Interviu cu Sal Rachele

Sal Rachele: Da, au fost traci iluminaţi şi alte grupuri de asemenea.

Reporter: Desigur, Lumina şi Întunericul sunt peste tot ca şi principii ale Creaţiei. Şi trebuie sa-ţi spun că în sfârşit sunt mândru, tu sau Fondatorii vorbiţi în această recentă carte în sfârşit despre strămoşii noştri. Este un punct de vedere personal…

Următoarea întrebare este legată de celelalte întrebări. În ultima carte Istoria reală a Pământului, ai menţionat despre traci şi despre alte triburi de asemenea.

Cum este posibil ca în ultimele 2 decenii, dacă punem la un loc trecutul şi prezentul… Sistemul nostru social să se degradeze atât de mult comparativ cu alte ţări. Mă refer la situaţia de aici din România şi vecinii, atunci când vine vorba de prosperitate economică, sănătate, industrie, suntem întotdeauna la coadă oricărei statistici.

În ciuda răspunsului tău de acum câteva momente, luând în considerare spiritualitatea înaltă ca şi popor. Dacă geneticul noastră este influenţat în mare parte de către ADN pleiadian, cum este posibil ca situaţia noastră să decadă atât de repede în ultimii 20-40 de ani?

Pentru că ai spus în ultima carte Istoria Reală a Pământului, că tracii au 50% ADN pleiadian.

Aşa că, există  influenţe negative majore în România?

Încearcă cineva cu intenţii rele să stopeze evoluţia noastră ca şi naţiune? De ce liberul nostru arbitru este afectat atât de uşor de către forţe exterioare? În acest caz poate grupuri sau societăţi negative şi ai menţionat despre acestea mai devreme… Care este scopul creării acestor tumulturi ale acestor vremuri în care trăim…?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Interviu cu Sal Rachele – XInterviu cu Sal Rachele – XII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?