Muzeul Vaticanului

Din vise putem extrage multe învățăminte, deoarece este Sinele nostru spiritual cel care ne poartă către asemenea nivele subtile ale vieții.

Felul în care evoluăm fiecare dintre noi conține informații încifrate adeseori în multe vise. Pe unele nu ni le mai amintim, pe altele ni le amintim vag, dar oricum rămânem cu anumite impresii în urma memorării lor.

Scările ne apar frecvent în vise, așa cum am mai precizat în episoadele anterioare.

Uneori visăm că urcăm sau coborâm scări rulante, în magazinele mari, deși asemenea vise sunt mai rare, pentru că modelele arhetipale din inconștientul colectiv au legătură nu cu locuri moderne precum mall-uri și hipermarketuri, ci cu zone oarecum izolate care sunt specifice vechilor tipare sociale.

Dar dacă atunci când visăm că urcăm sau coborâm o scară obișnuită, de lemn sau beton, asta însemnând ceva cu caracter particular sau care se referă la aspecte personale din propria existență, ce semnificație pot avea scările moderne rulante, ori scările moderne clasice care apar într-un vis în care ne deplasăm printr-un mall sau hipermarket?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Următorul episod<< Interpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (II)Interpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 4 seria Interpretarea viselor: Scările
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile