Interviu cu Sal Rachele

În momentul de faţă sunt 3 rase rău-voitoare, sau le-am spune rase extra-terestre negative care interferează sau împiedică progresul rasei rădăcină orginară a Pleiadienilor de pe Pământ.

Reporter: Așadar, aceasta fost partea fină… acum vine partea ceva mai complexă.

Am citit toate cărțile tale, iar întrebările mele sunt ca un fel de esență a cunoașterii din aceste cărți.  Acum să ne întoarcem puțin la unele aspecte pe care le-ai discutat în ultima carte, “Istoria reală a Pământului”.

Care ar fi procentajul ADN al civilizațiilor galactice care are o influență atât de importantă asupra moștenirii noastre genetice…?

Dacă aruncăm o privire înapoi la istoria noastră de peste 2000 de ani şi cum au ajuns națiunile să evolueze de la regate la imperii și până în timpurile civilizației moderne ale societății noastre…

Ce procentaj al ADN-ului crezi că va influența de fapt societatea noastră pe viitor, să zicem în următoarele 2, 3, 4 decenii de acum încolo?

Va fi ADN orionian, pleiadian sau siriusian? Pentru că vedem în jurul nostru, zilnic, din ce în ce mai mult fapte perturbatoare…

Sal Rachele: E bine, aceasta este o întrebare complexă şi o să trec direct la miezul întrebării. Pentru cei mai mulţi dintre telespectatori care nu sunt familiarizaţi sau n-au citit cartea, “Istoria reală a Pământului”, unde detaliează cine sunt rasele extra-terestre, este explicat cum au influenţat umanitatea în urmă cu 10 milioane de ani, nu doar în urmă cu câteva mii de ani.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Interviu cu Sal Rachele – VInterviu cu Sal Rachele – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?