Interviu cu Sal Rachele
Contele Incappucciato, Sal Rachele, Andrei S. Grama

Continuăm să vă prezentăm informaţii inedite din amplul interviu cu mediumul American Sal Rachele. Sperăm că informaţiile sunt de folos pentru propria evoluţie spirituală.

Sal Rachele: Puteţi să mergeţi în oraşe mai mici cum ar fi Sedona din Arizona din vestul Statelor Unite, și puteţi avea o vibraţie compozită apropiată de 4,0. Dacă vă duceţi la mânăstirile din Tibet sau Nepal sau nordul Indiei se poate să ajungeţi la o vibraţie apropiată de 4,5 în comunităţile mici de pe munte.

În general diferenţele dintre o ţară şi alta nu sunt atât de mari.

În opinia mea România are la fel de mult de parcurs în progresul spiritual la fel ca şi celelalte ţări unde am fost. În unele cazuri poate chiar mai mult, România şi Bulgaria sunt unele dintre cele mai populare locaţii pentru mine.

Am oameni care sunt dedicaţi şi angajaţi pe calea lor spirituală care urmează aceste învăţături în Bulgaria şi România mai mulţi decât am în restul Europei. Probabil Croaţia şi Serbia le calcă pe urme… Asta nu face România să fie mai superioară decât Serbia sau Croaţia, înseamnă că sunt mai mulți oameni aici dedicaţi spiritualităţii…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Interviu cu Sal Rachele – VIIIInterviu cu Sal Rachele – X >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?