@ Pixbay
Timp estimat de citire: 3 minute

Se spune că atunci când visezi un cal, și mai ales dacă acesta este și alb ca laptele, este vorba de apariția îngerului tău păzitor sub o asemenea formă.

Uneori când dormim se întâmplă să visăm un cal sau cai. Desigur că un asemenea vis e mai rar și din ce am constatat eu și din ce am mai auzit ici-acolo, nu prea mai visează lumea cai. Bineînțeles e posibil să fie și stresul una dintre cauzele pentru care oamenii nu-și prea mai amintesc unele vise, dar din când în când e posibil să mai memorăm câte un cal în vis.  

De aceea o să acordăm și cailor ca simbolistică onirică vreo câteva episoade, deoarece veți vedea și de ce. Există din popor diferite înțelesuri ale cailor apăruți în vis, și una dintre interpretările cele mai răspândite în acest sens este cea legată de ființele angelice. Se spune că atunci când visezi un cal, și mai ales dacă acesta este și alb ca laptele, este vorba de apariția îngerului tău păzitor sub o asemenea formă. Astfel de vise în care apare un cal alb sunt destul de rare, și atunci când visăm așa ceva este clar că suntem avertizați asupra a ceva ce urmează să trăim. Dar în același timp prin apariția acelui cal alb, ni se dă de înțeles că vom fi și ajutați și protejați împotriva eventualelor neplăceri ce s-ar putea ivi în viața noastră.

   
Următorul episod<< Interpretarea viselor: Animale – PisicileInterpretarea viselor: Animale – Ursul >>
Articolul precedentAnul 2021 (I)
Articolul următorArcul Interior
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile