Interviu cu Sal Rachele
Contele Incappucciato, Sal Rachele, Andrei S. Grama
Timp estimat de citire: 25 minute


Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltării umane, cu peste 40 de ani de experiență în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii.

El este autorul a șase cărți, printre care “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”. El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare.

Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf. Este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda.

Sperăm ca informaţiile oferite aici să vă fie de folos pentru propria evoluţie spirituală.


 • Cum ai ajuns să ai parte de aceste experiențe? Comunicând nu doar cu cele 5 simțuri cunoscute, dar și cu alte simțuri extra-senzoriale. Cu Fondatorii… și de fapt cu multe alte minunate ființe sau conștiințe. Cum este mai eficient, este nevoie să abordăm o cale mai mult holistică, reducționistă sau ambele pentru a ne dezvolta astfel de capacități?

Sal Rachele: Să începem cu prima întrebare, cum am început să mă implic în toate acestea… Sunt în acest domeniul de aproape 40 de ani. Pe la mijlocul lui 1970 am fost foarte interesat de paranormal. Cred că aș putea să privesc la viețile anterioare când vine vorba de întrebarea: „De ce am fost întotdeauna interesat de așa ceva?”

Haideți să ne rezumăm doar la viața de acum și să începem cu mijlocul anilor 1970 pe când eram un tehnician de computere la Silicon Valley în California şi am început să fiu interesat de parapsihic pentru că eram curios despre astfel de fenomene. Am ajuns să întâlnesc un grup care practicau metoda Silva, probabil unii dintre ascultători sunt familiarizați cu această metodă.

Această femeie a început prin a-mi spune detalii despre fosta mea soție pe care nimeni nu putea vreodată să le știe decât dacă ar fi reușit să se conecteze într-un mod extrasenzorial, având acces la ceea ce astăzi numim Înregistrările Akashice. Informația era uimitor de precisă fără să-i spun nimic.

Din acel moment am realizat că fenomenele parapsihice sunt reale, așa că m-am inscris la cursurile Silva. Am învățat cum să funcționez psiho-intuitiv ca parte a programului lor. După ce am învățat să folosesc proiecția mentală care este asemănătoare cu vederea de la distanță, am început de asemenea să-mi dezvolt abilitățile telepatice.

Într-o bună zi stăteam pe balconul meu în Silicon Valley. A fost ca și cum cineva a deschis „capacul” minții mele superioare care ar putea echivala cu creierul, deși nu înseamnă același lucru. În orice caz, a fost ca și cum cineva mi-a dat la o parte „capacul” de la cap și a început să verse toate aceste date, informații… Astăzi am numi-o descărcare de pe Internet.

Am avut o descărcare serioasă de cunoaștere și înțelepciune din dimensiunile superioare. Dintr-o dată am știut lucruri… N-a fost ca și cum ar fi fost un simplu gând. A fost vorba despre Cunoaștere.

Puteam să văd dintr-o perspectivă mai înaltă ce se întampla pe Pământ şi știam că o să am o misiune de a ajuta şi de a aduce informație de înaltă calitate. Am avut numeroase alte experiențe spirituale în jurul acelei perioade din 1970.

Am fost implicat într-o varietate de practici, incluzând yoga, Renaștere (respirație conștientă), meditație… Programe asemănătoare cu pregătirea Estică, la acea vreme astfel de ateliere erau populare și în Vest, dezvoltarea maturității emoționalului, comportamentul ego-ului și tot așa. Acesta a fost începutul, a fost o lungă și plăcută călătorie până să ajung în acest punct.

Cred că aceasta este a 4-a oară în România și este un loc minunat, despre vom putea vorbi un pic mai târziu.

 • Deci aparent ai aplicat atât holismul cât și reducționismul. Cunosc foarte multă lume care mă întreabă dacă trebuie să ne orientăm către un aspect mai cuprinzător, să vedem imaginea de ansamblu sau să studiem informația pe bucățele?

Este vorba mai mult despre o abordare holistică, este un punct de vedere al imaginii de ansamblu. Pot să merg înainte și înapoi între imaginea de ansamblu și detalii. Dar prefer o abordare a imaginii de ansamblu, pentru că în primul rând sunt foarte multe detalii.

Dacă iei o singură parte a elefantului, să zicem fildeșul lui, se va simți neted. Dacă alegem trompa o vom simți ca pe un furtun și așa mai departe. Deci reducționismul este folositor de obicei doar pentru aplicațiile tehnice. Dacă ai o maşinărie care rulează FORTRAN sau COBOL, care este un limbaj de programare antic. Atunci ai nevoie de cineva care este specialist în aceste limbaj de programare, dar dacă ai de-a face cu o varietate de sisteme și de cineva care știe să lucreze cu această varietate atunci ai nevoie de o abordare a unui spectru mult mai larg, cineva care știe C++, Basic sau alte limbaje de programare.

Același lucru este adevărat și în spiritualitate și metafizică. Eu încurajez oamenii să fie diversificați, ramificați, să învețe cât mai multe tehnici de vindecare posibile. Avem 6 corpuri „joase” despre care predau în cursurile și în cărțile mele. Cu scopul de a trata maladiile, bolile, inevitabilele probleme ale vieții, avem nevoie de o abordare multidimensională, de o abordare holistică.

Nu numai că este nevoie de ințelegerea diferitelor nivele ale Sinelui și impactul asupra problemei. Trebuie să vedem și cum aceste părți diferite lucrează ca un întreg integrat. Deci cu alte cuvinte aș putea spune că înclin către abordarea holistică.

 • Trăind în această eră informațională multă lume pur și simplu se simte copleșită de atâta informație. Avem această conștiință colectivă pe nume Internet care arată mai mult ca o cutie a Pandorei. Ne poți oferi sfaturi cum să abordăm această informație, trebuie să avem… discernământ?

Meditația este o tehnică de mii de ani pentru liniștirea minții, şi în zilele acestea încărcate excesiv de informație dacă nu ai o metodă de a calma mintea vei fi supraîncărcat. O parte din învățăturile mele, ceea ce aţi putea numi tehnici de ultimă oră şi informaţii de ultimă generaţie, o mare parte din ele se bazează pe principul „a fost încercat și testat”, cum ar fi meditația, tehnici de respirație, yoga, diferite metode de a trimite în afara ta o parte din „zgomot”.

Zgomotul ar putea fi tradus ca informație sau frecvențe care nu îți servesc scopului. Ca și în cazul unei linii de radio, poate încerci să găsești un anumit post și încerci să reglezi semnalul iar în timp ce faci asta dai de tot felul de zgomote sau alte posturi care încearcă să intervină pe aceeași frecvență sau așa pare… Ei bine, acela este „zgomot” și veți auzi un „zgomot alb” în receptorul radioului. Dacă ajungi la frecvenţa corectă, va trebui să foloseşti filtre, tehnologie de reducere a zgomotului dacă este vorba de electronice, dar în creierul tău va trebui să ai anumite metode de a filtra aceste informaţii.

anumite dereglări mentale sunt exclusiv cauzate de inabilitatea unor oameni de a filtra stimulii.

Sunt anumite dereglări mentale sunt exclusiv cauzate de inabilitatea unor oameni de a filtra stimulii. Stimulul care vine spre tine. Chiar şi autismul, schizofrenia și alte boli ale minții. Sunt datorate de supraîncarcarea informațională. Persoana se „închide”, creierul se oprește, se răstoarnă ca la jocul de Pinball, a fost „scuturat” prea tare. Este prea multă informație de procesat și creierul se scurtcircuitează. Spune „ajutor, nu mai pot să continui” și se închide. Acesta este un tip de psihoză… mai sunt și altele bineînțeles.

 • Sunt surse importante (online) care vorbesc despre Eveniment, Ziua Dezvăluirii, Ridicarea Vălului… Nimeni nu pare să cadă de comun acord cu privire la o tema comună. În mare parte persistă aceleași lupte egotice – Lucrători în Lumină versus Luptători în Lumină, sunt mai bun decât tine, sunt mai spiritual decât tine… Care este părerea ta despre acest subiect?

În primul rând este trist că egoul, acest mic simț al sinelui tinde să preia controlul ființelor umane care vor cu adevărat să îmbrățișeze principii mai înalte, adevăruri mai înalte.

Trebuie să ne facem munca singuri, nu există căi de ocolire. Dacă vrem să vedem schimbări în lume, trebuie să devenim acele shimbări. Dacă vrem să vedem mai multă compasiune în lume, noi trebuie să devenim mai iubitori și compasionali. Fiecare învățător a spus lucrul acesta de-a lungul veacurilor.

Nu este nimic nou, dar merită repetat până când îl înţelegem. Dacă nu ne facem curat în propria casă, va fi foarte greu să facem curat la altcineva în casă, cu atât mai mult să curățăm casa planetei.

Ceea ce vedem în lume este o oglindă, este o reflecție a conștiinței noastre şi dacă nu ne place ce vedem în reflecție, nu putem să mergem către oglindă și să începem să schimbăm oglinda. Este ca și cum ai merge într-un cinema și ai începe să schimbi personajele de pe ecran. Nu am reuși să mergem prea departe, e evident că trebuie să ne schimbăm conștiința.

Trebuie să facem ce ne stă în putere pentru a vindeca negativitatea din propria conștiință şi asta este o mare parte din munca mea, tehnici variate pentru a reuși aceste lucruri. Unele dintre aceste tehnici sunt comune şi mulţi sunt familiarizaţi cu ele, cum ar fi yoga, meditația și respirația şi apoi alte tehnici cum ar fi Vindecarea Liniilor Temporale, care este o tehnică nouă dezvoltată de ghizii mei spirituali.

Lucrez cu oameni pentru a-i învăța vindecarea liniilor temporale. Pentru a înlătura negativitatea din conștiință, o mare parte din tehnică constă în a fi conștient de bombardamentul constant de negativitate din partea gândurilor oamenilor.

Da, lumea din exterior ne afectează, bineînţeles că ne afectează. Dar putem să ne asumăm responsabilitatea pentru a ne curăța propria conștiință şi apoi să devenim conștienți de impactul pe care o are conştiinţa altor oameni asupra noastră.

Ca să putem să ne protejăm de această supraîncărcare de informații. Putem să punem scuturi, sunt metode psiho-mentale pentru apărare. Sunt multe alte metode de protecție… Unii oameni poartă bijuterii, cristale, alții aplică Feng Shui în locuință. Încercând să împiedice anumite frecvențe să pătrundă. Este cam greu să faci așa ceva cu atâtea frecvențe care interferează între ele, chiar și acum în această cameră, gânduri-formă ale maselor de oameni.

Doar 25% din umanitate este predominant pozitivă.

Trei sferturi din gândurile-formă ale umanității sunt negative, asta ar fi prima parte a problemei. Doar 25% din umanitate este predominant pozitivă.

Când traversezi o stradă aglomerată te uiți în ambele direcții. Ei bine, planeta Pământ este ca o stradă aglomerată şi dacă nu ești atent pe unde te duci și ce faci, mai devreme sau mai târziu vei avea o problemă.

 • În ceea ce privește această negativitate despre care tocmai ai vorbit… şi acum cred că putem să trecem, hai să zicem, la subiecte cosmice. Este vorba despre ceea ce ai discutat și tu în aproape toate cărțile tale. Despre noile schimbări, despre Soarele Central, despre energiile de tip scalar care vor „lovi” Pământul. Aproape orice sursă spirituală știe că acest tip de energie va avea un impact spiritual asupra conștiinței noastre și nu doar dintr-o perspectivă electro-magnetică. Se poate ca această negativitate, având în vedere că procentajul este atât de mare 75% din conștiința colectivă este negativă. Se poate ca această negativitate să blocheze această energie?

Ei bine da, este o întrebare foarte importantă pentru că avem tehnologii noi care sunt gata să fie aduse pe planetă şi mulți inventatori au inventat deja aparate de energie zero, generator de energie cuantică (QEG). Chiar și fuziunea la rece a fost demonstrată ca fiind reală în anumite laboratoare şi încă se pare că nu suntem în stare să aducem aceste tehnologii și pentru restul planetei.

De ce? Ei bine dacă intrăm în domeniul fizicii cuantice, nu doar undele scalare, dar și Principul Non-Localității, Principiul Incertitudinii, Teoria Super-stringurilor și multe alte subiecte de legătură. Veți găsi ceea ce se numește Câmp de Rezonanță.

În ceea ce privește Conștiința, se formează un câmp de rezonanță de fiecare dată când un grup de suflete, când un grup de suflete au o anumită vibrație, pe care o exercită ca și grup. Și o să mă iau de moarte și taxe… Pentru că moartea și taxele sunt considerate de mulți ca fiind adevăruri absolute.

Ei bine toate sunt incerte în afară de moarte şi taxe. Deci moartea și taxele sunt câmpuri uriașe de frecvență rezonantă vibratorie, pentru că atât de mulți cred în ele şi investesc energie în ele încât apar în lume ca fiind un puternic câmp resonator şi atunci când un inventator apare cu o metodă de a prelungi viața și o metodă legală de a evita taxele sau ceva de genul acesta. O să întâmpini foarte multă rezistență pentru că se opune câmpului de rezonanță. Așa că, în ceea ce privește energia punctului zero, radionica, fuziunea la rece, tehnologia undelor scalare, te ridici împotriva valului ca să mă exprim așa.

Conștiința maselor are în primul rând credința în sărăcie și neajunsuri. Întregul sistem economic al acestei lumi este bazat pe modelul lipsurilor și neajunsurilor.

Dicționarul Webster definește studiul economiei ca studiul alocării resurselor insuficiente, cerere și ofertă. Așa că, ai o credință imensă în lipsa energiei sau în folosirea energiei pe această planetă şi această credință creează un câmp de rezonanță negative şi atunci când un inventator vine cu o invenție nouă care arată că există aproape energie nelimitată, cum ar fi aparatele de energie zero, este foarte dificil să aduci acea tehnologie afară în lume.

Nu sunt doar puterile politice care încearcă să suprime acea tehnologie, sigur că și aceasta este o parte a problemei, este câmpul de rezonanță al conștiinței care este incompatibil cu acel sistem de credințe.

Este bazat pe Legea Atracției, ceea ce dai aceea primești. 90% din umanitate emite sistemul de credințe al insuficienței și sărăciei. Deci ce vor experimenta în viețile lor? Insuficiență și sărăcie.

Există de milioane de ori mai multă energie pe această planetă decât avem nevoie. Uite un dispozitiv care face acest lucru… Ei bine, 90% din populație trimit lipsuri și primesc înapoi lipsuri, pentru că este un Câmp de Rezonanță, un Principiu de Afinitate, Legea Atracției, etc…

 • Ce te „supără” cel mai tare legat de spiritualitate, ceva ce ai auzit sau ai citit recent? Care ar fi ultimele tendințe în spiritualitate?

Aș vrea să cred că o parte din ceea ce transmit eu este în trend. Personal nu contează pentru mine, nu este o chestiune de ego. Dar aș vrea ca oamenii să se gândească la faptul că Dumnezeu nu este o prezență statică, de neschimbat. Deși se poate spune că există un aspect neschimbător de iubire a lui Dumnezeu.

Dumnezeu crește și evoluează ca și noi și ca orice formă de viață. Iau în considerare aspectul holistic al lui Dumnezeu, Dumnezeu este Tot, ceea ce înseamnă că noi suntem Dumnezeu. Suntem aspecte ale lui Dumnezeu, suntem expresii ale lui Dumnezeu şi suntem în continuă creștere și schimbare, așadar și informația va fi în continuă creștere și schimbare.

Cred că Vindecarea Liniilor Temporale este o metodă de ultimă oră, care este descrisă un pic în unele materiale scrise de mine şi implică interacțiunea dintre timpul liniar și cel atemporal. Sunt numeroase tehnologii de care aud zilnic, de care personal nu cunosc foarte multe detalii ca să comentez asupra lor.

Câteodată mă pot conecta intuitiv și să pot spune: Ah, da se simte ca o tenhologie potrivită sau aceasta nu se simte așa de potrivită. Dar cealaltă parte a întrebării tale este legată de schimbările care au loc pe planetă. Aș putea spune că trăim un timp al Apocalipsei. Ceea ce înseamnă că nu este lucru înfricoșător, că lumea se termină. Nu, Apocalipsa înseamnă o eră a revelațiilor, înseamnă revelarea a ceea ce a fost ascuns, semnificaţia efectivă a cuvântului.

Trăim într-o perioadă de timp unde totul este revelat. Da, avem Internetul, avem telecomunicațiile care să ne țină la curent foarte repede dacă un război izbucnește în vreo parte obscură a lumii.

Aflăm de ea în câteva ore datorită acestei tehnologii, a sateliților, a Internetului, etc., aceasta este cu siguranță doar o parte… Dar de asemenea ridicându-ne vibraţia la nivel colectiv, unde evoluăm sau ascensionăm, un termen popular, şi în timp ce o facem devenim din ce în ce mai conștienți de ceea ce a fost ascuns, de ceea ce a fost îngropat pentru a nu fi vizibil.

Toate tendințele spirituale care se înâmplă la ora actuală sunt pentru dezvăluiri complete la toate nivelele şi s-o vedem în politică, în economie, unde nici bine nu trece o zi și avem parte de un scandal care iese la suprafață.

Încep să se recunoască abuzurile ce implicau copii de la Vatican, în religiile organizate. Membrii ai Parlamentului din Londra, un număr ridicol de mare în jur de 50 de parlamentari sunt anchetați de abuz de minori sau pedofilie. Aceste evenimente nu sunt izolate, sunt dezvăluiri pe întreaga planetă. Organizații, companii, țări, care finanțează ambele părți ale conflictelor lumii. Se obișnuia să fie un fel de cunoaștere obscură, dar dacă faci ceva cercetări mai în amănunțit veți găsi acceași oameni care finanțează ambele tabere în aceste războaie.

Acum apar evidenţe în întreaga lume, devine evident pentru oricine are o jumătate de neuron, că aceeași oameni finanțează ambele tabere are conflictelor mondiale.

 • Să ne întoarcem puțin la unele aspecte pe care le-ai discutat în ultima carte, “Istoria reală a Pământului”. Care ar fi procentajul ADN al civilizațiilor galactice care are o influență atât de importantă asupra moștenirii noastre genetice…? Ce procentaj al ADN-ului crezi că va influența de fapt societatea noastră pe viitor, să zicem în următoarele 2, 3, 4 decenii de acum încolo? Va fi ADN orionian, pleiadian sau siriusian?

E bine, aceasta este o întrebare complexă şi o să trec direct la miezul întrebării. Pentru cei mai mulţi dintre telespectatori care nu sunt familiarizaţi sau n-au citit cartea, “Istoria reală a Pământului”, unde detaliează cine sunt rasele extra-terestre, este explicat cum au influenţat umanitatea în urmă cu 10 milioane de ani, nu doar în urmă cu câteva mii de ani.

În momentul de faţă sunt 3 rase rău-voitoare, sau le-am spune rase extra-terestre negative care interferează sau împiedică progresul rasei rădăcină orginară a Pleiadienilor de pe Pământ.

Cartea explică evident cum au ajuns aceste rase în existenţă pe Pământ şi anume că rasa rădăcină este cea a pleiadienilor şi mai sunt aceste diverse grupuri extra-terestre care au intervenit sau în unele cazuri au invadat Pământul în diferite perioade ale istoriei. În prezent avem 3 grupuri principale negative, pe care aş vrea să le identificăm, cred că ne-ar fi de ajutor să facem acest lucru.

Primul grup este cel grupul Orionian sau Orionienii. Orionienii au venit în principal din două sisteme stelare, deşi de fapt sunt trei, dar Betelgeuse şi Rigel sunt acele două facţiuni războinice care au parte de atenţie media în diferite materiale de channeling.

Facţiunea Rigel este în mare parte negativă printre extratereştrii care au venit pe Pământ şi au preluat o parte a armatei, a societăţilor secrete, ei sunt o forţă majoră în spatele ideii de a crea roboţi umani, oameni bionici, jumătate maşinărie, jumătate intelect. Eliminarea emoţiilor din fiinţele umane pentru a ajunge să fie maşini de ucis mai eficiente în conflicte.

Vedeţi toate aceste filme, X-Men, filmele cu roboţi… Acestea sunt în mare parte influenţele orioniene. Orionienii acţionează din planul astral al Pământului, care este un tărâm invizibil foarte aproape ca şi vibraţie de fizicalitate şi acţionează prin posesie astrală, prin fuzionarea unei părţi din conştiinţa lor cu conştiinţa umană. Într-o manieră similară cu ceea ce aţi putea să experimentaţi într-o stare trans-conştientă de channeling.

Probabil o mare parte din cei care ne ascultă sunt familiarizaţi cu ideea de posesie, aţi văzut versiunile de la Hollywood, cum ar fi Exorcistul şi altele. Bineînţeles, nu este chiar ca la Hollywood desigur, dar există un sâmbure de adevăr în aceste filme. Filmul Star Wars este de fapt bazat pe conflictele din sistemul Orion. Le acord orionienilor cam o treime din forţele negative care controlează lucrurile din spatele cortinelor aici pe Pământ.

Un alt grup important este cel al Siriusienilor, din sistemul stelar Sirius.

Ei controlează în principal sistemul bancar şi foarte multe din structurile guvernamentale şi economice. Una din familiile lor celebre, familia Rothschilds, de departe una dintre cele mai bogate de pe Pământ. Au controlat o mare parte din sistemul bancar din ultimii 200-300 de ani.

Scutul lor roşu… aţi observat că leul este simbolul multor astfel de organizaţii. Nu este neapărat pentru că leul este regele junglei sau că se află în vârful lanţului trofic, aceasta este doar o parte, dar Tribul Leului este originar din sistemul stelar Orion.

Practic ei le plătesc omagiu domnilor şi maeştrilor siriusieni din dimensiunile mai înalte, care au venit pe Pământ acum mii de ani şi au scăzut în vibraţie odată ce au ajuns aici, devenind războinici egotişti desfrânaţi, care cereau ritualuri de sacrificii şi adulaţie şi rugăciuni. Întreaga idee a unui Dumnezeu gelos şi răzbunător a început cu siriusienii.

Cuvântul siriusian este un cuvânt „încărcat” în prezent din cauza ţării… Siria. Adevărul este că sunt foarte mulţi siriusieni în Siria, însemnând siriusieni din sistemul stelar Sirius. Nu este în totalitate o coincidenţă.

Rasa ariană (eng. Aryans), rasa albă superioară, este în mare parte orioniană (Aryan – Orion). Nu este o concidenţă că aceste cuvinte sunt asemănătoare cu sistemul stelar. Nu am nimic cu poporul sirian, ca toţi oamenii suntem fiinţe umane minunate. Fie că suntem îndrumaţi greşit sau nu în ceea ce priveşte comportamentul este altă poveste, dar nu ţin partea nimănui în Orientul Mijlociu, intenţia mea este să aduc pacea oriunde mă duc.

Al treilea grup este cel al Draconienilor, cunoscuţi ca şi reptilieni. Reprezintă o mică parte din procentajul ADN-ului uman deoarece au probleme cu atmosfera şi gravitaţia.

Forma lor reptiliană nu o duce aşa bine aici. Deci se bazează în mare parte pe influenţe astrale de asemenea. Se întâlnesc în multe ritualuri satanice, ritualuri de sacrificiu, abuz de minori, pedofilie. În multe dintre ritualurile satanice despre care auziţi în diferite societăţi secrete. Aceasta este unul din domeniul lor de activitate.

Mai este de asemenea şi controlul mental sau creare de halucinaţii în masă şi alte lucruri de natură asemănătoare. Acestea sunt cele trei rase principale care influenţează Pământul.

Sunt şi influenţe mai mici, cum ar fi Zeta Reticulienii sau Cei Cenuşii cum sunt numiţi mai des. Aceștia reprezintă influenţe relativ minore în ziua de azi. Au venit şi au luat ceea ce au vrut de la noi şi anume chestiuni legate de ADN şi majoritatea din ei au plecat, sunt doar câţiva care au mai rămas. Despre acestea puteţi citi în cărţi, n-o să intru în detalii acum…

 • Următoarele două întrebări o să le formulez într-una singură pentru că ai răspuns oarecum la una din ele. Ce segment al ADN-ului ne blochează Ascensiunea spirituală (Înălţarea)? Este cel orionian, cel siriusian sau cel draco-reptilian? Să vorbim un pic şi despre procentaje… Deoarece pe Pământ se află un număr mare de oameni, aşa cum ai menţionat şi tu mai devreme, 75% negativitate. Oameni care acţionează în mare parte din creierul reptilian, instinct, agresivitate, competiţie, comparativ cu siriusienii care au o inteligenţă şi o stare de conştiinţă mai rafinată, aşa cum ai menţionat şi în carte. În ciuda faptului că rasa reptiliană are o pondere foarte mică de influenţă a ADN-ului comparat cu siriusienii, pot fi ei consideraţi cumva maeştrii geneticieni?

Excelentă întrebare. În primul rând reptilienii nu sunt doar de pe Alpha Draconis. Sunt reptilieni din Rigel din sistemul stelar Orion şi sunt numeroase rase de reptilieni în această parte a galaxiei. Cei de pe Rigel şi cei de pe Alpha Draconis au parte de cea mai multă presă deoarece au fost în spatele multor răpiri… Nu răpirile legate de ADN ale zeta reticulienilor, ci multe dintre posedările şi preluarea controlului asupra aşa numitor fiinţe umane normale, cu agenda lor şi cu propria conştiinţă…

Dar creierul reptilian este numit pe bună dreptate pentru că este partea creierului pe care rasele reptiliene şi-au concentrat tehnicile de control al minţii.

Ego-ul există în noi toţi, ego-ul reprezintă credinţa în separarea faţă de Dumnezeu. Este persoana noastră, este masca, persoană în latină înseamnă mască (lat. persona = mască de teatru). Este acest sine fals pe care îl construim în mintea noastră subconştientă în scopul de a face faţă acestei lumi care pare să fie separată, plină de lucruri separate. Cum ar fi că acest corp se termină aici, acel corp începe acolo, asta înseamnă că suntem separaţi unul de celălalt. Fizic, desigur este adevărat, dar la nivelul spiritual este deja dovedit şi la nivel cuantic folosind principul non-localităţii. Că nu suntem separaţi, suntem o singură fiinţă care pur şi simplu se proiectează în diferite moduri având sine individuale, sau sine-ego.

Felul cum percepem realitatea când suntem identificaţi cu ego-ul este o iluzie, nu vedem ceea ce este cu adevărat acolo, vedem doar ceea ce vrea acest mecanism de filtrare să vedem. Aşa că fiinţele reptiliene, folosind creierul reptilian, care este de cele mai multe ori setat pe modul fugi-sau-luptă, determină competiţie, supravieţuire, procreare, este baza ce guvernează partea fizică a fiinţelor umane. Aceştia deturnează şi controlează aceste aspecte.

Au această dorinţă de putere şi control, aşa că se duc după acele fiinţe care au impresia că se află la putere şi control în societate: CEO, politicienii, bancherii, liderii societăţilor secrete… Acestea sunt fiinţele umane de care se simt atraşi pentru că au această sete de putere şi control care este o consecinţă a supra-identificării cu ego-ul. Şi da, veţi vedea ego-uri mari în funcţiile înalte de pe planetă, și da, acestea sunt ţintele raselor reptiliene, ale alpha-draconienilor, rigelienilor din Orion şi alţii.

 • Să vorbim de ceea ce se întamplă aici în România si bineînţeles peste tot în lume. Am observat că atunci când vine vorba de progresul spiritual… lucrurile merg mai încet comparativ cu alte ţări, nu ştiu care este părerea ta despre asta… Bazat pe unele măsurători făcute în 2012, nivelul mediul al conştiinţei colective al României era 3,5 în timp ce în alte ţări era 3,8. Cu toate acestea Coeficientul de Lumină în România în acea perioadă era 4,8 comparativ cu alte ţări unde Coeficientul de Lumină era doar 4,5. Pentru că oamenii vor să ştie, vor să înveţe, poate mulţi dintre ei vor să-ţi citească scrierile sau alte cărţi cu idei şi informaţie similară. Trebuie să ştim cum să luptăm împotriva acestor influenţe din interiorul ADN-ului nostru. Ce ne poţi spune despre acest mic paradox, care este cauza acestei diferenţe?

Vibraţia grupurilor mari de oameni a fost constantă foarte mult timp, a urcat foarte, foarte lent. Dacă luăm toată România, toată Bulgaria, toată Serbia, toată Croaţia, vom avea numere similare în ceea ce priveşte vibraţia compozită sau medie a conştiinţei oamenilor. Vorbim de milioane de fiinţe umane.

Media de vibraţie a unei fiinţe umane este de 3,6 conform scării mele de densitate. Cu cât eşantionul este mai mare cu atât vibraţia se apropie de 3,6, este matematică de bază. Sunt câteva locuri care sunt un pic mai mari în vibraţie decât altele. Am fost în oraşul Cuzco din Peru care este la o altitudine de 3.300 de metri deasupra oceanului. Acesta este unul din motivele pentru care are o vibraţie mai mare. Nu se află în zona “supei psihice” negative care se află în zona oraşelor de la nivelul mării. Vibraţia medie în acea zonă este de 3,8, ceea ce mai mult de atât nu se poate pentru un oraş mare de pe Pământ la ora actuală.

Puteţi să mergeţi în oraşe mai mici cum ar fi Sedona din Arizona din vestul Statelor Unite, și puteţi avea o vibraţie compozită apropiată de 4,0. Dacă vă duceţi la mânăstirile din Tibet sau Nepal sau nordul Indiei se poate să ajungeţi la o vibraţie apropiată de 4,5 în comunităţile mici de pe munte.

În general diferenţele dintre o ţară şi alta nu sunt atât de mari.

În opinia mea România are la fel de mult de parcurs în progresul spiritual la fel ca şi celelalte ţări unde am fost. În unele cazuri poate chiar mai mult, România şi Bulgaria sunt unele dintre cele mai populare locaţii pentru mine.

Am oameni care sunt dedicaţi şi angajaţi pe calea lor spirituală care urmează aceste învăţături în Bulgaria şi România mai mulţi decât am în restul Europei. Probabil Croaţia şi Serbia le calcă pe urme… Asta nu face România să fie mai superioară decât Serbia sau Croaţia, înseamnă că sunt mai mulți oameni aici dedicaţi spiritualităţii…

Poate că în unele părţi este mai mult marketing. Aveţi un editor foarte bun aici care îmi publică aceste cărţi şi astfel lumea aude de mine.

Ceea ce vreau să spun este că nu încerc să spun că o ţară este mai bună ca alta, este contraproductiv pentru ceea ce mă aflu aici. Sunt aici ca toată lumea să ştie că sunt creaţi în imaginea şi în lumina lui Dumnezeu.

Cu toţii avem atributul creatorului nostru, suntem fiinţe spirituale creatoare puternice. Acesta este adevărul a ceea ce suntem, nu suntem nişte fiinţe umane mici fără putere şi fără ajutor, gen pioni într-un joc de şah al elitelor, al Iluminaţilor, al bancherilor, al zioniştilor. Alege grupul în care vrei să te afli, Bau-Baul care o să vină să ne distrugă calea noastră spirituală datorită setei lor de putere şi control. Dacă credem astfel, atunci da, vor veni după noi şi vor încerca să ne pună la pământ. Sau ne vor face ceva să ne împiedice să ne înălţăm, dacă credem aşa ceva.

Dacă ne vom retrage credinţa că suntem victime fără putere, probabil acesta este singurul lucru pe care îl putem facem ca şi întreg este să scăpăm de această idee de victime neputincioase şi că nu putem facem nimic.

Gandhi, Mama Tereza, Einstein, Tesla. Aceştia sunt oameni care au schimbat lumea, și nu au fost născuţi sub privilegii, nu aveau bogăţii mari. Nu au fost născuţi întotdeauna în cele mai bune circumstanţe. Dacă şi ei pot s-o facă şi noi putem s-o facem.

 • Un răspuns foarte interesant în ciuda tumultului care există la noi în ţară. Şi în ciuda acestui tumult, ai spus în ultimele zile ale seminarului, că în România sunt mult mai multe comunităţi spirituale decât în alte ţări. În ultimele două cărţi, Integrarea Sufletului şi Istoria Reală a Pământului… Fondatorii şi Arcturienii menţionează că sunt câţiva mediumi ca şi tine, peste tot în lume, care transmit informaţie spirituală necesară pentru evoluţia spirituală. Ai informaţii estimative în ceea ce priveşte numărul de mediumi pe teritoriul României? Cam câţi mediumi sunt aici, dacă ştii desigur. Când vine vorba de spiritualitate, luând în considerare că strămoşii noştri, aşa cum ai scris în ultima carte, despre traci… Fiinţe evoluate spiritual, cu o mare înţelepciune şi cunoaştere. La urma urmelor există trasee energetice majore, care traversează Munţii Bucegi, cum ar fi Axis Mundi, nu ştiu dacă eşti familiarizat cu acest termen specific, iar dintr-un punct de vedere ştiinţific sunt nenumărate anomalii electro-magnetice în aceste locuri sacre. Ce ştii, ce poţi să ne spui despre aceste surse? Acei mediumi despre care spui că sunt ca număr între 20 şi 100 de oameni?

În primul rând mă uit în Înregistrările Akashice când am nevoie de date. Sunt foarte mulţi învăţători spirituali, mediumi, vindecători în România.

Doar în Bucureşti sunt în jur de 150 de mediumi, acesta este numărul care îmi este dat. Şi apoi sunt ceilalţi, ceea ce s-ar numi cei în devenire, studenţii acelor mediumi, care pratică abilitatea de a aduce alte energii, nu spun neapărat energii înalte, dar alte energii. Sunt diferiţi învăţători aici, am auzit de câţiva, nu am întâlnit foarte mulţi din ei. Despre unii din ei aş putea să am o opinie, despre alţii s-ar putea să nu am.

Probabil este un moment bun să readuc aminte spectatorilor să-şi folosească discernământul dacă urmează o anumită învăţătură sau cale şi să o pună la test. În materialele scrise am un întreg criteriu de articole pentru a determina dacă ceva este bine pentru tine sau nu.

Trecând la următoarea ta întrebare, cea legată de traci.

Unii dintre ei erau foarte evoluaţi, cu siguranţă nu întreaga rasă. Aveau câţiva bătrâni foarte înţelepţi, care au dus mai departe învăţături spirituale înalte. Au fost alte grupuri care au ajuns departe în vest şi în sud, inclusiv acest grup de Hiperboreeni, care sunt pleiadieni la origini, şi ei au învăţători înţelepţi de nivel înalt care au influenţat această eră. Dar chiar şi grupurile unde nu te aştepţi să găseşti înţelepciune, cum ar fi otomanii şi romanii, cu siguranţă au avut şi ei câţiva iluminaţi, comparativ cu masele neiluminate.

Nu poţi fi prea general despre aşa ceva…

Dacă-mi permiteţi, e o poveste scurtă despre extraterestrul care vine pe Pământ pentru prima oară și nu ştie nimic despre umanitate. Iar ofiţerul său superior ştia despre umanitate. Aşa că tânărul extraterestru îi spune ofiţerului senior:

“ – Oh, se numesc oameni, sunt băieţi buni sau răi?”

Ei bine, evident, ambele… Dacă foloseşti definiţiile clasice pentru bine sau rău. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să avem grijă cu generalităţile.

Da, au fost traci iluminaţi şi alte grupuri de asemenea.

 • Desigur, Lumina şi Întunericul sunt peste tot ca şi principii ale Creaţiei. Şi trebuie sa-ţi spun că în sfârşit sunt mândru, tu sau Fondatorii vorbiţi în această recentă carte în sfârşit despre strămoşii noştri. Este un punct de vedere personal… Următoarea întrebare este legată de celelalte întrebări. În ultima carte Istoria reală a Pământului, ai menţionat despre traci şi despre alte triburi de asemenea. Cum este posibil ca în ultimele 2 decenii, dacă punem la un loc trecutul şi prezentul… Sistemul nostru social să se degradeze atât de mult comparativ cu alte ţări. Mă refer la situaţia de aici din România şi vecinii, atunci când vine vorba de prosperitate economică, sănătate, industrie, suntem întotdeauna la coadă oricărei statistici. În ciuda răspunsului tău de acum câteva momente, luând în considerare spiritualitatea înaltă ca şi popor. Dacă geneticul noastră este influenţat în mare parte de către ADN pleiadian, cum este posibil ca situaţia noastră să decadă atât de repede în ultimii 20-40 de ani? Pentru că ai spus în ultima carte Istoria Reală a Pământului, că tracii au 50% ADN pleiadian. Există influenţe negative majore în România? Încearcă cineva cu intenţii rele să stopeze evoluţia noastră ca şi naţiune? De ce liberul nostru arbitru este afectat atât de uşor de către forţe exterioare? În acest caz poate grupuri sau societăţi negative şi ai menţionat despre acestea mai devreme… Care este scopul creării acestor tumulturi ale acestor vremuri în care trăim…?

În primul rând vin din Statele Unite, și aş putea să spun fix aceleaşi lucruri despre Statele Unite. Coborârea nivelului intelectual al educaţiei în SUA… E ca şi cum te-ai uita la o prăpastie care îţi taie respiraţia. Şi nu cred că exagerez, dacă vorbeşti cu majoritatea profesorilor din America, sunt de-a dreptul consternaţi de ceea ce s-a întâmplat în sistemul educaţional. Deci cu siguranţă nu este doar România.

În cele mai multe locuri unde călătoresc, este un efort global de a coborî nivelul intelectual al educaţiei de către cele trei grupuri de extratereştri pe care le-am menţionat, şi păpuşile lor, politicienii cu păpuşile lor, şefii de corporaţii, CEO, etc. Generalizez pentru că nu mai avem mult timp. Dar acelaşi grupuri care influenţează România sau care influențează multe alte ţări, au o strategie de tip divide şi cucereşte. Aceasta este strategia lor, ei vor să despartă și să destrame.

Probabil le-ar plăcea să dividă România în bucăţele mici, pentru că ei vor să dividă totul în bucăţele mici. Şi-au dat seama că folosind deviza dezbină şi cucereşte vor rămâne la putere, sunt de neatins. Dacă toată lumea este divizată se vor lupta între ei. Frica lor este că oamenii se vor uni într-un mod pozitiv, dar nu într-un mod conformist, gen Noua Ordine Mondială, ci într-un mod foarte pozitiv de unime.

Să spunem: ne-a ajuns cu aceşti stăpâni extratereştri, care caută să ne transforme în vite sau oi, cum mai este termenul popular. Aşa că trebuie să trecem dincolo de graniţele politicii şi dincolo de graniţele economice. Ei vor să pună albii împotriva negrilor în unele locuri. Imigranţii împotriva germanilor… Sirienii împotriva… aş putea să continui… israelienii împotriva palestinienilor şi tot aşa… Toate acestea sunt plănuite de aşa zisele puteri care CRED că sunt în control pe această planetă. Observaţi că nu spun că sunt în control, pentru că eu cred că nu sunt în control, din acest motiv nu mi-e frică de ei. Teoretic ei pot să vină sa-mi oprească corpul. Altcineva va trebui să preia, dar duhul a ieşit din lampă. Sunt milioane de suflete din întreaga lume care devin conştiente despre lucrurile despre care vorbesc. Datorită internetului, datorită cărţilor, datorită altor învăţături care pun la dispoziţie informaţie asemănătoare.

Da, sunt multe inexactităţi în ceea ce priveşte informaţia. Am un respect mare pentru David Icke, prezintă nişte lucruri frumoase, iar primele două ore ale prezentărilor lui cred că sunt minunate. Dar apoi merge un pic cam departe dând vina numai pe reptilieni. Reptilienii nu reprezintă principala vină pentru probleme noastre. Ei sunt un simptom a unei cauze mult mai profunde, ceea ce eu numesc Cauza Originară. Este această credinţă că putem fi victime, această credinţă că suntem lipsiţi de putere şi neajutoraţi. Şi că putem fi invadaţi şi conduşi de către forţe exterioare. Noi credem că putem fi făcuţi sclavi, prin urmare este o profeţie care se auto împlineşte. Devenim sclavi conform sistemului nostru de credinţă.

Dacă nu ne schimbăm conştiinţa, aceleaşi forţe sau aş putea spune acelaşi guvern cu feţe diferite, aceasta este o expresia la modă, se vor schimba odată la 2 ani, la 4 ani, la 6 ani şi va fi altcineva care va perpetua aceleaşi programe “de a avea” şi “a nu avea”. Bogaţi şi săraci… Războaie interminabile sau mai ştiu eu ce… Aşa că trebuie să ne schimbăm conştiinţa.

Ceea ce se întâmplă în România, din păcate, se întâmplă în multe state ale lumii. Din anumite motive aici este probabil mult mai evident. Poate faci multă investigaţie sau citeşti rapoartele rezultatelor de la testele din învăţământul public, dar pot să te asigur că aceleaşi probleme se întâmplă în multe alte locuri. Da, până la urmă trăim toţi pe planetă acelaşi val general de degradare, ca să mă exprim aşa.

 • Dacă fiecare naţiune are propria sa contribuţie spirituală să ajute Mama Pământ în ascensionare și în procesul de ascensionare, după cum au explicat şi Fondatorii de mai multe ori… Cum percepi rolul naţiunii române în acest proces de elevare a conştiinţei, împreună cu ceilalţi… bulgari, croați, sârbi, etc. Ce mesaj ai pentru români, chiar dacă ţi-au citit cărţile sau nu, şi chiar dacă au fost la seminariile tale sau nu? Aş putea spune… care este punctul tău de vedere în ceea ce priveşte drama aceasta de pe Pământ?

Cred că pot spune că România este un loc foarte unic, pentru că este ca o răscruce de drumuri. Dintre toate ţările în care am fost şi cred că asta este ceva cu care nu ştiu dacă ar trebui să vă mândriţi. Cred că România a fost una dintre cele mai invadate ţări dintre cele vizitate de mine. Nu am petrecut foarte mult timp în Orientul Mijlociu deci nu îi includ pe ei, dar în Europa este una dintre cele mai invadate ţări datorită locaţiei centrale, proximitatea Mării Negre, a Mării Egee, a Mediteranei.

Spre ceea ce era odata Bavaria şi anume Germania, Polonia, Ungaria, etc. şi de asemenea spre sud-vest, spre romani, italieni şi apoi Grecia şi tot aşa. Deci au fost invadatori literalmente din fiecare direcţie spre România în timpul istoriei sale.

Ceea ce s-a întâmplat a fost că s-a creat un creuzet, sunt multe amestecuri de ADN aici. Am vorbit de traci, dar când iei în calcul pe germani, pe otomani, pe romani, pe sovietici şi toate celelalte grupuri, se formează într-adevăr un creuzet și asta poate să semnifice un lucru bun, nu trebuie să fie neapărat o problemă. O asemenea contopire a multor rase diferite, ceva se poate înălţa de acolo, poate fi o nouă iluminare. Le oferă oportunitatea românilor de a accesa multe tulpini ale ADN-ului. Înseamnă că România este o ţară foarte versatilă. Există multă varietate, multă versatilitate, multă flexibilitate, multă abilitate să îmbrăţişeze adevăruri mai înalte. Acesta este felul meu de a privi lucrurile.

Există un schimb al puterii în ceea ce priveşte această lume iluzorie a puterii între est şi vest. Au fost în ţări vestice, SUA, UK, Franţa, Germania. Aceste ţări au fost presupusele super-puteri are lumii, unde deţineau economia şi puterea militară. Iar în anii recenţi s-a produs un schimb către ţările din est. Rusia, China, India… O parte este şi alianţa BRICS, acum există infrastructuri bancare asiatice.

Se petrec o mulţime de lucruri în est.

Acum se pregătesc să introducă un standard al aurului, şi să aducă o monedă BRICS, care se află încă în stadiu de planificare, şi când o să se întâmple, o să erodeze şi mai mult influenţa vestică. Ceea ce face Rusia în Siria, încearcă să expună faptul că ţările vestice au finanţat în secret rebelii, teroriştii. În încercarea de a-l deturna pe Assad, aceasta este doar o mică piesă din drama Orientului Mijlociu. Este multă furie la nivel mondial în ceea ce-i priveşte pe liderii vestici. Statele Unite sunt într-un declin, ultimii candidaţi la preşedenţie reprezintă toţi nişte veşti proaste. Nu există nici măcar un om paşnic în lotul echipei. Când un miliardar CEO este cel mai bun candidat, căruia nu-i pasă de cei săraci, atunci ştii că ţara are o problemă.

 • Ai vreo informaţie despre următoarea ta carte?  Dacă ai vreuna în plan în viitorul apropiat peste un an sau doi. Şi când te vei întoarce în România? Pentru că trebuie să spun că sunt foarte bucuros că eşti azi cu noi aici şi că te-ai întors în România. Ca şi idee generală, este necesar să avem un lider spiritual, să ne arate calea, să conducă pe cale? Sau trebuie să învăţăm să fim o conştiinţă colectivă din interior către exterior?

Răspunsul este nu, nu ai nevoie de un lider exterior pentru a-ţi urma calea. Este folositor să ai oameni pe lângă tine cu o vibraţie înaltă. De  fapt aceasta este modalitatea numărul unu prin care poţi să-ţi ridici vibraţia, este să te afli pe lângă oameni cu o vibraţie înaltă. Dar sunt unele suflete care au nevoie de un guru, de un învăţător, poate au nevoie să petreacă timp la un ashram. Aceasta este o parte necesară pe calea spirituală la un moment dat pentru majoritatea sufletelor.


Articolul precedentIgnorarea viitorului
Articolul următorCobra – transmisiune din Elveţia (I)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] de aceea de exemplu Fondatorii au dat prin Sal Rachele scala nivelelor de conştiinţă, pe care o puteţi găsi explicată la finalul cărţii […]