Acasă Revista Cosmos Con-Ştiinţă Interviu cu Sal Rachele – XIV

Interviu cu Sal Rachele – XIV

0
1803
Interviu cu Sal Rachele

Următoarea mea carte probabil va fi despre energia liberă, ceea ce se numeşte energia punctului zero.

Continuăm cu ultima parte a interviului pe care Sal Rachele l-a oferit în exclusivitate revistei Cosmos. Sperăm că pe parcursul celor 14 episoade (mai avem un episod de final, neoficial, pe care-l vom publica luna viitoare, cu ceea ce s-a discutat la liber în culisele interviului) aţi primit informaţii relevante pentru evoluţia proprie.

Sal Rachele: În general nu este o necesitate obligatorie să ai un lider exterior. Scopul unui lider exterior este să te inspire să te întorci în interiorul tău, să cauţi răspunsurile în interiorul sinelui tău. Simt că acesta este cel mai important lucru de spus despre acest subiect. Întorcându-mă înapoi la România, da, plănuiesc să mă întorc, probabil anul viitor. Mă duc oriunde pot fi de un serviciu mai mare şi simt că pot să fac un serviciu semnificativ aici în România. Abia aştept să mă întorc. Şi vreau să vă mulţumesc că m-aţi invitat aici azi. Evident am atins doar o mică parte a subiectelor, mai degrabă partea explozivă a lor. Aici este mult mai multă informaţie despre grupurile care au tot încercat să controleze această lume de foarte mult timp, nu doar în ultimele câteva mii de ani, în unele cazuri de sute de mii de ani. Vă recomand să citiţi această carte ( “Istoria reală a Pământului” – de Sal Rachele, editura Proxima Mundi).

Să nu credeţi tot ce scrie în carte sau în celelalte cărţi, faceţi cercetări, săpaţi adânc după veridicitatea informaţiilor. Fie ca această carte să fie punctul vostru de plecare în găsirea adevărului.

Nu pretind că deţin adevăruri mai bune ca alţi învăţători. Verificaţi, faceţi cercetări, investigaţi.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?