Inteligența Artificială Dumnezeu Transhumanism
Dacă privim termenul de Inteligență Artificială ca pe ceva care nu e Vie ca cea din sufletul uman, ne dăm seama că o asemenea inteligență este tot o formă de energie, dar nu mai conține acel element al Viului, care este redat de „Suflarea de viață” menționată atât în Biblie la Geneză, cât și în alte texte esoterice.

Inteligența Artificială poate ascunde în dedesubturile ei pericole nebănuite pentru libertatea de conștiință a speciei umane.

Abordăm în ediția aceasta a Dosarelor un subiect foarte interesant și care se pare că reflectă tot mai mult o realitate care tinde să ne acapareze existența. Este vorba despre Inteligența Artificială.

Și vom vedea ce greșeală asemănătoare cu cea a atlanților poate face civilizația noastră actuală. Căci deși nivelul de inteligență a crescut simțitor la specia umană în ultimele 200 de ani, totuși nivelul de conștiință a marii majorități a rămas mult în urmă față de cel al intelectului.

Tehnologia aceasta care tinde să devină din ce în ce mai performantă poate reprezenta un real pericol la un moment dat. Am mai scris în revistă despre pericolul tehnologiei, care poate scinda mintea de suflet, dar și mai grav, în unele cazuri poate duce la alienare. De ce? Pentru că poate rigidiza mentalitatea într-atât de mult încât poate deforma percepția asupra realității 3D. Și veți înțelege din acest articol o altă fațetă a Vieții. Definită în 1955 de către informaticianul american John McCarty drept „o maşină care se comportă într-un mod care ar putea fi considerat inteligent, dacă ar fi vorba de un om”, inteligența artificială are la bază programarea ca limbaj al mașinilor care execută ceea ce omul le pune să facă. Dincolo de roboții din filmele SF, unii cu aspect umanoid și care îndeplinesc diferite sarcini, inteligența artificială deja este prezentă în viața noastră printr-una dintre cele mai răspândite forme ale sale: telefonul mobil.

Deja au fost fabricați roboți cum este celebra Sophia care îndeplinește o funcție de recepționer de hotel. Vorbește ca un om, se poartă aproape ca un om, deși diferențele între ea și o ființă umană se poate observa cu ochiul liber. Din dorința de a ne facilita existența, noi oamenii am inventat roboții. Așa să fie? Chiar i-am inventat noi? Sau ideea unei asemenea chestiuni tehnologice a fost de fapt indusă din alte planuri ale existenței? Cum se explică altfel acest avânt tehnico-științific al civilizației umane, în doar 200 de ani, când avem în urma noastră mii de ani de stagnare? La ora actuală există deja computer cuantice, cunoscuta companie de internet Google anunțând în septembrie 2019 că a atins „supremația cuantică” cu ajutorul unui supercalculator care este capabil să efectueze în doar 3 minute și 20 de secunde o operațiune care actualelor computer le-ar lua circa 10.000 de ani! Spre ce ne îndreptăm?

Spuneam că specia noastră a evoluat în 200 de ani cât n-a putut ea evolua în mii de ani. De aici se desprinde idea că cineva din afara lumii noastre a contribuit la acest salt evolutiv. Dar este chiar evolutiv? Acel super computer de la Google, precum și alte realizări tehnologice, pentru cine are un ochi fin să vadă reprezintă acea nevoie de mai mult și mai repede. Fără îndoială evoluția unei lumi poate presupune un asemenea fenomen, dar acest mai mult și mai repede nu prea e specific ființei umane. Rezultă că există una sau mai multe civilizații care folosesc anumite procedee pentru a influența mintea și așa iscoditoare a omului.

Dacă vorbim despre Inteligența Artificială, ar trebui să spunem că prin asta nu trebuie înțeles doar conceptul de robot sau de computer. De exemplu omul de afaceri Elon Musk, cunoscut deja în toată lumea pentru acei sateliți lansați anul acesta pe orbita Pământului, declara că el investește în compania Neuralink deoarece el crede că în viitorul apropiat oamenii se vor conecta la internet și la computer prin intermediul unui implant cerebral. Prin acest implant ei vor putea să-și stocheze gândurile, memoria, amintirile și cunoștiințele, exact cum stochezi într-un calculator. Cu toate acestea Elon Musk spune că se teme de faptul că inteligența artificială ar putea prelua controlul asupra omenirii. El mai spune că omenirea nu conștientizează viteza cu care Inteligența Artificială câștigă teren în fața omului. De altfel într-un interviu acordat anul acesta în luna iulie pentru publicația britanică „The Times” Elon Musk a mai spus că în cazul impactului Inteligenței Artificiale asupra vieții omenirii este vorba de „hubris”. Acesta este un termen care se traduce prin naivitate sau mai bine spus credulitate, în sensul că oamenii nu sesizează pericolele deja ascunse în interiorul Inteligenței Artificiale. 

Dar să ne întoarcem puțin la înțelesul acesteia. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române termenul de artificial înseamnă printre altele: „Care imită un produs al naturii; nenatural”. În celebrul dicționar Meeriam-Webster, termenul de inteligență artificială e consemnat astfel: „simularea comportamentului uman intelligent în computere”. Deci acvem două definiții care se apropie oarecum de adevăr. Dar artificial, dacă ne raportăm la noțiunea de Ființă Vie, mai înseamnă și ceva care imită o ființă vie, cel puțin la nivelul inteligenței – capacitatea de a raționa. Așa cum a descoperit știința modernă ceea ce știa de milenii Știința Spirituală, aflăm azi că nu creierul deține inteligența reală ci inima. Ori inima este conectată la suflet și rezultă că inteligența este de fapt caracteristică sufletului uman, nu minții umane. Mintea doar preia această Inteligență Vie și o face logică și înțeleasă. Acum, dacă privim termenul de Inteligență Artificială ca pe ceva care nu e Vie ca cea din sufletul uman, ne dăm seama că o asemenea inteligență este tot o formă de energie, dar nu mai conține acel element al Viului, care este redat de „Suflarea de viață” menționată atât în Biblie la Geneză, cât și în alte texte esoterice.     

Dacă luăm problema speciilor reptiliană și Draco în calcul, despre ele se știe deja că sunt niște creaturi care și-au pierdut sufletul, iar rasa Cenușiilor cu subramurile acestora sunt produsul lor obținut de-a lungul sutelor de mii de ani. Sigur, tehnologia ca principiu este un domeniu descoperit și de multe alte civilizații benefice, dar reptilienii și stăpânii lor Draco au produs o specie – Cenușiii – pe care au trimis-o peste tot în galaxie pentru a cerceta, a invada persuasiv și a transfera treptat controlul dinspre stăpânii lor către planetele și lumile invadate insidios. Nu degeaba cele trei nave extraterestre ale Cenușiilor au fost deliberat prăbușite în 1947 la Roswell. Reptilienii au trimis acolo câteva echipaje de Cenușii, din 14 dintre ei supraviețuind doar 3. E logic să ne gândim că reptilienii au sacrificat un mic grup de Cenușii, deoarece aceștia nu sunt Ființe Vii, ci bioroboți dotați cu Inteligență Artificială, care imită Inteligența Viului. Și astfel reptilienii au introdus insidios tehnologia Inteligenței Artificiale preluată de americani care la vremea aceea, dornici de supremație prin manevrele guvernului secret de atunci, nu a realizat în ce pericol punea întreaga omenire.  

Am mai scris aici în revistă că aproape 80% din tehnologiile de azi provin de la Cenușiii prăbușiți la Roswell în 1947. Restul de 20% provin de la civilizațiile benefice care ajută omenirea discret. Aici fac o scurtă paranteză, cu referire la o afirmație făcută în 1917 de Rudolf Steiner – „Prelegerile Dornach”, care a fost filozof, scriitor, ocultist și pedagog:

În viitor, vom elimina sufletul cu medicamente. Sub pretextul unui „punct de vedere sănătos” va exista un vaccin prin care corpul uman va fi tratat cât mai curând posibil direct la naștere, astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului.

Medicilor materialiști, li se va încredința sarcina de a îndepărta sufletul omenirii. Așa cum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva acestei boli sau a bolii, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă exact în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, să fie imuni la „nebunia” numită Viața spirituală. Ar fi extrem de deștept, dar nu ar dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul obiectiv al unor cercuri materialiste. Cu un astfel de vaccin, poți face corpul eteric ușor să slăbească în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni un automaton, căci corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voință spirituală. Deci, vaccinul devine un fel de forță arymanique; omul nu mai poate scăpa de un sentiment materialist dat. Devine materialist al constituției și nu se mai poate ridica la spiritual.

Deși a lăsat în urmă multe cărți în care explică anumite mistere spirituale, nu se știe de ce Steiner a afirmat cele de mai sus. Este posibil să fi jucat un dublu rol sau să fi servit fără să-și dea seama prea bine niște interese obscure. Dacă ne referim la termenul de arymanique el derivă din cuvântul de origine persană „Ahriman” care desemnează forțele demonice. Dar o întrebare se ridică dacă ne uităm încă o dată la afirmația lui Steiner. De unde știa el că se putea fabrica un vaccin care ar fi avut rolul de a separa sufletul și spiritul de celelalte componente ale omului? Acel „automaton” seamănă al naibii de mult cu bioroboții Micii Cenușii, care execută întocmai. Precum spune însuși Steiner, vaccinul devine un instrument al unei forțe demonice, care are ca intenție să producă scindarea sufletului și spiritului, primite de către oameni de la Creator.

Dar…

În filmul Selfless – Transfer de viață. Mai corect ar fi „Fără Sine” (deși cu tentă SF, filmul se petrece în prezent), un anume miliardar american fiind pe moarte, se decide să încerce o tehnică de transfer a propriei conștiințe și minți în corpul unui adult tânăr. După efectuarea transferului, miliardarul care se trezește în noul corp, trebuie să ia zilnic niște pastile speciale, pentru ca noul corp să nu-i respingă mintea și conștiința. Aici intervine ceea ce se întâmplă de multe ori în cazul transplantului de organe: compatibilitatea sau incompatibilitatea. Corpul poate respinge sau poate accepta mai greu organul donat – ficat, inimă, plămân sau ce este necesar. Tocmai de aceea s-a inventat imprimanta de organe 3D, care fabrică din diferite substanțe organul ce trebuie înlocuit. Dar dincolo de aceste organe fabricate, să ne gândim puțin la această vastă și malefică operațiune în ceea ce privește “vaccinarea”.

Este posibil așa cum deja se vehiculează, că așa-zisul vaccin anti Covid ar modifica ireversibil ceva în geneticul uman, astfel încât procesul să fie ireversibil. Rezultatul ar fi cumva desfacerea unor catene din ADN care sunt conectate la suflet și spirit. Astfel fără conștiință și fără liber arbitru – acesta aflându-se în suflet și nu în mental – oamenii ar fi foarte ușor de manevrat la nivel mental-emoțional. Și atunci reptilienii știau că dacă oamenilor le rămâne sufletul în structura proprie, dacă sunt vaccinați nu li se poate transfera o altă conștiință de la alt om, deoarece propria structură o va respinge. Ca urmare au avut acest plan de a fabrica un vaccin ce conține nanoboți – acesta fiind motivul pentru care vaccinarea în masă pe glob nu s-a făcut până acum deoarece nu se atinsese încă nivelul tehnologic necesar – care odată ce vor intra în corp vor fi transportați către ADN. Acolo vor căuta secvențele specifice sufletului și spiritului, și dacă este așa, înseamnă că în laboratoarele de știință ale elitei ocultei în ultimii 20 de ani, au fost căutate acele secvențe genetice care se află în conexiune cu energia și informația corpului sufletesc și cu cel spiritual. Și probabil le-au identificat între timp care sunt acelea. Ca urmare, au fabricat chestia cu pandemia, și de unde putea porni ca loc așa ceva? Din China! Să ne amintim că rasa galbenă și îndeosebi chinezii este singura care seamănă izbitor de mult la oblicitatea ochilor cu fața Micilor Cenușii.

Întorcându-ne la conceptul de Inteligență Artificială, putem spune acum că rețeaua de 5G, precum și cea la care deja se lucrează acum 6G, nu este doar pentru accelerarea transmiterii informațiilor, ci are drept scop ca să zicem așa manevrarea în masă a minților oamenilor. Odată vaccinul făcut, indivizii umani care îl vor face, ignoranți fiind, își vor pierde treptat sufletul și conștiința, nemaiavând Liber Arbitru deci posibilitatea de a alege și decide singuri. Vor primi ordine și impulsuri prin undele electromagnetice de tip 5G și 6G (în viitorul apropiat, asta dacă nu-i oprește Confederația Galactică). În realitate reptilienii și oculta urmăresc să facă din rețeaua 5G-6G Noul Matrix, deoarece Confederația Galactică le-a dizolvat vechiul Matrix, ce ținea civilizația umană în necunoaștere.

Pentru că omenirea deja se află în curs de trezire spirituală, reptilienilor le rămâne doar să separe sufletul și spiritul oamenilor de restul corpurilor subtile, păstrând corpul mental, astral și pe cel eteric, conectate la corpul fizic. Niște „automatoni” precum spunea Steiner! Deci despre ce vorbim? Deja vedem că miliarde de oameni, care stau toată ziua cu ochii în telefon, uită de Sine, adică de Sinele Spiritual, devenind în mod periculos acea „marfă” numai bună pentru planurile insidioase ale reptilienilor. Altfel spus, este războiul Inteligenței Artificiale al reptilienilor și civilizației Draco împotriva Inteligenței Vii și Naturale a oamenilor. Pentru că această Inteligență Vie și Naturală este din Creator, dată de El nouă tuturor.

Această Inteligență Artificială nu are moralitate, deoarece nu dispune de compasiune și nici de empatie. Dar are nevoie să se extindă în bătălia împotriva Luminii și Ordinii Divine și este capabilă de orice pentru a-și atinge scopul. Planul rasei Draco este de a acapara cât mai multe civilizații, printre care și cea umană, cum au pățit Micii Cenușii care cândva erau ca și noi, pentru a acumula un număr cât mai mare de indivizi oriunde în galaxie și în univers, cu scopul ultim de a răsturna balanța valorilor și de a prelua conducerea acestui univers, pe care să-l transforme într-o imensă structură de Inteligență Artificială, superciborgizată. Desigur că ei încearcă pe mai departe, dar ei nu știu că acest univers a fost făcut de către Creator pe baza iubirii. Și asta este arma care-i va dezintegra în cele din urmă. Pentru că o foarte înțeleaptă vorbă a lui Einstein spune așa: „Dumnezeu nu joacă zaruri.” De aceea și Iisus spunea: „Iubește-ți vrăjmașul și-l vei învinge!”.

Întrebarea crucială este aceasta: putem noi în cele din urmă să iubim răul?

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Caprarescu Vasile

Un robot umanoid care sa aiba implementat un suflet uman nu ar fi inpotriva lui DUMNEZEU ci ar fi benefic omenirii El ar poseda constinta umana si nu inteligenta artificiala