© Shutterstock

Cu toate că o Fiinţă Avatar este o întrupare a Principiului Divin în corp uman, structura energo-informaţională spirituală a unei asemenea fiinţe este cu totul diferită.

În numărul trecut al revistei am făcut câteva referiri la câteva aspecte principale ale fiinţelor denumite Avatari. Desigur că descrierea unui Avatar nu poate fi inclusă în 2-3 pagini. Aţi fi foarte surprinşi să constataţi că a explica despre structura unui Avatar poate cuprinde atât de multe informaţii şi explicaţii încât s-ar putea scrie o carte de cel puţin 200 de pagini. Asta dacă luăm în considerare fiecare aspect, fiecare corp subtil, chakrele sale şi toate interacţiunile părţilor fiinţei sale între ele.

Aşa cum am mai spus, o Fiinţă Avatar în calitate de Sine Spiritual foarte evoluat poate veni fie prin întrupare directă, în corpul unui om normal, fie poate veni prin conlocuire ca o octavă superioară care se conectează la Sinele spiritual al unei persoane cu un nivel destul de evoluat. În cazul în care se conectează la Sinele spiritual al unei persoane evoluate, o asemenea conectare se face cu acordul persoanei şi ceea ce se cuplează sunt doar structurile superioare ale celor două fiinţe. Respectiv corpurile lor subtile superioare – conştiinţa, sufletul şi spiritul. Astfel se spune că persoana este adumbrită de către spiritul Avatarului şi într-o asemenea modalitate individul gazdă poate prelua mesajele Fiinţei Avatar pe care apoi le transmite întocmai cum i-au fost date.

În cazul în care Fiinţa Avatar vine aici pe Pământ prin naştere, aceasta va fi una normală, iar la înfăţişarea exterioară întreaga viaţă Avatarul va părea ca toată lumea. Aceasta este varianta în care Fiinţa Avatar de-a lungul existenţei sale se va coborî, vibraţional vorbind, destul de mult până aproape de nivelul vibraţional comun al oamenilor. Asta înseamnă că trebuie să-şi adapteze oarecum vibraţia corpurilor sufletesc, cauzal, mental şi astral la nivelul pe care-l au oamenii în general. Şi asta dintr-un simplu considerent. Dacă ar rămâne pe valoarea vibraţiilor sale, pe corpurile subtile proprii, nimeni n-ar înţelege ce transmite Avatarul ca informaţie, şi cu atât mai puţin i-ar putea suporta vibraţia reală.

Dacă facem un mic exerciţiu de imaginaţie, folosind scala nivelelor de conştiinţă Hawkins despre care am mai scris în revistă cu ani în urmă, marea majoritatea a oamenilor se află între nivelele 250 – 350, în timp ce un Avatar întrupat, care arată la exterior ca oricare om, dar la interior e cu totul diferit, se situează pe nivelul 900-1000. Vă daţi seama ce diferenţă uriaşă de vibraţie? 

Harta Conştiinţei David Hawkins Cosmos
Nivele de Conștiință pe Scala Hawkins

Dintr-un asemenea motiv un Avatar trebuie să se coboare vibraţional la nivelul oamenilor, pe la nivelul 550-600 pentru ca informaţia pe care el o transmite să poată fi înţeleasă. Dacă ar transmite-o direct de la nivelul său de 900 sau chiar de-ar fi la 800, deşi va folosi cuvinte omeneşti din alfabetul respectiv, nu va înţelege nimeni conţinutul informaţiilor transmise. E ca şi cum un academician i-ar preda unui copil de clasa 1.

Cu toate că o Fiinţă Avatar este o întrupare a Principiului Divin în corp uman, şi chiar dacă pe dinafară pare la înfăţişare ca toţi oamenii, structura energo-informaţională spirituală a unei asemenea fiinţe este cu totul diferită. Aura sa emite vibraţii ample, chiar dacă poate fi camuflată la voinţă pentru a nu fi percepută de persoanele clarvăzătoare sau cu percepţii extrasenzoriale, iar aceste vibraţii acţionează dinspre subtil către lumea fizică, transformând în tăcere anumite realităţi înconjurătoare. Şi asta se întâmplă fără ca lumea să bage de seamă. Desigur, o Fiinţă Avatar va face asta doar în conformitate cu specificul misiunii sale, nu va începe să transforme lucrurile în jurul său doar pentru că este o ființă evoluată.

O astfel de Fiinţă Avatar este pentru oameni precum lumina lămpii pentru fluturii de noapte. Nu se vede, dar se percepe şi toţi o caută. Şi cine o găseşte, va trebui să aibă curaj să suporte impactul cu ea…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?