Ne cramponăm la toate chestiile lumești, iar treaba asta îți consumă din atenție și pierzi legătura cu părțile alea mai subtile, trăibile, plenare, alea care îți aduc recuno-știință și eventual… prosperitate.

Se întâmplă atât de multe schimbări, pe toate planurile (mental, astral, eteric și astro-digital) încât dacă ar fi să ascult fiecare știre, m-ar lua cu amețeala. Liniile temporale au devenit atât de fluide, încât personal, mi-e mai ușor să mă focalizez pe Imaginea de Ansamblu, să-mi mențin INTENȚIA către un rezultat cu adevărat utopic din punct de vedere al minții, dar foarte real din punct de vedere al sufletului, al trăirii. Acest rezultat este o lume care întrupează ceea ce noi numim Hristos sau Cristos, adică Armonie în Creație, o lume cu adevărat în echilibru. Dacă vă puteți imagina un fractal, o dinamică geometrică perfect distribuită din propriul “centru” radiant, ca un trandafir, creând algoritmi divini la infinit, DAR, folosind anumite Legi sau Principii, care se aplică la nivel imuabil, indiferent de crezurile sau opiniile noastre. De exemplu Numărul de Aur! N-ai cum să spui că asta e lucrarea arhonilor ca să te țină în Matrix, pentru că până la urmă așa funcționează natura! Chiar și marea Inteligență Artificială imită natura, doar că la un moment dat, o să crape efectiv de atâta inteligență când va rămâne fără suport Viu, fără inspirație, fără algoritmi noi care să-i permită să exploreze și alte nivele ale Creației.

Numai smardoiul de “puncte-puncte” vrea să schimbe Legile Spirituale, pentru că egoul caută nemurirea pe căi… nenaturale, vorba filmului! Să-i urăm mult succes, ce pot să zic! Chiar și ceea ce interpretăm ca fiind “anomalii”, sunt corecții pe care le aduce Creatorul, Sursa, Dumnezeu, Sinele Boss, atunci când re-face anumite Tipare, pentru că… Facă-se Voia Ta… ce poți să mai zici? Cine e bazat pe Credință (nu, nu credințe!) va trasa noi direcții, noi Sensuri Vieții, pentru că merge cu Tiparul Divin, cel natural. Ei sunt cei care folosesc Inteligența Artificială, dar nu se lasă controlați de ea. Ba mai mult, au transformat-o într-un aliat, o unealtă menită să servească evoluției, o oglindire a unui Creator, pentru că El știe și înțelege că totul provine de la Sine și totul este îngăduit atât timp cât nu te iei în gură cu Sursa. Aceste “anomalii”, acești “copii răzvrătiți”, sunt și cei care experimentează în tot acest timp și vor-nu-vor, aceste experiențe dau naștere informațiilor, care pot fi transformate în cunoaștere. De-aia se spune să binecuvântezi totul, inclusiv răul, indiferent că stăpâniți tehnici de apărare sau atac (în felul fiecăruia, căci unele cuvinte sunt mai tăioase ca sabia iar inima mai puternică decât orice alt scut) și duceți fiecare acolo un război (poate fi și interior), o binecuvântare spusă din suflet, în tăcerea aia super-intimă, chiar face minuni!

E normal să te zgândăre transformarea, mai ales că sunt la mijloc niște emoții, niște simțiri, niște atașamente (față de vechiul eu), modificări de conștiință până la urmă! Circulă poza aceea pe net cu rezonanța Schumann… Așa ceva?? O împletitură de frecvențe!! Sincer, am zis că-i trucată, dar nu cred! Orice ar fi, am luat-o ca pe un semn că frații noștri stelari lucrează din greu să țină Soarele cumva cuminte, ponderat, până când trece de maximul solar din 2025-2027. Culmea, data aceasta culminează și cu manifestarea Razei 4 în colectiv, adică raza Armoniei și Frumuseții! Deci tot o energie Christică! E clar că dacă aș fi un progresist înrăit, aș face următorul slogan: FII CREATIV SAU MORI! Hmm? Sună cam macabru nu? Ce mai contează, suntem în era în care credem că le putem face pe toate! Și chiar așa și este, în potențial, doar că pentru asta, e nevoie să ne translatăm cu toții în 5D, în non-dualitate, cu tot cu cățel și purcel, căci noi nu lăsăm pe nimeni în urmă, nu-i așa dragă Mesia? Ne cramponăm la toate chestiile lumești, iar treaba asta îți consumă din atenție și pierzi legătura cu părțile alea mai subtile, mai trăibile, mai plenare, alea care îți aduc recuno-știință și eventual, prosperitate.

Ca să ieși din amorțeală, ai nevoie să te miști, sau măcar să te lași mișcat. Să nu confundăm amorțeala cu starea de relaxare. Aceste coduri de lumina, tipare geometrice care provin DE LA și PRIN Logosul nostru Solar, au rolul să ne dea niște impulsuri. Aceste impulsuri reprezintă bătăile de inimă ale galaxiei, sistemul ei propriu de resuscitare, tot ce ne face să ne trezim în fiecare zi, cu același chef de viață. Când dispare cheful, are loc o adunare a Consiliului, între toate Eu-urile tale. Să vezi polemici între Sine, suflet și ego, până când realizezi că mărimea contează doar dacă ai la ce să te raportezi. Deci raportul e mai important ca magnitudinea? Chestii de contemplat…

În concluzie, mie personal îmi e mai ușor să mă concentrez pe Imaginea de Ansamblu. Cu ce să încep? Da, sistemul financiar e în transformare. E 70% pe lumină și preluat ușor-ușor de băieții buni. Nu, nu sunt ironic! La mass-media îmi dă un 50-50. Acolo e bătălie mare, pentru că este pe captarea atenției, de unde pleacă totul. Investiți în următoarea meserie: Lucrător cu Informația. Pe bune!! Cum să nu vrei să devii propriul tău Oracol, să-ți prezici norocul? Nebunie, știu! În rest, prea multe bias-uri, tot felul de tipare mentale de peste tot. Șabloane, tabuu-uri, “io știu mai bine care-i treaba și restul sunt kk”, faceți aia, dregeți aia, încât parcă… îți vine să te întorci la Sine!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile