Urs Vis
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Ursul în vis este simbolul forțelor oculte care stau la pândă pentru a submina/strica/zădărnici ceea ce voi faceți bine în viața voastră.

Animalele sălbatice apar mai rar în visele noastre, dar atunci când apar, ele poartă o semnificație cu totul aparte. Veți vedea și dintr-un exemplu redat, în cele ce urmează, autenticitatea unor asemenea vise.

În articolul de față de ocupăm de apariția urșilor în vis. Se întâmplă rar să visăm vreun urs și în ciuda aparenței sale greoaie, așa cum îl vedem prin pădure, atunci când ne apare în vi,s mersul său greoi nu trebuie luat în calcul, ci trebuie pus accentul pe simbolul său. Nefiind agresiv decât atunci când omul îi încalcă habitatul din pădure, ursul în vis devine un simbol al agresivității când ne apare în vis, apariția sa onirică anunțând evenimente destul de neplăcute.

Să relatăm un vis în acest sens, pentru a vă face o idee…

Articolul precedentDumnezeu e relativ…?!
Articolul următorSistemele
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile