmonauţii
Timp estimat de citire: 3 minute

Întâlnirea revistei COSMOS din data de 9 iunie a stat sub semnul unor energii şi revelaţii mari, deoarece toţi cei prezenţi în sală au putut primi informaţii noi, cum este de exemplu cea despre Laminină sau Crucea Vie.

Şi a fost ziua de 9 iunie… O zi memorabilă în care ne-am reîntâlnit cu fidelii noştri cititori, într-o ediţie foarte frumoasă în care ne-am revăzut unii pe ceilalţi într-o trăire estivală spirituală plină de energii creative.

Spun că a fost memorabilă deoarece energiile au curs peste noi, din spaţiile dimensionale înalte, de-a lungul celor 5 ore petrecute împreună cu cititorii. Această ediţie de vară mi-a adus aminte de efervescenţa cu care fosta noastră colegă şi prietenă, Cici, venea la aceste întâlniri cu publicul cititor, o parte din voi cei care citiţi aceste rânduri. Era entuziasmată şi îi făcea o reală plăcere să stea de vorbă cu mulţi dintre cei veniţi la asemenea evenimente pe care le organizăm. Dar timpul nu negociază cu nimeni şi unii dintre noi mai plecăm, tocmai pentru ca unii dintre voi să se trezească ceva mai repede. Căci dacă unii învăţători pleacă, elevii trebuie să fie silitori şi să-şi demonstreze că şi-au însuşit lecţiile parcurse.

Laminina
Schema unei molecule de laminină.

Noi am deschis în toamna lui 2016 o linie temporală de viitor, pe care continuăm să mergem. Şi prin ceea ce oferim ca informaţie în cursul întâlnirilor noastre cu cititorii, construim încet această linie pentru din ce în ce mai mulţi dintre voi. Această întâlnire din data de 9 iunie a stat sub semnul unor energii şi revelaţii mari, deoarece toţi cei prezenţi în sală au putut primi informaţii noi, cum este de exemplu cea despre Laminină sau Crucea Vie cum am mai denumit-o noi.

Laminina este o moleculă numită şi ”proteina lui Dumnezeu” deoarece are chiar forma crucii. Astfel au fost revelate celor prezenţi o serie de informaţii legate de modalitatea de evoluţie proprie, având în vedere structura noastră cuantică de la nivel celular, apropo de Laminină.

Meditaţiile susţinute la începutul întâlnirii şi în a doua parte a acesteia, cea de-a doua fiind susţinută de către colega şi prietena noastră Dimitria – medium, specialist în informaţie energetică şi terapeut, această a doua meditaţie având efecte intense şi directe acolo la faţa locului asupra multora dintre participanţi. Toate acestea sunt energii şi manifestări fractalice, care au realizat conexiunile între microcosmosul celor prezenţi şi dimensiunile superioare. Ştim că totul este fractalic în univers, deci asamblat sub forma energiilor Fibonacci şi ca urmare tot ceea ce au trăit cei prezenţi la întâlnirea din 9 iunie au beneficiat, unii dintre ei poate fără să-şi dea seama pe moment, de conexiuni cu Sinele lor Bază şi de deschideri către nivelul Ascensiunii personale.

Revista Cosmos Comunitate

Nu au lipsit nici de data aceasta mesajele de la Zamolxe, de la regii daci prin Dromihete şi pentru prima dată în cei 10 ani de întâlniri ale revistei cu cititorii s-a primit primul mesaj de la Stră-Buni, pe care-l puteţi citi integral în acest număr.

La întâlnire au venit şi prieteni foarte dragi tocmai din Germania – colegii noştri Andrei şi Georgiana – care au adus pentru echipa noastră tricouri special confecţionate cu numele ”Cosmos”. Le mulţumesc din suflet pentru această frumoasă iniţiativă şi vă anunţ că cine vrea, dintre voi, tricouri ”Cosmos” sau cu geometrie sacră sau orice simbol românesc popular brodat pe tricouri alese pe mărimea voastră, o pot contacta pe Georgiana pe pagina ei de Facebook ”Georgiana Crampita Embroideries / Stickereien / Broderii”. Cu siguranţă vă veţi alege cu ceva frumos şi folositor.

Tricou Revista Cosmos

Una peste alta întâlnirea din data de 9 iunie a fost minunată şi cu siguranţă vă anunţăm că pregătim o alta pentru toamna acestui an, pe care o vom anunţa din timp şi la care vă chemăm să veniţi în număr cât mai mare, pentru a celebra împreună Lumina, Iubirea şi Bucuria Vieţii!

Articolul precedentGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (IV)
Articolul următorLuna Plină din 26 august
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Georgiana
Georgiana
3 ani în urmă

Și eu vă mulțumesc pentru tot ce ați daruit, pentru cunoaștere, pentru simțiri, pentru întâlnirea cu oameni formidabili. Mă bucur ca ați apărut in viața mea.

Revista Cosmos
Admin
Revista Cosmos (@cosmos)
3 ani în urmă
Răspunde  Georgiana

Georgiana 🙂