Timp estimat de citire: 3 minute

Este important să fim atenți când visăm șoareci, deoarece asemenea vise sunt rare și le uităm repede fără să putem rezolva mare lucru.

Viețuitoare care se găsesc de obicei în preajma caselor de la sate, dar și în zonele orașelor unde curățenia nu este cuvântul de ordine, șoarecii reprezintă o categorie care stârnește repulsia tuturor. Vorbim aici desigur de șoarecii sălbatici, nu de aceia de laborator care sunt ținuți în cu totul alte condiții. În zona orașelor mai ales șoarecii, ca și rudele lor șobolanii (aceștia au semnificații relativ similare cu șoarecii dar simbolistica este în acest caz diferită), se ascund prin locuri întunecoase, izolate și în care praful și aerul vechi s-au așternut de multă vreme. De acolo ies și circulă prin locuri dosnice, ca să nu fie reperați de inamicii lor de-o viață – respectiv pisicile.

De aici și simbolistica legată de prezența lor în vise. Deși rareori se întâmplă ca lumea să viseze șoareci, uneori unii oameni au parte de vise în care văd asemenea viețuitoare de care le e scârbă. Și oarecum la fel ca în realitate, și în vis apariția șoarecilor semnalează ceva anume.

Să vedem semnificația acestor apariții. Bineînțeles contează și culoarea șoarecelui în vis, precum și acțiunea acestei rozătoare. Căci putem visa că fugărim un șoarece, dar nu-l putem prinde, ori că ne atacă în vis șoarecele, ori că pur și simplu ne uităm la el și acesta dispare în cele din urmă. Visele nu sunt doar niște vise, ele au conexiuni în planurile subtile cuantice…

Articolul precedentMisterioasa lume a cristalelor – Carbon sau siliciu?
Articolul următorPuterea e a voastră…!?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile