© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

În lumea noastră există oameni care aparţin universului fizic, dar și fiinţe care se întrupează pe Pământ din universurile spirituale dimensionale.

Şi a zis Dumnezeu: “Să fie lumină!” Şi a fost lumină. Şi a văzut Dumnezeu că este bună lumina, şi a despărţit Dumnezeu lumina de întuneric” – Geneza.

“Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o” – Evanghelia după Ioan, capitolul 1, versetul 5.

Ce taină poartă în ea oare lumina în univers? Să fie adevărat că înainte de apariţia luminii exista doar întunericul? Şi dacă lumina a fost creată de Dumnezeu, atunci întunericul care a fost creat tot de Dumnezeu, ce este? Cum adică lumina nu a putut fi cuprinsă de întuneric? Înţelegem că lumina s-a răspândit prin univers, dar nu a luat locul întunericului, căci nu se menţionează nicăieri asta, ci doar că nu a putut fi cuprinsă de către întuneric, adică absorbită sau înlăturată.

Dacă ne raportăm la legile fizicii, vedem că în realitate, universul fizic este de culoare întunecată, iar lumina e prezentă doar în cuprinsul galaxiilor. Deci întunericul ar fi mult mai întins decât lumina. Dar noi cunoaştem deocamdată doar universul fizic. Dacă există cumva mai multe zone de univers? Se poate spune că poate doar universul fizic este un loc unde predomină întunecimea, căci dincolo de cele trei dimensiuni pot exista universuri şi dimensiuni pline de lumină.

Iată cum descoperim o nouă perspectivă a Genezei!

Şi anume că într-adevăr, lumina nu a putut fi cuprinsă de întunecimea universului fizic, deoarece ea s-a răspândit în celelalte dimensiuni ale Cosmosului în care există celelalte universuri dimensionale.  

Dacă lucrurile stau aşa, rezultă că întregul Cosmos este structurat astfel încât el se reflectă în Ayurveda. În această ştiinţă străveche se lucreză cu trei aspecte: cel inferior – tamasic, cel mediu rajasic şi cel superior – sattvic. Şi din punctul acesta de vedere, vă prezentăm aici un model, care n-a mai fost abordat nicăieri până acum…

Următorul episodÎntre lumină şi întuneric – II >>
Articolul precedentBazele secrete de pe Lună – III
Articolul următorNoutăţi despre Centura Fotonică
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile