Timp estimat de citire: 3 minute

Există fără îndoială o conexiune directă între ce crede mintea noastră și cum evoluăm ca ființe în această lume.

Așa cum știe toată lumea, la un moment dat în propria viață, ajungem să știm din diferite surse că suntem ființe raționale, care gândesc și înțeleg cât de cât că trăiesc pe o planetă, într-o lume cu multe și variate aspecte.

Astfel înțelegem la un moment dat în viața noastră, că dispunem de ceea ce numim inteligență. Dacă ar fi să descompunem și să tâlcuim înțelesul acestui cuvânt, am avea trei părți: „in”, „tel” și gens”. „In” vine de la informație, „tel” de la tele adică de la trasmitere, iar „gens” înseamnă lume sau individ. Deci inteligența ar fi ceea ce se transmite ca informație de la un individ la altul, prin intermediul unui schimb de energie transpus în cuvinte. Altfel spus, inteligența mai poate însemna și mișcarea informației de la un individ la altul.

Acum că am tâlcuit la modul simplist acest cuvânt, să vedem ce legătură are inteligența cu partea spirituală a ființei noastre…

Articolul precedentTiparele de comportament și bolile – Cele 5 Răni Emoționale
Articolul următorRăzboiul Lor în Lumea Noastră
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile