Interviu cu Sal Rachele
Contele Incappucciato, Sal Rachele, Andrei S. Grama

Sal Rachele: Să spunem: ne-a ajuns cu aceşti stăpâni extratereştri, care caută să ne transforme în vite sau oi, cum mai este termenul popular. Aşa că trebuie să trecem dincolo de graniţele politicii şi dincolo de graniţele economice. Ei vor să pună albii împotriva negrilor în unele locuri. Imigranţii împotriva germanilor… Sirienii împotriva… aş putea să continui… israelienii împotriva palestinienilor şi tot aşa… Toate acestea sunt plănuite de aşa zisele puteri care CRED că sunt în control pe această planetă.

Observaţi că nu spun că sunt în control, pentru că eu cred că nu sunt în control, din acest motiv nu mi-e frică de ei. Teoretic ei pot să vină sa-mi oprească corpul. Altcineva va trebui să preia, dar duhul a ieşit din lampă. Sunt milioane de suflete din întreaga lume care devin conştiente despre lucrurile despre care vorbesc. Datorită internetului, datorită cărţilor, datorită altor învăţături care pun la dispoziţie informaţie asemănătoare.

Da, sunt multe inexactităţi în ceea ce priveşte informaţia. Am un respect mare pentru David Icke, prezintă nişte lucruri frumoase, iar primele două ore ale prezentărilor lui cred că sunt minunate. Dar apoi merge un pic cam departe dând vina numai pe reptilieni. Reptilienii nu reprezintă principala vină pentru probleme noastre. Ei sunt un simptom a unei cauze mult mai profunde, ceea ce eu numesc Cauza Originară. Este această credinţă că putem fi victime, această credinţă că suntem lipsiţi de putere şi neajutoraţi. Şi că putem fi invadaţi şi conduşi de către forţe exterioare. Noi credem că putem fi făcuţi sclavi, prin urmare este o profeţie care se auto împlineşte. Devenim sclavi conform sistemului nostru de credinţă.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Interviu cu Sal Rachele – XIInterviu cu Sal Rachele – XIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?