Unele dintre aceste vise sunt cu caracter relativ profetic, iar alteori, visele de acest fel, anunță în viața celor care le visează niște schimbări mari și ireversibile.

În acest articol intrăm puțin în categoria viselor mai deosebite, respectiv cele cu semnificație așa zis religioasă. În realitate nu sunt deloc religioase, chiar dacă în multe dintre ele apar Iisus, Fecioara Maria, Buddha Gautama, Sai Baba sau oricare altă figură religioasă-spirituală menționată în multe alte tradiții spirituale ale lumii.

Desigur că nu vom enumera aici ce semnificația ar avea un vis cu Iisus față de un vis cu, să zicem, Sfânta Parascheva, pentru că nu despre asta este vorba, ci despre de ce oamenii visează figuri din tradițiile spirituale ale lumii? Care să fie legătura? Și de ce nu toată lumea, ci doar unele persoane, au astfel de vise?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

      
Articolul precedentFrumusețea sufletului uman
Articolul următorVlad Țepeș, Brâncoveanu și comorile lor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile