Timp estimat de citire: 3 minute

În general florile sunt legate de sufletul omului, orice apariție și detaliu al florilor în vis vorbește despre ceva din sufletul nostru.

Parte din viața noastră cea de toate zilele, florile reprezintă unele dintre cele mai frumoase simboluri și lucruri în același timp, care ne încântă sufletul și privirea oricând.

Deși nu sunt atât de dese precum cele cu bani, haine sau mașini, visele în care ne apar flori – fie că sunt din cele în ghiveci, fie luate de la piață – au semnificația lor aparte. Ele fac parte integrantă din viața noastră și rar se poate vedea o locuință unde să nu existe măcar un ghiveci sau două cu flori. Deși sunt multe specii de flori în ghiveci, la fel ca cele sălbatice sau de cultură, nu e cazul să facem un întreg dicționar pe specii, în sensul că dacă visăm o mușcată cu flori roșii, asta ar avea altă semnificație față de visul cu un ghiveci cu un trandafir japonez de culoare galbenă de exemplu.

Indiferent ce flori visăm semnificația lor se încadrează într-un registru general, mai ales că simbolistica lor este strâns legată de viața noastră de zi cu zi…

Articolul precedentTainele Tarotului – Lumea
Articolul următorCumpără și Mănâncă Românește – 9 Motive Pentru Care să Cumperi Alimente și Produse Locale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile