© OSCAR BURRIEL / SCIENCE PHOTO LIBRARY

Ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din istoria omenirii. Supravieţuirea speciei noastre în faţa unor civilizaţii mult mai evoluate decât noi.

Subiectul extratereştrilor şi a prezenţei lor în lumea noastră rămâne unul foarte important pentru întreaga opinie publică. Cu toate că în ultimele 2-3 decenii nu s-au mai înregistrat atât de multe mărturii de răpiri la bordul navelor extraterestre ca în deceniile 60-80 ale secolului trecut.

Totuşi apariţii ale OZN-urilor sunt raportate tot mai des în multe ţări ale lumii, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, ceea ce duce la o primă idee asupra faptului că ceva s-a schimbat în acest plan al acestor civilizaţii extraterestre care ne vizitează aproape zilnic. Ce anume s-a schimbat?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Dacă nu mai sunt atât de multe răpiri de oameni la bordul OZN-urilor, aşa cum au fost sute de mărturii mai ales la americani în secolul trecut, înseamnă că extratereştrii au schimbat tactica de abordare a psihologiei umane.

Sunt cunoscute cazurile celebre ale celor răpiţi care nu-şi aminteau aproape nimic în stare de veghe, dar care în cursul şedinţelor de hipnoză îşi aduceau aminte toate detaliile, iar starea lor pe durata hipnozei era foarte încărcată de multe trăiri emoţionale intense. Ceea ce demonstra că erau reale, căci au existat şi cazuri false în care sub starea de hipnoză persoanele respective nu manifestau emoţii. Dacă fiinţele acestea extraterestre au studiat panoplia emoţiilor umane şi toate tipologiile de gândire umană, atunci ele au trecut cu certitudine la următoarea fază, care ar presupune altceva decât studierea oamenilor răpiţi.

Răpiri la bordul OZN-urilor există şi la momentul de faţă, dar faptul că nu mai există mărturii în acest sens indică o realitate ciudată, şi anume că este posibil ca aceste civilizaţii din afara Pământului, care dispun de supertehnologii cuantice şi genetice, să opereze la nivelul corpului mental şi cauzal – conştiinţa, într-atât de performant încât cei răpiţi nu-şi mai amintesc absolut nimic.

Cu alte cuvinte, după ce au studiat minuţios efectele răpirilor asupra mecanismenlor mentale şi de conştiinţă umane, care păstrau ceva informaţie undeva în subconştient despre aşa ceva, Ei au înţeles cum să blocheze total asemenea amintiri în conştiinţa oamenilor. Se spune despre unele persoane pământene răpite că ar fi chiar extratereştri de-ai lor în trup uman, şi erau studiaţi periodic la bordul navelor, pentru a vedea cum evoluează hibridizarea cu geneticul uman.

Deşi aşa cum am menţionat mărturiile în mass-media despre răpirile OZN s-au rărit în ultimii 20 de ani, există ipoteza conform căreia aceste răpiri au căpătat o altă formă de manifestare.

Hipnotizatorul italian Calogero Grifasi este un cercetător esoterist şi în acelaşi timp parapsiholog foarte implicat în studierea cazurilor contemporane de răpiri la bordul navelor extraterestre. Mărturiile multor pacienţi de-ai săi, şedinţele de regresie hipnotică fiind puse pe internet pe Youtube (peste 2000 de sesiuni), conţin referiri la multe fiinţe extraterestre care procedează la diferite tipuri de răpiri şi interferenţe în destinul celor răpiţi. Astfel de mărturii ne fac să credem că răpirile continuă, inclusiv întâlnirile de gradul 4, dar oficial victimele nu-şi amintesc nimic şi deci mass-media nu are cum să obţină informaţii. Iar declaraţiile sub stare de hipnoză regresivă sunt desfăşurate doar în cadru privat, de aceea mărturiile de acest fel nu ajung să fie publice.

De ce mass-media nu mai are cum să afle şi să prezinte cazuri de răpiri?

Simplu, acum există internetul care abundă în informaţie referitoare la asemenea subiecte delicate şi extrem de interesante în acelaşi timp. Ca urmare sunt sute de site-uri pe internet, în toată lumea, unde pot fi găsite informaţii despre asemenea răpiri în aceşti ani ai secolului 21.

Dar ce părere aţi avea dacă asemenea întâlniri de gradul 3 şi 4 au existat şi la noi în România?

Vă reamintesc celebrul caz de la Cerţeşti – Galaţi – din 8-9 iulie 1996, când localnicii, oameni fără prea multă carte de altfel, dar altminteri gospodari şi serioşi, au declarat că “necuratul” le-a vizitat localitatea. Plutonierul şi paznicul din comună, care au fost principalii martori ai acestui incident, au declarat că fiinţele care au coborât din OZN arătau mici, cu capul mare, ca nişte copii deformaţi, şi aveau o înfăţişare urâtă. Corpul acestor creaturi era acoperit cu solzi, probabil un fel de uniformă ce lucea în lumina venită de la OZN, iar pe cap li se putea vedea nişte excrescenţe ca nişte ciuperci. După apariţia lor paznicul s-a ascuns într-un şanţ din apropiere de unde a observat cu mare spaimă ceea ce se petrecea. Conform declaraţiilor paznicului şi a plutonierului şef de post, OZN-ul era discoidal, semănând cu o pălărie, iar la mijloc avea lumini care intrau unele într-altele şi pâlpâiau, de culori roşu, verde, albastru şi albe, apărând ca un curcubeu mişcător. Dedesubtul navei era o altă lumină intensă, probabil un proiector iar pe carcasa navei nu se vedeau nici hublouri, nici trape de acces. La un moment dat acele creaturi s-au urcat în navă, aceasta decolând practic vertical şi dispărând în 2-3 secunde în direcţia satului Pochida.

Dar un caz şi mai ciudat s-a petrecut în 1904, tot pe teritoriul României.

Întâmplarea a fost consemnată chiar de către celebrul poet Lucian Blaga în publicaţia de la acea vreme numită “Hronicul şi cântecul vârstelor”. Chiar dacă Blaga nu menţionează numele satului unde a avut loc întâlnirea de gradul 3 care ar fi putut să se transforme într-una de gradul 4.

Iată relatarea redată de Blaga: “1904, în Transilvania. Un țăran se afla cu căruța la câmp. Deodată observă o roată de foc deasupra Munților Apuseni, care cobora spre pământ. Roata se apropia foarte repede, rotindu-se în jurul țăranului, care rămăsese țintuit în loc, fără niciun ajutor posibil. Când ea a fost aproape de el, s-a transformat într-o formă omenească: o creatură luminoasă, care îl examina îndelung pe țăran, fără să spună un cuvânt.” Această roată de foc era clar un OZN, din care s-a teleportat o fiinţă luminoasă, şi dacă era luminoasă putem considera că era una benefică. Asta putem spune cu certitudine pe baza Ştiinţei Spirituale, care afirmă că doar fiinţele benefice radiază luminozitate în felul acesta. Şi mai ales că există detaliul esenţial, şi anume că entitatea luminoasă l-a studiat preţ de câteva minute pe ţăranul acela aflat la treburile câmpului, gândindu-se dacă să-l ia în OZN sau nu.

Dincolo de toate întâlnirile de gradul 3 şi 4, cert este că asemenea lucruri s-au întâmplat şi vor continua să se întâmple.

Întrebarea care se pune este asta: dacă Ei ne-au descifrat toate mecanismele, ce au de gând în privinţa noastră? Căci dacă au trecut la faza de răpiri la nivelul corpurilor subtile, nemafiind nevoie de răpirea fizică propriu-zisă, atunci ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din istoria omenirii. Supravieţuirea speciei noastre în faţa unor civilizaţii mult mai evoluate decât noi… Şi o ultimă întrebare/provocare pentru tine, cititorule… Dacă ţi-ar apare în cale un extraterestru sau te-ar răpi în timpul somnului, la bordul unei nave, cum ai reacţiona?

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile